Hvem er eier av ferda?

Ferda eies av Kristian Arne Adolfsen og Roger Adolfsen. Kristian Arne Adolfsen er ifølge Kapital god for 3,5 milliarder kroner. Samme størrelse på formuen har broren Roger Adolfsen. Med oppkjøpet får Ferda gruppen nå 12 avdelinger spredt utover landet.

Hvem eier Rapido?

Rapido drives i dag av Constant Rousseau´s sønn Pierre, som fungerer som president for selskapet, og barnebarnet Nicolas har jobben som nestleder av selskapet.

Hvor produseres Carthago bobiler?

Med sin nye beliggenhet Carthago City i Aulendorf / Oberschwaben mellom Ulm og Bodensjøen, har Carthago forblitt tro mot røttene. De luksuriøse bobilene chic e-line, s-plus og liner-for-two er produsert her.

Hvem er eier av ferda? – Related Questions

Hvor produseres Knaus?

Knaus Tabbert har nylig åpnet et nytt utleveringssenter i Jandelsbrunn hvor den tyske fabrikken ligger. Her får du bobilen fersk fra produksjonslinjen, skriver produsenten i en pressemelding. Kundene kan etter avtale hente sin bobil ved Knaus hovedkvarter i Bayern.

Hvem produserer Sunlight bobiler?

Sunlight er en del av Erwin Hymer Group og modellene produseres i Neustadt i Sachsen, i en av de mest moderne fabrikkene i Europa. Fabrikken er en mønsterbedrift for Lean Production, effektiv produksjon, og imponerer med høy effektivitet.

Hvor produseres Adria bobil?

Adria produseres i Novo Mesto i Slovenia, et land i sterk framgang. Her har Adria Mobil produsert campingvogner og bobiler siden 1965 og med over 40 års erfaring har Adria blitt en av Europas største caravan- og bobilprodusenter.

Hvor produseres Kabe?

KABE AB er en svensk produsent av campingvogner og bobiler som startet sin virksomhet 1957. KABE har hovedkontor, utviklingsavdeling og produksjon i Tenhult, Småland. Her bygges samtlige campingvogn- og bobilmodeller. I Tenhult finnes også produksjonsanlegget for vegger, tak og gulv samt KABEs egen snekkerifabrikk.

I hvilken del av Norge finner vi flest bobiler registrert?

Flest i Nord-Norge

Av landets 49 000 bobiler er bare 1 100 registrert i Oslo. Det gir en bobiltetthet på 1,6 per 1 000 innbyggere i Oslo. I den andre enden av skalaen ligger landets tre nordligste fylker. Både Troms og Nordland har mer enn 20 bobiler per 1 000 innbyggere, mens Finnmark kommer rett bak med 17.

Hvor produseres Fendt campingvogn?

Fendt produseres i Bayern, mens Hobby produseres i Nord Tyskland.

Hvor produseres weinsberg?

  • Bodø
  • Trondheim.

Hvor er Hymer produsert?

Hymers hovedkontor og produksjonsanlegg ligger i Bad Waldsee, sør i Tyskland.

Hvem produserer carado?

Carado er lavprismerket fra tyske Hymer, som produserer og tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. Skal du kjøpe din første bobil er Carados 2022-modeller et utmerket valg.

Hvor er Eura Mobil produsert?

Våre bobiler & varebiler. Våre bobiler gir deg den høyeste kvaliteten og en avslappende atmosfære du skal lete lenge etter. Bobilene fra Eura Mobil produseres i Sprendlingen ved Mainz og bærer dermed kvalitetsstempelet “Made in Germany“.

Hva er verdens beste mobil?

Android telefon best i test 2022

Og vinneren er ingen ringere enn Samsung Galaxy S21.

Leave a Comment