Hvem flyr direkte til Nice?

Norwegian, Scandinavian Airlines, Wideroe, Flyr AS, Norwegian Air Sweden og CityJet flyr alle direkte til Nice.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Nice?

Normal flytid for fly OsloNice ligger på i underkant av tre timer mellom Oslo lufthavn Gardermoen og flyplassen i Nice.

Hvor lang flytur til Nice?

Flyreiser til Nice fra flyplasser i Norge

Stort sett må du regne med en mellomlanding, noe som gjør at flyturen fort tar 4 til 5 timer.

Hvem flyr direkte til Nice? – Related Questions

Er det dyrt i Nice?

Reise til Nice

Som en svært populær turistby vil prisnivået oppleves som noe høyere enn de mindre byene i Frankrike, men igjen billigere enn hovedstaden Paris. Nice passer også bra som destinasjon for en romantisk kjærestetur for to.

Hvor lang er stranda i Nice?

Syv kilometer strand midt i byen

Her ligger vakre strender som perler på en snor og folkelivet er en herlig blanding av alt fra strandbomser til sofistikerte damer i limmo. Herfra er det kort vei til sentrum med restauranter, shopping og kultur.

Hva må man gjøre i Nice?

Litt mer om Nice

I Nice kan du gå deg vekk i smale gater og smau i gamlebyen, spasere langs strandpromenaden Promenade des Anglais, nyte en bedre skalldyrmiddag ved det godt besøkte blomstermarkedet, se på båter i den gamle havnen eller besøke byens mange museer.

Kan man drikke vannet i Nice?

Drikkevann. Vannet kan drikkes fra alle offentlige brønner i landet.

Hvordan komme seg rundt i Nice?

Den beste måten å ta seg rundt i Nice på, er til fots. Bykjernen i Nice er ikke særlig stor, og den eneste måten å komme seg rundt i gamlebyen på, er å gå. Det er også fint å spasere langs strandpromenaden Promenade des Anglais. Taxi er ganske dyrt, og det er vanskelig å praie en taxi på gaten.

Når er det varmt i Nice?

Temperaturene er høyest i gjennomsnitt i August, på rundt 21.5 °C. Den laveste gjennomsnittstemperaturen i år skje i Januar, når det er rundt 5.2 °C.

Hvor langt er der fra Nice lufthavn til sentrum?

Flyplassen Aéroport Nice Cote d’Azur, som er Frankrikes største flyplass utenfor Paris, ligger 6 km fra sentrum. Herfra går det buss til sentrum hvert 20. minutt.

Er det sandstrender i Nice?

Både i og utenfor sentrum av Nice er det strender å nyte på varme dager. I Nice sentrum er det hovedsakelig rullesteinstrender som gjelder, men tar du deg litt utenfor Nice – med for eksempel en lokal buss, kan du raskt komme til vakre bukter med sandstrender.

Kan man drikke springvann i Nice?

Vannet fra springen kan godt drikkes, men smaker klor og kan gi dårlig mage. Det er nok bedre å kjøpe vann på flasker.

Hvorfor reise til Nice?

Den franske riviera byr på alt du kan ønske deg. Nydelige strender, flotte hoteller, et fantastisk kjøkken, museer- og kulturelle attraksjoner, samt en rekke spennende tilbud for den aktive.

Er Nice en storby?

Nice blir ofte omtalt som hovedstaden på den franske rivieraen – eller på fransk Côte d’Azur – og er en storby som tilrekker seg besøkende året rundt.

Hvor varmt er det i Nice om sommeren?

Temperaturer
DagtemperaturNattetemperatur
juniDagtemperatur 22°cNattetemperatur 15°c
juliDagtemperatur 24°cNattetemperatur 18°c
augustDagtemperatur 25°cNattetemperatur 18°c
septemberDagtemperatur 21°cNattetemperatur 14°c

Hvor varmt er det i vannet i Nice?

Gjennomsnittlig årlig vanntemperatur på kysten i Nice er 18.6°C, etter årstidene: om vinteren 14.4°C, på våren 15.7°C, om sommeren 23.7°C, om høsten 20.4°C. Minimum vanntemperatur (13.3°C) i Nice det skjer i januar, maksimum (26.5°C) i august.

Hvor ligger flyplassen i Nice?

Flyplassen ligger syv kilometer vest for Nice og har to terminaler. Terminal 2 har en ny avdeling som også kalles New Terminal 2. En gratis shuttle buss kjører mellom terminalene.

Hva koster taxi fra Nice flyplass til sentrum?

Taxi. Det står taxier foran begge terminalene. En oversikt over prisene: Nice 20-25 euro, Antibes 45-55 euro, Cannes 60-70 euro, St.

Hvilken terminal bruker flyr i Nice?

Vi flyr til Nice flyplass (NCE), og vi bruker Terminal 2. Flyplassen ligger bare noen kilometer fra sentrum av Nice og det er enkelt å ta seg inn til sentrum. Du kan ta både buss, tog og taxi.

Leave a Comment