Hvem flyr fra Oslo til Malaga?

Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte fra Oslo Gardemoen til Málaga Costa del Sol. De flyr én gang hver dag.

Hvor lang er flyturen fra Oslo til Malaga?

Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Malaga funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 381 kr. Den raskeste flyvningen fra Oslo til Malaga tar 4t 00m.

Hvor lang flytur til Malaga?

Resultat: En samlet flytid på Ca. 4 timer og 15 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Malaga Flyplass i Spania.

Hvem flyr fra Oslo til Malaga? – Related Questions

Er Malaga trygt?

Malaga trygt for turister? ja både reisende og ferierende er trygge i Malaga. Faktisk, i motsetning til byer som Los Angeles, Rio ou Mexico by, er det ingen voldelige forbrytelser i Malaga.

Er det uber i Malaga?

Reserver en reise på forhånd via Uber i Malaga

Du kan reise når som helst, alle dager i året.

Hvor langt er det fra Málaga flyplass til Málaga sentrum?

Málaga sentrum: 12 minutter.

Hvor mye koster taxi fra Málaga flyplass til sentrum?

Det er behagelig å ta taxi i Marbella eller fra Malaga flyplass, selv om dette er i mange tilfeller det dyreste alternativet. Det koster ca. 600 kr (70 euros) å ta taxi fra Malaga flyplass til Marbella sentrum hvis du reiser på dagen. Hvis du tar taxi etter klokken 22:00 så er prisen noe høyere på grunn av nattakst.

Hvor skal jeg bo i Málaga?

Her bør du bo i Malaga

Malagas historiske sentrum (gamlebyen) er også et godt alternativ for de som vil oppleve bylivet. Du får likevel akseptabel avstand til La Malagueta-stranden, og strendene som strekker seg mot øst. Hvis du prioriterer strandlivet mer enn bylivet, er El Palo og Playa Candado gode alternativer.

Når bør man reise til Malaga?

Den beste tiden å besøke Malaga er mellom mai og oktober.

Malaga har et utmerket middelhavsklima med mye sol hele året. Sommeren er lang fra mai til oktober med varme temperaturer i juli og august.

Hva spiser man i Malaga?

I Málaga spiser man mye fisk og skalldyr, og både paella og tapas er tradisjonelle retter. Et tips er å teste den berømte søte Málaga vinen som kalles Mosto, som man få i en av byens populære puber. Vinen er laget av muscat-druer.

Hva bør man gjøre i Malaga?

17 ting du bør oppleve i Malaga
  • #1 Gibralfaro Castle og Alcazaba.
  • #2 Prøv den søte Malagas vin.
  • #3 Picasso Museum.
  • #4 Spis grillede sardiner og ta en svømmetur på stranden.
  • #5 Manquita – Malaga-katedralen.
  • #6 Fiesta i august i Malaga.
  • #7 Shopping i Malaga.
  • #8 Conception Botanical Garden.

Er det varmt i Malaga?

Klimaet her er stabilt, med mange soldager året rundt. I vintermånedene kan temperaturen falle ned mot 13 grader, mens det om sommeren er rundt 30 grader, og sjeldent regn.

Er det varmt i Malaga i mars?

Temperaturen i Malaga er gjennomsnittlig 12°/17° i mars. Hva er sjansene for regn i Malaga gjennom mars?

Hvor lenge er det varmt i Malaga?

Sommeren i Malaga varer fra juni til september. Høyeste gjennomsnittstemperatur er på slutten av 20-tallet, og stiger til gjennomsnittlig 27°C i juni, og er på sitt høyeste med en gjennomsnittstemperatur på 29°C i juli og august.

Hva er Malaga kjent for?

Byen har 571 000 innbyggere (2018) og en av de eldste og beste havnene ved Middelhavet, godt beskyttet av moloer. Málaga har sukkerraffinerier, brennerier, bomullsindustri og en betydelig eksport av vin, tørket frukt, mandler, appelsiner og sitroner. Byen har også mekaniske verksteder, stålverk og petroleumsraffineri.

Er det varmt i Malaga i februar?

Temperaturen i Malaga vil være fra 11°C og opp til 16°C grader gjennom februar. Du kan forvente 3 til 8 dager med regn i Malaga gjennom februar.

Hvorfor reise til Malaga?

Malaga er en liten perle av dimensjoner, en flott by som kombinerer tradisjon og modernitet. Hit kommer folk for å nyte livets goder, vakre strender, spennende mat, rik historie, og ikke minst, utmerkede golfbaner. I tillegg lever Solkysten virkelig opp til sitt navn med sine 300 soldager i året.

Hvordan er klima i Málaga?

Klimaet til Malaga er typisk Middelhavs-subtropisk, noe som vil si svært milde vintre og herlige varme somre. Året rundt skinner solen, nærmere bestemt 300 dager i året. Takket være beliggenheten nær havet, nyter Malaga av kjølende vinder som hindrer sommeren fra å bli for plagsom varm.

Hvor bor nordmenn i Málaga?

Det finnes ikke noe “område” som er fylt med nordmenn, og familiene bor litt spredt omkring i Benalmadena, og noen i Fuengirola. Hver uke er det barne- og ungdomsklubb på sjømannskirken (fredager), og småbarnstreff for dere med yngre barn (tirsdager). Dette er viktige og flotte sosiale innslag her på solkysten.

Leave a Comment