Hvem flyr fra Torp til Trondheim?

Hvilke flyselskap flyr direkte fra Sandefjord Torp til Trondheim? Wideroe og Finnair flyr direkte fra Sandefjord Torp til Trondheim.

Hvilke flyselskap flyr til Trondheim?

Wideroe, Scandinavian Airlines, Norwegian, CityJet, Lufthansa, Finnair, Turkish Airlines og LOT flyr alle direkte til Trondheim.

Hva heter flyplassen i Sandefjord?

Torp Sandefjord lufthavn har i flere år vært en populær flyplass å reise fra for reiseglade nordmenn. Det er nok ikke så rart, for det er ofte mulig å finne billige flybilletter fra Torp.

Hvem flyr fra Torp til Trondheim? – Related Questions

Når begynner Norwegian å fly fra Torp?

Norwegian gjenåpner direkterutene til Malaga og Alicante fra TORP Sandefjord Lufthavn fra og med mars 2022. – Vi gleder oss til å ønske kundene våre velkommen om bord på Torp Sandefjord lufthavn igjen.

Hvor stopper Torp ekspressen?

Torpekspressen bringer passasjerer mellom Oslo Bussterminal og Sandefjord Lufthavn Torp. Kjøretiden mellom Oslo og Torp er ca. 1 time og 45 minutter. Torpekspressen stopper på følgende steder: Oslo Bussterminal – Sjølyst – Lysaker – Høvik – Asker – Drammen – Torp.

Hva heter Torp flyplass?

TORP Sandefjord Lufthavn – Min favorittflyplass.

Hvordan komme seg til Sandefjord flyplass?

Det er enkelt å komme seg til Torp Sandefjord lufthavn, for flyplassen ligger sentralt plassert like nord for Sandefjord. Tog på Vestfoldbanen stopper på Torp stasjon, en togstasjon som primært brukes av reisende til og fra flyplassen. Derfra går det shuttlebuss direkte mellom togstasjonen og terminalen.

Hva heter flyplassen i Førde?

Førde lufthavn, Bringeland (FDE) ligger på Bringelandsåsen. Det tar ca. 20 minutter med buss til Førde sentrum. Førde lufthavn er også nærmeste flyplass for deg som skal til Bygstad eller Sande og dersom du ønsker å kjøre fergefritt til Balestrand.

Hvor ligger Værnes flyplass?

Trondheim lufthavn, Værnes, er en sivil stamrutelufthavn, samlokalisert med Luftforsvaret. Lufthavnen ligger i Stjørdal kommune i Trøndelag, cirka tre kilometer fra Stjørdal og 32 kilometer fra Trondheim.

Er Værnes i sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvordan betale flybuss i Trondheim?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. I følge med en voksen reiser inntil fire barn til og med 16 år gratis med Værnesekspressen.

Er det toalett på flybuss?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Er flybuss gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Leave a Comment