Hvem flyr Trondheim Oslo?

Flyruten mellom Trondheim og Oslo er den mest trafikkerte i Norge. Du kan fly med tre flyselskaper: SAS, Norwegian og Widerøe.

Hvilke flyselskap flyr til Trondheim?

Wideroe, Scandinavian Airlines, Norwegian, CityJet, Lufthansa, Finnair, Turkish Airlines og LOT flyr alle direkte til Trondheim.

Hvem flyr mellom Bergen og Oslo?

Til sammen har SAS og Norwegian over 50 daglige avganger mellom de to destinasjonene, mens Widerøe har en håndfull flyreiser mellom Bergen og Oslo Torp Sandefjord. Fly til Oslo går fra innlandsområdet på Bergen Lufthavn Flesland.

Hvem flyr Trondheim Oslo? – Related Questions

Hvor er det billigst å reise?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i. Ferieindeksen sammenligner gjennomsnittspriser på en rekke produkter.

Er det trygt å fly?

Å fly blir tryggere år for år. Flyulykker får enormt mye oppmerksomhet i mediebildet, men i praksis er flyvning den sikreste transportformen som finnes. Hvert år slipper over tre milliarder passasjerer levende fra flyturer, og aldri i flyvningens historie har flysikkerheten vært bedre enn i dag.

Hvilke flyselskaper flyr fra Bergen?

Flyselskap
FlyselskapSelskapskodeTelefon
FinnairAY810 01 100
FlyrFS400 00 063
Iberia AirlinesIB+ 34 901 11 15 00
IcelandairFI22 03 40 50

Hvem flyr Oslo Split?

Du kan fly OsloSplit direkte med Norwegian Air Shuttle mellom april og oktober, og med Scandinavian Airlines i juli og august.

Hvem flyr Bergen?

Det er mange flyselskaper som flyr til Bergen Flesland Lufthavn, hvorav Finnair, airBaltic og Norwegian er blant de vanligste.

Hvor lang tid tar det og fly fra Bergen til Oslo?

Flytid for fly OsloBergen ligger på 50-60 minutter, både fra Gardermoen og Torp.

Hvor lang tid tar d å fly fra Oslo til Trondheim?

En samlet flytid på Ca. 1 time og 10 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Værnes Flyplass i Norge.

Hvor lang tid tar det og fly fra Bergen til Trondheim?

Beregnet flytid for fly BergenTrondheim ligger på cirka 40 minutter mellom Bergen lufthavn Flesland og Trondheim lufthavn Værnes.

Hvor lang flytur Oslo Tromsø?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Tromsø? 1 time og 53 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Tromsø.

Hvor lang er flyturen til Trondheim?

Om fly til Trondheim

Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Trondheim fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 652 kr (Oslo Torp Sandefjord til Trondheim Værnes (TRD)). Den kjappeste flyvningen til Trondheim fra Norge tar 0t 55m (Oslo Gardermoen til Trondheim Værnes (TRD)).

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 21 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Hvor mange timer tar det å fly til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Leave a Comment