Hvem spiller i Vazelina Bilopphøggers?

Rolleliste
RolleSkuespiller(e)
Vazelina BilopphøggersJan Einar Johnsen, Arnulf Paulsen, Eldar Vågan, Viggo Sandvik
JulenissenLars Sørbø
Inga ToppenHilde Lyrån
Synnøve GlennaMaj Britt Andersen

Hvor er Vazelina Bilopphøggers fra?

Vazelina Bilopphøggers er et rocke- og showband som starta opp på Gjøvik i 1979. Fra 1980 til 2007 hadde bandet over seksti hits på Norsktoppen. Repertoaret består for det meste av rockeklassikere som de har satt humoristiske tekster til, og som framføres på totning.

Hvordan startet Vazelina Bilopphøggers?

Vokalist Viggo Sandvik ga ut solo-platen Fisking i Valdres i 1988 som ble en sommerhit. Tempo ble gitt ut i 1989. De vant samme år Gammleng-prisen i klassen “pop”. Deretter kom showet «Helt Høggern’t» med Maj Britt Andersen og Pia Borgli som gjester.

Hvem spiller i Vazelina Bilopphøggers? – Related Questions

Hvorfor sluttet Viggo Sandvik i Vazelina?

Vazelina Bilopphøggers

I tiden med Vazelina ga Sandvik også ut to soloalbum. Han sluttet for «å gjøre noe annet». Siden er det kjent at årsaken var tinnitus, en plagsom pipelyd i ørene som etter flere år gjorde det umulig å fortsette som sanger.

Hvem er død i Vazelina?

Eldar Vågan og resten av Vazelina Bilopphøggers er i sorg etter at Harald Elvsveen tirsdag døde brått. Han ble 55 år gammel.

Hva heter gutta i Vazelina?

Vazelina Bilopphøggers/Medlemmer

Hvilken kanal går Vazelina Hjulkalender?

Nå gjør «Vazelina Hjulkalender» comeback på TV 2. Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.

Kommer Snøfall 2 i 2022?

I en tidligere artikkel bekreftet NRK at «Snøfall» går i reprise i 2022: – I desember i år sendes «Snøfall» i reprise. Neste år blir det premiere på «Snøfall 2», et flunkende nytt juleeventyr med de kjente karakterene som veldig mange barn og voksne har blitt glade i, sier produsent i NRK, Hege Waagbø, til NRK Nyheter.

Hva er årets julekalender 2022?

Snøfall er historien om foreldreløse Selma på 9 år. Hennes høyeste ønske er å ha en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julenissen.

Hvor er The julekalender spilt inn?

Alle innendørsscener er filmet i studioet til Saks film og TV, som holdt til i en ombygd bondegård like utenfor Århus i Danmark. Kulissene er nøyaktig de samme som hadde vært brukt under innspillingen av den danske originalversjonen.

Hva het den første julekalenderen?

Tradisjonen med julekalender på TV begynte med Jul i Skomakergata i 1979, der Henki Kolstad hadde hovedrollen som skomaker Andersen. Av NRK. Mange TV-kanaler produserer adventskalenderserier for barn, med 24 episoder som vises daglig gjennom adventstiden.

Hvem fant opp julekalender?

Oppfinneren. Gerhard Lang (1881-1974) blir likevel omtalt som oppfinneren av den trykte julekalenderen. Da han var barn, laget moren hans en liten adventskalender av et pappstykke hvor hun festet 24 små stykker godteri for hver dag. Gerhard fikk plukke av ett om dagen og spise opp.

Hvilken julekalender skal gå i år?

Årets julekalender for barn på NRK er Snøfall som sendes i reprise. Hos oss kan du kjøpe bøker, spill og ikke minst den magiske julekula fra serien.

Hvem spiller Fritz i The Julekalender?

– Den går aldri av moten – den er tidløs, sier Erling Mylius, mannen bak rollene Benny og Fritz, til TV 2. I julekalenderen møter vi nissene Fritz, Hansi og Gynter som spilles av Tore Johansen (74), Ivar Gafseth (72) og Erling Mylius (73).

Hvem er forteller i The Julekalender?

Vi fløy på et eventyr i flere år, vi aner rett og slett ikke hvordan livet ville vært uten at vi fikk tilbudet fra «The Julekalender». Jeg hadde aldri trodd i 1994 at jeg fortsatt skulle stå å danse «støveldansen» i en alder av nesten 70 år, forteller Ivar Gafseth (Olaf Sand og nissen Gynter) til Se og Hør.

Hva er bakgrunnen for julekalenderen?

Adventskalendere oppstod i Tyskland tidlig på 1900-tallet. Til å begynne var de fremfor alt hjelpemidler for å telle og å måle hvor lang tid det var igjen til jul. Den første selvlagede adventskalender stammer formodentlig fra året 1851.

Når ble The Julekalender laget?

The Julekalender er en norsk julekalender som ble vist på TV 2 i 1994. Serien var en norsk versjon av en dansk serie med samme navn fra 1991. Regi er ved Hans-Erik Saks. Hovedrollene spilles av Tore Johansen, Erling Mylius og Ivar Gafseth, som alle spiller to roller hver.

Hva kan man putte i julekalender?

🎁 Tips til ting å ha i julekalenderen 🎁
  • Såpebobler.
  • Drikkeflaske og matboks.
  • Badesåpe, sjampo og badebomber.
  • Morsomme barneplaster.
  • Kino- og teaterbilletter.
  • Viskelær, fargestifter og andre skolesaker.
  • Ullundertøy og ullsokker, eller andre klær de likevel trenger.
  • Sprettball.

Hva er i Kicks julekalender?

KICKS julekalender er fullpakket med herlige overraskelser innen skjønnhet og beauty for både ham og henne. Kalenderen vår er som en daglig julegave som inneholder gode tilbud på sminke og hudpleie, slik at du kan unne deg noe ekstra luksuriøst i vinter.

Leave a Comment