Hvem spiller på OverOslo 2022?

God stemning og mye folk på Grefsenkollen med selveste A-ha som headlinere! I tillegg til A-ha var Simple Minds, Darling West, Fay Wildhagen og Pogo Pops blant artistene som stod for underholdningen. Fotograf Alex Hoel var på plass både fredag og lørdag.

Hvilke artister kommer til Norge 2022?

  • Rammstein (Bjerke Travbane, Oslo) 14%
  • Iron Maiden (Tons Of Rock, Oslo)
  • Guns N`Roses (Forus Travbane, Stavanger)
  • Queen + Adam Lambert (Telenor Arena, Oslo)
  • Bryan Adams (Oslo Spektrum, Oslo)
  • Volbeat (Bergenhus Festning, Bergen)
  • Alice Cooper & Airbourne (Oslo Spektrum, Oslo)
  • Whitesnake & Europe (Tjuvholmen Arena, Hamar)

Hvor er OverOslo festivalen?

OverOslo er en musikkfestival med pop, rock, hiphop og elektronika som arrangeres på Grefsenkollen i Oslo i juni hvert år. Festivalen ble arrangert første gang i 2011, og har gradvis vokst til å bli en av Oslos og landets største musikkfestivaler, med mer enn 26 000 besøkende.

Hvem spiller på OverOslo 2022? – Related Questions

Hva er den største festivalen i Norge?

På førsteplassen over Norges mest populære musikkfestivaler kommer Øyafestivalen som tar plass i Oslo, Tøyenparken hvert år i august. Øyafestivalen hadde sin oppstart i 1999, med da 1 000 besøkte. Festivalen har blitt større og større for hvert år og har nå over 85 000 besøkende tilskuere.

Kommer A-ha til OverOslo?

Billettsalget til neste sommers konsert med A-ha på Grefsenkollen, 11. juni 2022, starter onsdag klokka 10. Festivaldagene til OverOslo pleier å bli fort utsolgt uansett, men med A-ha på plakaten er det grunn til å tro av selv rekordene for omsetningen av varmt hvetebrød står i fare.

Hvor arrangeres Øya festivalen?

Øyafestivalen foregår i hjertet av Oslo, nærmere bestemt i Tøyenparken. Øyafestivalen ble startet opp i 1999, den gang på Kalvøya i Bærum, hvor den tok over for den tradisjonsrike Kalvøyafestivalen. Siden 2001 har Øyafestivalen blitt arrangert i Middelalderparken, og fra 2014 arrangeres den i Tøyenparken.

Hvor ligger øya festivalen?

Øyafestivalen er en årlig pop- og rockefestival som arrangeres i august i Tøyenparken i Oslo (før 2014 i Middelalderparken). Med én klubbdag og fire dager i parken presenterer festivalen over 280 artister fra inn- og utland.

Hvor er Utopia festivalen?

Regionens største musikkfestival midt i hjertet av Stavanger sentrum!

Hvor ligger kadetten festival?

Kadetten finner sted på Kadettangen i kort gåavstand fra Sandvika sentrum og jernbanestasjonen. Kadettangen er et fantastisk nytt parkområde – Sandvika Fjordpark, og inneholder badestrand, festplass, strandvollybane, paviljong, stupetårn, med mer.

Hvem avlyste kadetten 2022?

Sandvika-festivalen har slitt med artister som ikke møter opp helt siden starten i 2018, og i 2022 er forbannelsen fortsatt ikke brutt. I år har de internasjonale trekkplastrene Jack Harlow, Polo G, Ski Mask the Slump God, Stormzy og $uicideboy$ alle avlyst sine opptredener.

Hvor lenge varer kadetten 2022?

Kadetten 2022. Velkommen til ny strandfestival i 2022! Med fokus på Hip Hop, R’n’B og urban musikk inviterer vi til to dager med høyaktuelle internasjonale og norske artister på Kadettangen!

Hvor mange på kadetten 2022?

Kadetten
Kadetten Music Festival
orig.
Antall deltakere11 000 (2018)
Forrige Kadetten 2019
NesteKadetten 2022

Hva betyr kadetten?

Kadett kommer av det franske cadet (hunkjønn cadette) som betegner den nest eldste. Ordet har flere betydninger. I militære kretser er kadett en betegnelse på en offisersaspirant ved en krigsskole.

Hvem eier kadetten?

Kadetten AS – og overbygningen Kadetten Holding – eies helt og holdent av Per Karsten Ims.

Når starter kadetten klokkeslett?

Festivalområdet åpner kl. 14:00 begge dager.

Er det aldersgrense på Palmesus?

For Palmesus 2022 er det ikke lengre mulig. Er det aldersgrense på Palmesus? Ja. På hovedområdet er det 18 år og på VIP-området er det 20 år.

Hvor er Slottsfjell 2022?

I 2022 flytter vi festivalen fra fjellet og ned til byen. Selve festivalområdet ligger på Kaldnes, kun 4 minutters gange fra legendariske Tønsberg Brygge. Her vil du oppleve fremtidens festival midt i sentrum av sommerbyen, omkranset av skjærgård og serveringstilbud.

Hvor er Slottsfjell festival?

Slottsfjell 2023 arrangeres ute på Kaldnes på Nøtterøysiden av byfjorden, bare fire minutters gange fra sentrum av Norges sommerby nummer én Tønsberg. Ikke nok med at festivalområdet ligger midt i byen. På festivalområdet finner du alt du trenger.

Hvem eier Slottsfjell?

Borganlegget må ses i nær sammenheng med etableringen av kjøpstedet og senere byen Tønsberg, og dette skjedde med utgangspunkt i kongens gård på Sem – den senere greveresidens Jarlsberg. Det er derfor Jarlsberg fortsatt er eier av Slottsfjellet og større områder omkring.

Leave a Comment