Hvor mange billetter OverOslo?

OverOslo er en musikkfestival med pop, rock, hiphop og elektronika som arrangeres på Grefsenkollen i Oslo i juni hvert år. Festivalen ble arrangert første gang i 2011, og har gradvis vokst til å bli en av Oslos og landets største musikkfestivaler, med mer enn 26 000 besøkende.

Når spiller aha på OverOslo?

Billettsalget til neste sommers konsert med A-ha på Grefsenkollen, 11. juni 2022, starter onsdag klokka 10. Festivaldagene til OverOslo pleier å bli fort utsolgt uansett, men med A-ha på plakaten er det grunn til å tro av selv rekordene for omsetningen av varmt hvetebrød står i fare.

Hva kostet Rammstein billetter?

Minner om at kjøp og salg skjer på fansale.no. Feuerzonebilletter koster opptil 1754,4 kr og ordinære billetter 1050,4 kr. Det er for tiden mange billetter tilsalgs.

Hvor mange billetter OverOslo? – Related Questions

Når er Rammstein 2022?

Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Norges splitter nye konsertsted den 24. juli 2022 for det største og villeste showet Norge noen gang har sett!

Når starter Rammstein Oslo 2022?

Vi gleder oss enormt til konserten med Rammstein på Bjerke Travbane den 24. juli 2022! Denne siden inneholder informasjon til deg som: Har kjøpt billett og skal på konsert den 24.

Hvor kan jeg selge Rammstein billetter?

Velkommen til fanSALEs artistside for Rammstein! fanSALE er det tryggeste markedet der billetter blir kjøpt og solgt fra fan til fan.

Hvem selger Rammstein billetter?

Rammstein billetter, konserter og turnédatoer | Ticketmaster.no.

Hvor mange billetter er solgt til Rammstein på Bjerke?

Rammstein spiller for 60.000 publikummere på Bjerke travbane – NRK Oslo og Viken – Lokale nyheter, TV og radio.

Hvor mange på Rammstein konsert Oslo?

60.000 var på Bjerke for å se og hører Rammstein. Tyske Rammstein besøkte Oslo med det største showet byen og Norge noensinne har sett. 60.000 var på konsert med verdens største og mest sjokkartede band.

Hva er Norges største konsert?

Med 55 000 betalende deltagere var Oslo Sommertid 2018 på Voldsløkka i Oslo per 2021 største biletterte konserten i Norge, hvor den amerikanske rapperen Eminem var headliner.

Hva står Rammstein for?

Bandet kalte seg selv opprinnelig Rammstein-Flugschau (Rammstein Flyoppvisning), inspirert av Ramsteinulykken som tok plass den 28. august 1988 på den amerikanske flybasen Ramstein Airforce Base. Skrivemåten med to m-er som er én mer enn i flyplassens navn, var resultatet av en feilskrift.

Hvem varmer opp for Rammstein Oslo 2022?

juli 2022. Guns N` Roses bekrefter massiv konsert i Hyde Park, London 30.

Hva tjener Rammstein?

Rammstein Nettoverdi 2022

Inntekten på Rammstein er 747.5K for 2022. Det er en omtrentlig prognose og kan variere i området mellom 744.8K – 857.6K.

Er fanSALE trygt?

Sikkert. fanSALE forhindrer forfalskning av billetter og har integrert en rekke sjekkpunkter som forhindrer svindel. Hver strekkode er unik og EVENTIM billettsjekk gjenkjenner koden og kan verifisere den som en ekte billett. Levering fra selger til kjøper foregår trygt og enkelt for begge parter.

Kommer Rammstein tilbake til Norge?

Den tyske supergruppa Rammstein avlyser årets norgeskonsert i Trondheim. De velger Oslo og sommeren 2022 i stedet.

Hva er verdens største konsert?

Han var den første vestlige musikeren som offisielt ble invitert til å opptre i Folkerepublikken Kina, og har verdensrekorden for det største publikum noensinne på et utendørs arrangement, hans Moskva-konsert 6. september 1997, hvor 3,5 millioner mennesker deltok. I 2019 ble Jarre utnevnt til kommandør av Æreslegionen.

Hvem har konsert i Norge 2022?

Konserter i Oslo
onsdag 28. desember 2022
torsdag 29 des. 19:15Circles of Sound Emanuel Vigeland Museum
torsdag 29 des. 20:00Felix Peikli & Friends ft. Alexander Rybak, Sisi Sumbundu & Marcela Randem Amerikalinjen Hotel | Club Gustav
torsdag 29 des. 21:00Herr Smiths Venner Oslo

Hvor mange skal på Rammstein i Norge?

Ruter advarer om trafikk-kaos. 60.000 mennesker er på plass i Oslo og til Norges største arenakonsert med tyske Rammstein søndag. Ruter og politiet advarer om trafikk-kaos etter konserten og ber folk ta det med ro.

Hvor mange billetter Rammstein Oslo 2022?

Konserten ble flyttet til juli 2022, denne gangen til Bjerke travbane i Oslo – en arena som også har plass til 60 000 publikummere.

Leave a Comment