Hvem synger i Queen 2022?

mai 2022, når Queens originale bandmedlemmer Brian May og Roger Taylor igjen samarbeider med frontmann Adam Lambert på vokal.

Hvem synger i Queen?

Queen er eit britisk rockeband som vart skipa i London i 1970. Den klassiske besetninga deira var Freddie Mercury (solovokal, piano), Brian May (sologitar, vokal), Roger Taylor (trommer, vokal) og John Deacon (bassgitar).

Hvor mange var på Queen Telenor Arena?

Torsdag kveld spilte Adam Lambert og det legendariske rockebandet Queen i Telenor Arena i Bærum. 20.500 var til stede for å høre låter som «We Will Rock You», «Bohemian Rhapsody» og «The Show Must Go On».

Hvem synger i Queen 2022? – Related Questions

Når var Queen sist i Norge?

Sist gang Queen + Adam Lambert besøkte Telenor Arena var i juni, 2018. VG ga konserten terningkast 5. «The Rhapsody Tour» blir Queen + Adam Lamberts første europeiske konserter siden den verdensomspennende sensasjonen og suksessen, spillefilmen «Bohemian Rhapsody».

Når kommer Queen til Norge?

Queen + Adam Lambert til Norge med The Rhapsody Tour i 2022! Telenor Arena torsdag 21. juli 2022.

Hvor mange på Telenor Arena?

Telenor Arena har en kapasitet på 25 000 tilskuere til konserter og 15 000 for idrett, og 18 500 for konferanse (kinooppsett).

Hvor mange på konsert Telenor Arena?

Telenor Arena
BrukereFornebu Event AS
UnderlagAsfalt
Kapasitet15 000 (kamper) 25 000 (konserter)
Tilskuerrekord25 000

Hvor mange seter i Telenor Arena?

Telenor Arena har en kapasitet på 23 000 tilskuere for konserter og 15 000 for idrett, og er dermed en av de største innendørsarenaene i Nord-Europa. Telenor Arena er Norges største innendørs flerbruksarena, og rommer et bredt spekter arrangementer.

Hvor mange går inn på Telenor Arena?

Kapasiteten til Telenor Arena kommer an på arrangement og sceneplassering. Under konsert har arenaen en totalkapasitet på 25.000 mennesker.

Hva er Norges største konsert?

Den 24 juli 2022 besøkte det legendariske tyske bandet, Rammstein, Oslo på Bjerke Travbane. Etter en 2 års ventetid, fikk de endelig komme til Norge igjen. I 2019 spilte til på Ullevaal Stadion foran 30,000 og satte i gang et av Norges beste konsertshow foran doblet så mange i 2022.

Hvor er de beste plassene i Telenor Arena?

Premium inngang

Unngå lange køer og gi deg selv eller dere en smidig og behagelig inngang på Telenor Arena. Med Premium-billett får du i tillegg til de beste plassene på tribunen inngang via vår Premium inngang inkludert i billetten.

Hva er den største arenaen i Norge?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS.

Hvilket stadium er det største i verden?

Runggrado 1st of May Stadium

ligger i Pyongyang i Nord-Korea, og er verdens største stadion. 1st of May Stadium ble ferdigbygd den 1. mai 1989, har en kapasitet på 114,000 tilskuere og er hjemmebanen til Nord-Koreas landslag i fotball.

Hvem eier Telenor Arena?

Telenor Arena/Eiere

Hvor ligger verdens største fotballstadion?

Verdens største fotballstadion er Maracaña i Rio de Janeiro i Brasil, med tilskuerrekord på cirka 200 000. Senere ble kapasiteten begrenset til cirka 100 000.

Hvilken stadion er størst i Europa?

Camp Nou er den fotballstadion med høyest kapasitet i Europa.

Hvor stor er Emirates Stadium?

Emirates Stadium
BrukereArsenal FC
UnderlagNaturgress
Banestørrelse105 × 68 meter
Kapasitet60 338

Leave a Comment