Hvem tar imot brukte møbler i Trondheim?

Brukbare møbler og ting kan kun leveres til BrukOm mottak på Heggstadmoen gjenvinningsstasjon. Her leverer du også tekstiler til gjenbruk og gjenvinning.

Hvem tar imot brukte møbler?

Flere av Fretexbutikkene har egne mottak for interiørartikler, lamper, små møbler, bøker, LP-plater og sportsutstyr. Alle donasjonene selges i Fretexbutikker etter en kvalitetsvurdering og prissetting. Fretex har også egne mottak for levering av disse donasjonene.

Hvor kan jeg kaste en sofa?

Sofa sorteres som restavfall på gjenvinningsstasjon

Gjenstander som er sammensatt av ulike materialtyper er restavfall. Består det av mer en ti prosent metall, skal det kastes i containeren for jern og metaller.

Hvem tar imot brukte møbler i Trondheim? – Related Questions

Hvem tar imot ødelagte tekstiler?

Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler. Mange er usikre på hva de gjør med ødelagte tekstiler og informasjonen kan variere fra ulike aktører.

Kan Fretex hente møbler?

Fretex henter ikke lenger møbler fra privatpersoner, men vil fortsette å selge møbler. De håper derfor at enda flere kan levere gavene til deres mottak og butikker.

Kan IKEA hente møbler?

Vi leverer og tar med oss det gamle møbelet ditt

Ved levering på døren kan vi ta med det gamle møbelet ditt og gjenvinne det for deg.

Hvordan kvitte seg med gamle møbler?

Søppeltaxi henter alle typer v møbler som stoler, bord og sofa. Vi kan både levere møblene til Fretex eller på avfall stasjon.

Hvor levere gamle tekstiler?

Tekstiler, klær og sko
  • Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler.
  • Det er ressurskrevende og miljøbelastende å produsere tekstiler.

Hvor kaster man klær Trondheim?

Trondheim Renholdsverks returpunkt er plassert rundt omkring i alle bydelene; ofte ved butikker, parkeringsplasser eller bensinstasjoner. Her kan du levere glass- og metallemballasje. Noen returpunkt tar også i mot papir, plastemballasje, tekstiler og sko, og noen har egne miljøstasjoner for levering av farlig avfall.

Hvor kaster man gammelt undertøy?

Fretex tar i mot brukt undertøy: Å levere alle typer tekstiler til gjenvinning sparer miljøet for unødvendig restavfall. Derfor tar Fretex også i mot brukte sokker, truser og BHer.

Hvor kaste dyner og puter?

Dyner sorteres som tekstiler

Klær, sko, belter og tekstiler kan leveres til klesinnsamlingscontainere langs veien og på gjenvinningsstasjoner, eller til bruktbutikker. Tekstiler skal være rene, hele og tørre. Åpenbart tekstilavfall sorterer du fra og leverer som restavfall. Hva er en moderne avfallsløsning?

Kan man kaste sko i restavfall?

Sko (slitte som ikke er egnet for gjenbruk) sorteres som restavfall.

Hva gjør man med gamle dyner?

Tekstilene kan leveres i Kid-butikker, og i UFF-containere, over hele Norge. Etter innsamling sendes alle tekstiler til sortering, hvor dun- og fjærprodukter tas ut, og sorteres etter dunkvalitet.

Hvor ofte bør man skifte dyne?

Vi anbefaler at du bytter ut dyner etter 5-10 år, avhengig av slitasje. Puten din varer omtrent i 2 år siden du sliter ut puten fortere enn dynen. Dette er fordi du ligger på puten din hver natt og svette lettere kommer inn i puten.

Leave a Comment