Hvilke dyr er med i Hakkebakkeskogen?

Her kan du lese litt mer om hvem de er.
  • Ekorn-Lise. I boken om Hakkebakkeskogen treffer vi de tre ekornbarna Per, Lise og Tom når Klatremus skal være barnevakt for dem.
  • Mikkel Rev. Mikkel Rev er stadig sulten.
  • Klatremus Lillemann.
  • Bakermester Harepus.
  • Bakergutten.
  • Bestemor Skogmus.
  • Petter Pinnsvin.
  • Morten Skogmus.

Hvem er stemmene i Hakkebakkeskogen?

Norske stemmer
FigurStemme
Mikkel RevStig Henrik Hoff
Bakemester HarepusJan Martin Johnsen
BamsefarIvar Nørve
BjørnemorMarit Synnøve Berg

Hvilken norsk forfatter skrev fortellingen om dyrene i Hakkebakkeskogen?

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen er en fortelling for barn skrevet og illustrert av den norske forfatteren, visedikteren og tegneren Thorbjørn Egner (1912–1990).

Hvilke dyr er med i Hakkebakkeskogen? – Related Questions

Hvor lang tid tok det å lage Hakkebakkeskogen?

Manusarbeidet begynte for tre år siden, mens arbeidet med selve filmen tok rundt to år. – Det var en ganske lang prosess, og for å få rettighetene til å lage filmen av Egner-familien ble vi enige om først å lage en pilot, sier Rasmus A. Sivertsen, regissør og medeier i Qvisten Animasjon.

Hvor ligger Hakkebakkeskogen?

Hakkebakkeskogen er en attraksjon i Kristiansand Dyrepark som ble åpnet 5. juni 2015, basert på figurene fra barneboka Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen av Thorbjørn Egner, utgitt i 1953.

Ville dyr i byen forfatter?

Jan Christopher Næss (f. 1964) står bak en rekke skjønnlitterære bøker for voksne og barn. Dette er den første faktafortellingen han har skrevet.

Hvilken norsk artist er også en anerkjent internasjonal forfatter med bøker utgitt på 50 språk og selger over 50 millioner eksemplarer over hele verden?

Jo Nesbø er oversatt til 51 språk, og har solgt over 45 millioner bøker verden over, ifølge Salomonsson Agency. Han har vært nummer én på bestselgerlistene i omtrent hele Europa, og på topp fem i USA.

Når skrev Thorbjørn Egner Hakkebakkeskogen?

Han er kjent i flere land for sine fortellinger for barn, særlig de tre hovedverkene Karius og Baktus (1949), Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen (1953) og Folk og røvere i Kardemomme by (1955), som han selv bearbeidet og framførte i flere medier: i Barnetimen i NRK, i bokform, som dukketeater, som

Hvordan er Hakkebakkeskogen laget?

Som de to Flåklypa-forgjengerne skal Dyrene i Hakkebakkeskogen filmes med klassisk stop motion-teknologi. Det betyr at avanserte dukker som justeres mellom hvert bilde slik at det oppstår bevegelse når filmen spilles inn. Ikke med et filmkamera, men med Canon 7D-speilreflekskameraer som en serie stillbilder.

Hva heter Hakkebakkeskogen på engelsk?

Thorbjørn Egner wrote this about the Huckybucky Forest: Huckybucky Forest is a made up little world that in many ways resemble our own big world.

Hvem spiller Mikkel Rev?

Hvordan får de det egentlig til? – Lørdag startet jo høysesongen her i Dyreparken, og da må jeg spille rollen som «Mikkel Rev» ti ganger daglig, forteller Ola Magnus Gjermshus (24), som siden 2015 har spilt Hakkebakkeskogen-roller over 1000 ganger i Dyreparken.

Hvem spiller Klatremus?

Birgit Strøm
Født9. aug. 1931 Oslo
Død11. jan. 2007 (75 år) Oslo
BeskjeftigelseSkuespiller, dukkespiller, dramaturg, sanger, sakprosaforfatter
FarJulian Strøm

Hvem spiller Klatremus i Hakkebakkeskogen?

June Baltzersen er utdannet ved Bårdar Fagskole i Oslo, og tok et påfølgende år på Musikkteaterhøyskolen og mottok bachelorgrad i 2016. June har medvirket i flere produksjoner, blant annet har hun vært å se i Hakkebakkeskogen, Dyreparken i Kristiansand hvor hun spilte klatremus.

Hvor bor Klatremus?

Klatremus (Myodes glareolus) er mest tallrik i skogsterreng, men den kan allikevel påtreffes så høyt som 1400 meter over havet i Sør-Norge. Nordover er klatremusa utbredt helt til Salten i Nordland. Klatremus kan komme inn i bygninger, og er reservoar for musepest som kan smitte til mennesker.

Leave a Comment