Hvilke flyselskap flyr til Trondheim?

Wideroe, Scandinavian Airlines, Norwegian, CityJet, Lufthansa, Finnair, Turkish Airlines og LOT flyr alle direkte til Trondheim.

Hvem flyr Trondheim Oslo?

Flyruten mellom Trondheim og Oslo er den mest trafikkerte i Norge. Du kan fly med tre flyselskaper: SAS, Norwegian og Widerøe.

Hvor mye koster fly fra Trondheim til Oslo?

Informasjon om fly fra Trondheim til Oslo
Beste pris funnet257 kr
Raskeste flytid0t 55m
DirekteflyHver dag
Flyplasser i Oslo2 flyplasser

Hvilke flyselskap flyr til Trondheim? – Related Questions

Hvor langt er det fra Oslo til Stavanger med fly?

Hvor lang flytid er det mellom OsloStavanger? For fly OsloStavanger fra Torp Sandefjord lufthavn er flytiden cirka 60 minutter til Stavanger lufthavn, mens flytid fra Gardermoen er på rundt 60 minutter.

Hvor mye koster det å fly fra Stavanger til Oslo?

Informasjon om fly fra Stavanger til Oslo
Beste pris funnet273 kr
Raskeste flytid0t 45m
DirekteflyHver dag
Flyplasser i Oslo2 flyplasser

Hvor mye koster det å reise til Oslo?

Som du kan se – et opphold i noen dager i Oslo kan koste 4,600 NOK eller 17,000 NOK, avhengig av om du er en sparsommelig turist eller planlegger å tilbringe en luksuriøs ferie i Oslo.
Varighet
1-dagers tur
Luksus reise7,900 NOK
Uke lang tur
Nomad stil5,200 NOK

Hvor lang tid tar det og fly fra Trondheim til Oslo?

En samlet flytid på Ca. 1 time og 10 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Værnes Flyplass i Norge og Oslo Gardermoen Flyplass i Norge.

Hvor lang tid tar d å kjøre fra Trondheim til Oslo?

Avstand mellom Trondheim og Oslo i luftlinje er 392 kilometer og kjøreavstand er 484 kilometer. Estimert kjøretiden fra Trondheim til Oslo er ca 6 timer 51 minutter.

Hvor langt Oslo Trondheim?

Avstand fra Oslo til Trondheim

Avstand mellom Oslo og Trondheim i luftlinje er 392 kilometer og kjøreavstand er 484 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Trondheim er ca 6 timer 50 minutter.

Hvor lang er flyturen til Trondheim?

Om fly til Trondheim

Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Trondheim fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 652 kr (Oslo Torp Sandefjord til Trondheim Værnes (TRD)). Den kjappeste flyvningen til Trondheim fra Norge tar 0t 55m (Oslo Gardermoen til Trondheim Værnes (TRD)).

Hva er midt mellom Oslo og Trondheim?

Skjerdingen ligger midt i mellom Oslo og Trondheim:260 km fra Oslo og 265 km fra Trondheim. I sommersesongen er det enkel adkomst fra Ringebu over fjellet via Friisveien.

Hvor lang flytur Oslo Tromsø?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Tromsø? 1 time og 53 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Tromsø.

Hvor lang flytur til Stavanger?

En samlet flytid på Ca. 1 time og 25 minutter.

Hvor lang flytur fra Oslo til New York?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til New York? 8 timer og 21 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.

Hvor lang flytur Oslo London?

Det å fly til London fra Oslo tar omtrent to timer dersom du flyr direkte. Det er et godt utvalg direkteflyvninger til byen, men aller flest flyvninger er det med én mellomlanding. Hvis du må mellomlande, er raskeste reisetid på rundt tre og en halv time.

Hvor lang flytur fra Oslo til Dubai?

Flytid til Dubai

Det tar omtrent 7 timer å fly til Dubai med direktefly.

Hvor lang flytur fra Oslo til Miami?

En direkte flyvning fra Oslo til Miami tar rundt 10,5 timer, velger du en rute med én mellomlanding, tar turen rundt 13 timer.

Hvor langt er det å fly fra Oslo til Hellas?

Den samlede distansen som skal flys er 2897 km. (1801 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og Hellas foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca. 800 kilometer i timen.

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Leave a Comment