Hvilken elsparkesykkel skal jeg kjøpe?

Hvor mye koster forsikring på el sparkesykkel?

Ansvarsforsikring for liten elektrisk motorvogn er noe nytt for forsikringsbransjen. Dette gjør at prisene foreløpig kan variere fra selskap til selskap. De fire selskapene NRK har vært i kontakt med har priser som varierer fra 59 til 82 kroner i måneden.

Er el sparkesykkel vanntett?

Er elsparkesykkel vanntett? I utgangspunktet tåler ikke elektriske sparkesykler vann. Det er kun “N-serien” som skal tåle vannsprut. Dersom du likevel er uheldig og din elektriske sparkesykkel stopper opp pga vannskade, er det hjelp å få.

Hvilken el sparkesykkel app er best?

La oss begynne med konklusjonen.
  • Voi – best i alt.
  • Tier – en svært god andreplass. Brukervennlig app & god batterilevetid.
  • Bolt – den billige lillebroren. Hvorfor er ikke Bolt Oslos beste elsparkesykkel-selskap?
  • Lime – et solid alternativ til Tier.

Hvilken elsparkesykkel skal jeg kjøpe? – Related Questions

Hva er billigst av Ryde og Voi?

Tier er billigst, med noen kroner per reise. Mens Flash er dyrest. Ryde og Flash viser at de er annerledes med større hjul, bedre demping og større sparkesykler. De øvrige selskapene bruker alle samme modeller.

Hva er billigst av Bolt og Voi?

Bolt – Billigere, men også enklere

Bolt får en nokså tett tredjeplass etter Tier og Voi her, til tross for at de er billigst totalt sett.

Hvor mye koster Bolt hvert minutt?

De fleste tar 2,50 kroner per minutt, men også her finnes det noen unntak. Med utgangspunkt i dette vil vi si at det er Bolt som er billigst med tanke på pris. Minuttprisen er 3,50 kr, men du slipper oppstartspris.

Hvor mye koster tier pass?

Tier har fått månedspass: 299kr, men maks 300 min totalt per måned, Bird har tydeligvis plassert ut en del ekstra sykler (+). Bird har fått pass (+), samt muligheter for å kjøpe gratis opplåsning for 3.

Hvor mye koster et dagspass på Voi?

Voi følger Lime – lanserer månedskort på elsparkesykkel
LimeVoi
Dagspass70 kroner (ubegrenset opptil 30 minutter per tur)139 kroner (ubegrenset opptil 45 minutter per tur)
Månedspass450 kroner (25 turer opptil 30 minutter)599 kroner (ubegrenset opptil 45 minutter per tur)

Hva heter appen til el sparkesykkel?

Slik bruker du E-Wheels sin app!

Her vil du finne ut hvilke elsparkesykler som har app, hva man kan gjøre i appen, hvordan den benyttes og om du kan låse elsparkesykkelen med app.

Hvor mye koster det å kjøre Voi?

To tjenestetilbydere: Tier og Voi
TierVoi
Pris10,– / 1,5 kr10,– / 2,- kr
SykkeltypeNinebot by SegwayNinebot by Segway
Toppfart~20 km/t~20 km/t
RekkeviddeUkjentUkjent

Kan man få bot for å kjøre el sparkesykkel?

Det stemmer at den kriminelle lavalder er 15 år. Når man er under 15 år kan man ikke holdes strafferettslig ansvarlig, og kan derfor ikke bøter/gebyr eller andre former for straff.

Hvor mye får man i bot for å kjøre to på el sparkesykkel?

Fra 18. mai blir det forbudt med flere på samme elsparkesykkel. 3.000 kroner ligger boten på dersom dette skjer. I en pressemelding fra samferdselsdepartementet innføres det nye regler for elsparkesyklister, deriblant at det blir forbudt mot å være flere på ett kjøretøy.

Er det påbudt med hjelm på elsykkel?

Aldersgrensen for å kjøre elsparkesykkel blir 12 år. Det blir påbud om at barn under 15 år skal bruke hjelm.

Er det lov å være 2 på el sparkesykkel?

Passasjerer på elsparkesykkel

elsparkesykler er det ikke tillatt med passasjer. Det er heller ikke tillat å ha passasjerer i en tilhenger som er festet på sparkesykkelen.

Kan man bruke el sparkesykkel i regn?

Ja, noen el-sparkesykler kan brukes i regnvær. Det er viktig å sjekke IP-graden til ditt produkt for å se hvor støv og vannresistent produktet ditt er. Vi anbefaler å unngå vanndammer og tungt regn.

Hvor lenge holder en el sparkesykkel?

I snitt varer sparkesyklene bare to-tre måneder, skriver den danske avisen Politiken. I USA er statistikken enda mer nedslående. Der er varigheten for en sparkesykkel helt nede i 28,8 dager. Det viser beregninger utført av det amerikanske nettstedet Quartz.

Hvor farlig er el sparkesykkel?

10 ganger høyere risiko for å bli skadet på el-sparkesykkel

Det er 10 ganger høyere risiko for å bli skadet i en ulykke med el-sparkesykkel enn vanlig sykkel, og risikoen er over tre ganger så høy om natten.

Hva skjer hvis du blir tatt med ulovlig sparkesykkel?

Blir du tatt i å bruke en elsparkesykkel som går fortere enn 20 kilometer i timen, står du i fare for å bli bøtelagt, tape førekortet og i verste fall havne i fengsel. Havner du i en ulykke vil forsikringsselskapet neppe hjelpe deg, og du vil måtte ta erstatningsansvaret selv.

Kan man kjøre elsparkesykkel på natta?

Alarmfunksjoner med lyd skal være avslått på elsparkesykler mellom kl. 20:00 og 07:00 natt til hverdager, og mellom kl. 20:00 og 09:00 natt til lørdager, søndager og helligdager. Tillatelsesordningen gjelder for all offentlig grunn, det vil si grunn som er eid av en kommunal, fylkeskommunal eller statlig virksomhet.

Leave a Comment