Hvilket Thon hotell er best i Oslo?

Thon Hotel Rosenkrantz er blant kjedens aller beste når det gjelder både kvalitet og beliggenhet. Dette Thonhotellet ligger som navnet tilsier i Rosenkrantz’ gate, på C.J. Hambos plass, og rett overfor Tinghuset.

Er frokost inkludert på Thon Hotel?

På alle våre norske hoteller er frokost inkludert. Vi er stolte av vår prisbelønnede frokost, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve en smakfull frokost etter en god natts søvn. Vi satser på økologisk og hjemmelaget mat, som vil gi deg en fantastisk start på dagen.

Hva het Thon Hotel før?

Thon Hotels ble etablert som Rainbow Hotels i 1989. I dag består hotellkjeden av mer enn 80 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Da Olav Thon etablerte Rainbow Hotels i 1989 var forretningsidéen hans å etablere sentralt beliggende hoteller til rimelige priser.

Hvilket Thon hotell er best i Oslo? – Related Questions

Hvem eier Moxy Hotel?

– Det er Vastint som bygger Moxy-hotellene i Europa, totalt 14 hoteller. Det norske selskapet Belvar har driftsansvaret, og Marriott eier merkevaren Moxy.

Hvem eier Thon Hotel?

Olav Thon Eiendomsselskap
Thon Hotels / Moderorganisasjon

Olav Thon Eiendomsselskap ASA er eiendomsbasert allmennaksjeselskap etablert i 1982 etter at en betydelig andel av Olav Thon Gruppens eierskap i eiendom ble overført til selskapet. Det ble børsnotert året etter etableringen, i 1983. Siden oppstarten har styreformannen vært Olav Thon.

Wikipedia

Hvordan ble Olav Thon rik?

Thon var tidligere hovedaksjonær i Olav Thon Eiendomsselskap, et selskap med store interesser i den norske eiendomsbransjen. I 2010 regnet tidsskriftet Kapital Thon som Norges rikeste mann, med en anslått formue på 21,3 milliarder. Olav Thon er bosatt på Sollihøgda i Buskerud.

Hvor mange Thon hoteller er det i Norge?

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. I 2020 ble Thon Hotels bransjevinner i Norsk Kundebarometers kåring. Vi er en del av Olav Thon Gruppen og har nærmere 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Hvor kommer Olav Thon fra?

Olav Thon ble født i Ål i Hallingdal i 1923. Tidlig i tenårene drev han med kjøp og salg av skinn, og allerede som 18-åring startet han pelsbutikken Volvat Pels på Majorstuen i Oslo. Han kjøpte sin første bygård i Oslo i 1950. Denne eiendommen er i dag kjøpesenteret Arkaden Shopping som ligger i Karl Johans gate.

Hvor mange hoteller eier Thon?

Thon Hotels har ca. 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Vi tilbyr også moderne konferanselokaler og møterom, for alle anledninger, størrelser og behov.

Hvor mange ansatte har Thon Hotel?

Olav Thon Gruppen eies av Olav Thon Stiftelsen, og er i hovedsak engasjert innen eiendoms- og hotellvirksomhet. Olav Thon Gruppen hadde i 2016 driftsinntekter på ca. 10,2 milliarder kroner og sysselsatte ca. 3 243 årsverk.

Hvor mange Thon hoteller i Oslo?

Våre hotell i Oslo sentrum

Bo på Thon Hotel Opera, Thon Hotel Panorama, Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Thon Hotel Astoria eller Thon Hotel Cecil, og opphold deg midt i hjertet av Oslo sentrum.

Hvem eier Amfi kjeden?

Kjedens hovedkontor ligger i Surnadal på Nordmøre. Amfi Drift er et 100 %-eid datterselskap av Olav Thon Eiendomsselskap.

Er Amfi og alti det samme?

Høsten 2019 ble AMFI Sunndal til Alti Sunndal, og vi er stolte av å være en del av Norges nye kjøpesenterkjede!

Hva eier Olav Thon?

Olav Thon Gruppen
Org.nummer988 969 656
Eier(e) Olav Thon Stiftelsen
Datterselskap Olav Thon Eiendomsselskap, Thon Hotels
HovedkontorOslo

Hva betyr alti?

Alti er en kombinasjon av flere ord, som har flere betydninger. Les det som “alltid” eller “alt i”: Med navnet uttrykker vi at vi vil være tilstede for deg, og at vi har samlet mye på ett sted – for deg. Mange av våre sentre har tidligere vært en del av Amfi-kjeden.

Hvem eier alti kjeden?

Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe.

Hvor kan jeg bruke alt i ett gavekort?

Altiett kan brukes på alle butikker i sentrene, utenom Vinmonopolet og Posten. Altiett gavekort selges på kjøpesentrene; fra automater og fra noen butikker. Sjekk hvor du kan få kjøpe gavekortet på ditt lokale senter her.

Leave a Comment