Hvilket Thon hotell i Oslo er best?

Thon Hotel Rosenkrantz er blant kjedens aller beste når det gjelder både kvalitet og beliggenhet. Dette Thonhotellet ligger som navnet tilsier i Rosenkrantz’ gate, på C.J. Hambos plass, og rett overfor Tinghuset.

Er frokost inkludert på Thon Hotel?

På alle våre norske hoteller er frokost inkludert. Vi er stolte av vår prisbelønnede frokost, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve en smakfull frokost etter en god natts søvn. Vi satser på økologisk og hjemmelaget mat, som vil gi deg en fantastisk start på dagen.

Hvor mange hoteller har Thon?

Thon Hotels ble etablert som Rainbow Hotels i 1989. I dag består hotellkjeden av mer enn 80 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam.

Hvilket Thon hotell i Oslo er best? – Related Questions

Hvem eier Thon Hotel?

Olav Thon Eiendomsselskap
Thon Hotels / Moderorganisasjon

Olav Thon Eiendomsselskap ASA er eiendomsbasert allmennaksjeselskap etablert i 1982 etter at en betydelig andel av Olav Thon Gruppens eierskap i eiendom ble overført til selskapet. Det ble børsnotert året etter etableringen, i 1983. Siden oppstarten har styreformannen vært Olav Thon.

Wikipedia

Hva het Thon Hotel før?

Thon Hotels ble etablert som Rainbow Hotels i 1989. I dag består hotellkjeden av mer enn 80 hoteller i Norge, Sverige, Brussel og Rotterdam. Da Olav Thon etablerte Rainbow Hotels i 1989 var forretningsidéen hans å etablere sentralt beliggende hoteller til rimelige priser.

Hvor mange Thon hotell i Norge?

Thon Hotels er en av Norges ledende hotellkjeder. Ved inngangen til 2017 hadde kjeden 78 hoteller i Norge. I tillegg kommer fem hoteller og to appartementshoteller i Belgia og ett hotell i Nederland. Totalt antall rom er 11 610.

Hvor mange hotell har Olav Thon?

Vi er en del av Olav Thon Gruppen og har nærmere 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Hvor bor Thon?

5,5 milliarder kroner i 2010. Thon var tidligere hovedaksjonær i Olav Thon Eiendomsselskap, et selskap med store interesser i den norske eiendomsbransjen. I 2010 regnet tidsskriftet Kapital Thon som Norges rikeste mann, med en anslått formue på 21,3 milliarder. Olav Thon er bosatt på Sollihøgda i Buskerud.

Hvor mange hoteller er det på Pers Hotell?

Pers Hotell er et fullservice opplevelseshotell med 172 rom for 2-6 personer og Pers Lodge med 16 leiligheter for inntil 5 personer. Til sammen kan vi tilby ca. 650 senger.

Hva er verdens dyreste hotell?

Palms Casino Resort

Hotellet er mest kjent for å huse verdens dyreste hotellrom, Empathy Suite. Suiten er på 836 kvadratmeter og designet av den omstridte kunstneren Damian Hirst, som er kjent for kunstverkene av ulike dyr som er lagt på sprit – gjerne etter at de er delt i to.

Er det lov med gjester på hotell?

– Det er ikke lov til å la andre gjester utenom de som har booket hotellrommet på overnatting. Grunnen til dette er først og fremst brannsikkerhet, altså at man skal kunne vite hvor mange man eventuelt trenger å lete etter i en nødsituasjon, sier Sofia.

Hva er norges største hotell?

Liste over Norges høyeste hoteller
HotellHøyde
1Radisson Blu Oslo Plaza117 meter
2Rica Forum Hotell80 meter
3Scandic Lerkendal75 meter
4Radisson Blu Scandinavia Hotell54 meter

Hva er det dyreste hotellet i Norge?

Øverst på vår liste: Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og deres Kongesuite. Prisen? Småpene 48.000 kroner natten.

Hvilket hotell har vunnet Norges beste frokost?

Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 14 ganger – senest kåret i 2022. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilbyr flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.

Hvem eier Mandal hotell?

Fakta om Mandal Hotel

Hotellet er utsmykket av Peder Austrud og Svein Bringsdal. Hotellet eies av Lotte Fredriksen (49 prosent) gjennom selskapet Self Invest AS og Svein Støle (51 prosent) gjennom Gazza Eiendom AS, et underselskap i Pareto AS.

Hvor ligger verdens største hotell?

Neste år åpnes verdens desidert største hotell, Abraj Kudai, i Mekka i Saudi-Arabia – med nesten 10.000 rom!

Hvem eier Classic Hotels Norway?

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Inverst og Canica med lik aksjefordeling.

Leave a Comment