Hvor er det best å reise i julen?

Topp 7 destinasjoner for reise i julen
 1. Myanmar. Myanmar var på første plass når vi listet opp årets reisemål, og ikke uten grunn.
 2. Sør-Afrika. Sør-Afrika er en herlig destinasjon som kan besøkes året rundt, men den absolutt beste sesongen er fra ca.
 3. Costa Rica.
 4. Brasil.
 5. Filippinene.
 6. Colombia.
 7. Sri Lanka.

Hvordan finne de billigste restplassene?

8 gode råd om hvordan du finner en billig restplass + 1 bonustips
 1. Søk alternativer.
 2. Velg uspesifisert.
 3. Unngå de mest populære reisemålene.
 4. Kjøp en charterflybillett eller en flybillett med rutefly.
 5. Prisovervåkning av restplasser.
 6. Reis når ingen andre gjør det.
 7. Reis på kortest mulig varsel.
 8. Hent vår app for restplasser.

Hvor kan man reise i vinter?

For mange av oss står eksotiske reisemål høyt på ønskelisten i vinter. Et flertall av disse – som Thailand, Maldivene, Karibia, Sri Lanka og Zanzibar – egner seg kjempegodt hvis du er ute etter solfylte dager når vinteren er på sitt mørkeste her hjemme.

Hvor er det best å reise i julen? – Related Questions

Hvor er det 20 grader i desember?

Om du vil sikre deg riktig varme i desember skal du bestille en reise til for eksempel Bali, Gambia eller Thailand. Om du foretrekker litt lavere temperaturer på rundt 20–25 grader kan du velge blant flere varme reisemål i desember som Kapp Verde, Kanariøyene og Vietnam.

Hvor i Spania er det varmest i desember?

Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura har deilig vær året rundt. Desember har årets mildeste gjennomsnittstemperatur med mellom 20 og 22 grader. Varmest er det på turiststedene i de sørlige delene av Gran Canaria og Tenerife.

Hvor er det varmeste stedet i Spania?

Ikke uventet finner man de høyeste gjennomsnittstemperaturene på Kanariøyene, øygruppen som tilhører Spania. Her ligger gjennomsnittstemperaturene på 17-19 grader vinterstid og 22-25 grader i sommersesongen.

Er det varmt på Gran Canaria i desember?

I desember og januar er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men hvem sier nei til herlige dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19° når vi har mørke og snø hjemme.

Hvilken kanariøy er varmest i desember?

Varmeste av Kanariøyene i desember

Når man går mot de kaldeste måneden i året, og desember er når vinteren er i full anmarsj. Vel, på denne tiden av året er den varmeste øya på Kanariøyene Fuerteventura.

Hvor mange grader er det i Spania i desember?

Været i Spania i desember er relativt kaldt med temperaturer mellom 4°C og 12°C grader. Vi anbefaler at du bruker varme klær. Du kan forvente 3 til 8 dager med regn i Spania gjennom desember.

Hvor varmt er det i Malaga i desember?

Temperaturer
DagtemperaturNattetemperatur
oktoberDagtemperatur 22°cNattetemperatur 14°c
novemberDagtemperatur 17°cNattetemperatur 10°c
desemberDagtemperatur 14°cNattetemperatur 7°c
Kilde: SMHI. Avvik kan forekomme.

Er det varmt i Dubai i desember?

Fra november og desember er Dubai velsignet med temperaturer mellom 20 og 26 grader. Skulle det falle litt regn, er det bare å ta turen innom shoppingsentre og besøke de mange butikkene for en herlig shoppingopplevelse.

Hvordan er været på Tenerife i januar?

Været i Tenerife for januar har så lave som 17°C grader, mens de høyeste når 20°C grader. Det er perfekt temperatur for å gå rundt i Tenerife uten at det er for kaldt eller varmt. Det regner nesten aldri i Tenerife gjennom januar.

Hvor på Gran Canaria er det varmest i januar?

Kanariøyene. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura har deilig vær året rundt. Januar er en av de mildeste månedene med en gjennomsnittstemperatur på 21 grader. Varmest er det på turiststedene i de sørlige delene av Gran Canaria og Tenerife.

Hvor varmt er det i Lanzarote i januar?

Temperaturer
DagtemperaturNattetemperatur
januarDagtemperatur 19°cNattetemperatur 16°c
februarDagtemperatur 19°cNattetemperatur 16°c
marsDagtemperatur 20°cNattetemperatur 17°c
aprilDagtemperatur 20°cNattetemperatur 17°c

Når er det best vær på Gran Canaria?

Sommer (juni-august) Sommermånedene er de travleste på Gran Canaria på grunn av det perfekte været. Temperaturen ligger på rundt 25-30 grader Celsius i denne perioden, noe som er veldig behagelig for de fleste.

Hvor på Gran Canaria er det varmest på vinteren?

den sørlige halvdelen av Gran Canaria er været generelt best, og her er temperaturen ofte opp til fem grader høyere enn på den nordlige delen av øya. Den store forsklellen skyldes fjellene midt på øya, og fenomenet sees også på de andre kanariske øyene.

Er det billig i Gran Canaria?

Dagligvarer er hele 90,88% dyrere i Oslo enn Las Palmas. For å leie en bolig må du også ut med 74,45% mer i Oslo. Likevel er det verdt å merke seg at kjøpekraften i Las Palmas er 43,62% lavere enn i Oslo, ettersom lønningene er vesentlig lavere.

Når bør man reise til Tenerife?

Generelt beskrives november til mars som “høysesongen”. Selvsagt er skoleferier også en veldig travel årstid når familier gjerne vil tilbringe noen dager i solen under en tiltrengt påskeferie. Mai, juni og juli er gode måneder å reise, når været virkelig blir varmere.

Hvor varmt er det i Tenerife i desember?

Temperaturer
DagtemperaturSoltimer pr. dag
septemberDagtemperatur 25°cSoltimer pr. dag 10h
oktoberDagtemperatur 24°cSoltimer pr. dag 9h
novemberDagtemperatur 22°cSoltimer pr. dag 8h
desemberDagtemperatur 20°cSoltimer pr. dag 8h

Leave a Comment