Hvor er det best å shoppe i Trondheim?

De 10 beste stedene å shoppe i Trondheim
  • Byhaven.
  • City Lade.
  • City Syd.
  • Lade Arena.
  • Sirkus Shopping.
  • StorM Senter.
  • Solsiden.
  • Tillertorget.

Hvor mange butikker på Sirkus shopping?

Velkommen til Sirkus Shopping med ca 100 butikker og serveringssteder. På Sirkus finner du ca 55 bedrifter innenfor helse og næring i 3. – og 4. etg.

Hvor mange butikker er det på City Syd?

City Syd er et norsk kjøpesenter som ligger i utkanten av Trondheim. Sentret åpnet høsten 1987 og var da på 37 000 m², noe som gjorde det til Norges største varehus. Det består i dag (2018) av 40 000 kvm fordelt på 74 butikker og er fremdeles blant Norges største kjøpesentre.

Hvor er det best å shoppe i Trondheim? – Related Questions

Hva er Norges største shopping senter?

Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Lagunen Storsenter hadde en omsetning på 3,9 milliarder kroner i 2021, som er en økning på 11 prosent målt mot 2020.

Hvor mange Kitch n butikker?

Kitch’n ble etablert i 2002 i Norge. I dag har vi 146 butikker over hele landet, og 24 i Sverige. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene våre tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett eller gjennom Klikk & Hent.

Hvor mange butikker er det på City Lade?

City Lade
Beliggenhet
AdresseHaakon VII’s gate 9
LandNorge
Kart

Hvor mange Cubus butikker er det?

Cubuskonseptet markedsføres gjennom mer enn 300 butikker og har over 3 000 ansatte i seks land: Norge, Finland, Sverige, Polen, Latvia og Tyskland.

Hvor mange normal butikker finnes det?

Normal driver nå over 300 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike og Finland. Selskapet har per 31. juli 2021 sysselsatt 1365 ansatte i Norge, hvorav 1132 er kvinner.

Hvor mange butikker kvadrat?

Kjøpesenteret består av 162 butikker fordelt på ulike bransjer, hvorav klær/sko/mote er den største enkeltbransjen med rundt 60 butikker.

Hva er Norges største matbutikk?

Selv om Rema er den største enkeltkjeden og den største lavpriskjeden, er det Norgesgrppen som er den klart største dagligvareaktøren i Norge.

Er kvadrat Norges største kjøpesenter?

Kvadrat eies av Storebrand Livsforsikring AS og forvaltes av Amfi Drift AS og er et av de største kjøpesentrene i Norge både målt i omsetning og i areal. Du finner 157 butikker fordelt på ulike bransjer, hvorav klær/sko/mote er den største enkeltbransjen med rundt 60 butikker.

Hvem eier kvadrat?

Senteret eies av Storebrand Livsforsikring AS. Besøk senterets nettside på kvadrat.no. Kvadrat er Norges 7. største kjøpesenter og ubestridt markedsleder i regionen.

Hvem eier Oslo City?

Steen & Strøm
Oslo City / Eier

Steen & Strøm as er et skandinavisk kjøpesenterselskap med 18 kjøpesentre i Norge, Danmark og Sverige. Konsernet er delt inn i Steen & Strøm Norge AS, Steen & Strøm Danmark A/S og Steen & Strøm Sverige AB.

Wikipedia

Hvor mye er 100 kvadrat?

Etymologi. Et dekar, fra deka som er 10 og ar som er 100 m², altså 1 000 m².

Leave a Comment