Hvor er det gratis parkering i Trondheim?

Å finne parkeringsplass i Trondheim sentrum er ofte vanskelig i seg selv. Å finne steder du kan parkere gratis er umulig. Nesten. Rett ved den store parkeringsplassen på Leuthenhaven, i Smedbakken et lite steinkast fra Trondheim parkerings kontorer, ligger det et «smutthull», der hvem som helst kan parkere gratis.

Hvor er det billigst å parkere i Trondheim?

Et sentralt beliggende parkeringshus er alltid klart billigst. I parkeringshuset til Bilhuset Ola Brun i Kjøpmannsgata i Trondheim sentrum koster det bare 40 kroner å parkere fire timer på kveldstid. Det er mye billigere enn i alle andre parkeringsanlegg i og rundt Midtbyen som vi har sjekket priser på.

Hva koster en parkeringsplass i Trondheim?

P-Hus korttidsparkering
Priser 2021Korttidstakst
Pr. timeMaks pr døgn
Leüthenhaven P-hus32275
Sentralbadet P-hus32275
Pirbadet P-hus37275

Hvor er det gratis parkering i Trondheim? – Related Questions

Kan EasyPark brukes i Trondheim?

Du kan også bruke EasyPark-appen for å betale parkering i Trondheim. Hvis du velger å bruke Easypark, må du betale 15 prosent ekstra avgift.

Er det lov å kjøre uten lappen på parkeringsplass?

Det er ulovlig å kjøre bil uten førerkort. Dette følger av veitrafikkloven § 24, første ledd . Kjøring av bil uten førerkort kan blant annet føre til sperrefrist etter veitrafikkloven § 24 a og bøter etter veitrafikkloven § 31 . Slik jeg forstår situasjonen du beskriver, stod bilen parkert da politibetjenten grep inn.

Hva koster parkering i Midtbyen?

På avgiftsbelagte parkeringsplasser utenfor sentrum er prisen kr 17 per time.

Hvor mye koster garasjeplass?

Gjennomsnittsprisen for en spesialtilpasset garasje starter på rundt 11.000 kroner per kvadratmeter for de rimeligste prosjektene. Prisen inkluderer alle kostnader knyttet til prosjektet, også materialinnkjøp som kunden selv foretar. I den andre enden av skalaen ser vi prosjekter opp mot 20.000 kroner per kvadratmeter.

Hva regnes som parkeringsplass?

Parkering er definert i trafikkreglene som «Enhver hensetting av kjøretøy, selv om føreren ikke forlater det. Unntatt er kortest mulig stans for av- eller påstigning eller av- eller pålessing.» Det betyr at selv om du sitter i kjøretøyet med motoren i gang, så er kjøretøyet parkert.

Hvor mye koster parkering Torp?

Drop-in priser parkering på TORP
P-området1 timePer døgn
P-Hus 175,-235,-
P-Hus 2/Langtid ute60,-150,-
Øvre korttid**500,-
Nedre korttid***1500,-

Er det billigere å parkere med el bil?

Eiere av elbiler i boligsonene kan søke om boligsoneparkering for sin elbil med 50 prosent rabatt. Besøkende med elbil i boligsone 1-7 må betale full pris, mens elbilister på besøk i boligsone 8 og utover får 50 prosent rabatt.

Er det billigere å forhåndsbestille parkering?

Her er det fire aktører som tilbyr parkering. Totalt er det 7 alternativer for parkering. Forhåndsbestillinger er generelt billigere, det kan også være kampanjer til visse tider Her kan du forhåndsbestille.

Er det gratis parkering på Kuben?

1 time gratis parkering i vårt p-hus

Du får ytterligere 2 timer gratis ved å laste ned KUBEN appen og legge inn registreringsnummer på bilen. Du trenger ikke å foreta deg noe ved ankomst, ditt bilskilt registreres automatisk ved innkjøring.

Er det dyrere å parkere med EasyPark?

Hoppe over parkeringsautomat

Selve appen er gratis å laste ned, men parkeringsprisen per minutt blir altså 15 prosent dyrere hvis du bruker EasyPark.

Hvor mye koster parkerings bot?

mye koster en parkeringsbot

Normalsatsen er 600 kroner. Det kan du få blant annet om du parkerer på en avgiftsparkering uten at billetten har ligget godt synlig, ved feiltasting eller om du parkerer utenfor oppmerkede felter for parkering. Den laveste satsen ligger på 300 kroner.

Leave a Comment