Hvor er gjenbruksbutikken til IKEA?

Hvor finner jeg Gjenbruksbutikken? Du finner Gjenbrukstbutikken på alle varehus – rett før kasseområdet, hvor Billigkroken lå.

Hvorfor er IKEA så billig?

Lave priser er en naturlig del av IKEA-konseptet

Store bestillinger gjør det mulig for oss å senke prisene uten at det går ut over arbeidsforhold, kvalitet eller bærekraft. Vi og leverandørene våre tjener penger på store volumer, ikke høye marginer.

Kan man returnere på IKEA?

Det er OK å ombestemme seg!

Hos oss har du åpent kjøp på ubrukte varer – selv om de har blitt montert. Ta dem med tilbake til oss, send dem i posten eller la oss hente dem hjemme hos deg.

Hvor er gjenbruksbutikken til IKEA? – Related Questions

Kan man returnere en brukt vare?

De fleste butikker lar deg få bytte det du har kjøpt, så sant det er ubrukt og uskadet. Dette er ingen lovbestemt rett, men er så vanlig at du kan regne med å få bytte. Ta vare på kvitteringen eller byttelappen, og hold fristen som står på den. Det er opp til butikken å sette betingelsene.

Kan man bytte varer på IKEA uten kvittering?

I IKEA har vi det vi mener er verdens beste bytte og retur ordning, der du alltid kan bytte og returnere ubrukte varer hos oss – selv uten kvittering og om de er monterte.

Kan man få pengene tilbake uten kvittering?

– Du trenger ikke kvittering, men du må i utgangspunktet ha bevis for at du har kjøpt plagget der når du får spørsmål om dette, sier Høst. En bankutskrift vil vanligvis holde hvis du har betalt med kort, men de fleste butikker vil uansett ta inn en vare de fører, også uten kvittering eller bankutskrift.

Hvor mange år garanti på hvitevarer IKEA?

10 års garanti. Hva dekkes av garantien? Garantien gjelder kun for bruk i hjemmet og dekker material- og produksjonsfeil ved alle produkter i ENHET-serien.

Hvorfor trenger man kvittering?

Kvittering er det beste bevis for å sannsynliggjøre et kjøp. Det er derfor alltid lurt å ta vare på kvitteringen og eventuelt også ta et bilde av den som lagres digitalt. Har du mistet kvitteringen vil de fleste butikker akseptere visning av kontoutskrift.

Hvor lang bytterett på IKEA?

Du mottar en strekkode på SMS og e-post* etter produktene er registrert, og blir prioritert i køen når du kommer til bytte og retur-avdelingen på varehuset. *Strekkoden for retur er gyldig i 14 dager.

Hvor lenge har man bytterett?

Forbrukeren har i utgangspunktet angrerett i 14 dager. Dette gjelder ved handel fra alle EØS-land. For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt.

Hvordan returnere pakke komplett?

Jeg ønsker å returnere varen min. Hvordan gjør jeg det?
  1. Finn produktet i ordrehistorikken og velg “angrerett/åpent kjøp”
  2. Produktet sendes tilbake i originalemballasjen (i samme stand som du mottok den)
  3. Du får pengene tilbake 2-14 dager etter at varen er mottatt.

Hvor lenge er det åpent kjøp på IKEA?

Målbestilte produkter er unntatt fra angreretten. I tillegg til angreretten gir vi deg ubegrenset bytte- og returrett på ubrukte varer. Angreretten innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt hos IKEA innen 14 dager.

Er det lov å ha med hund på IKEA?

Firbeinte familiemedlemmer må være hjemme mens du handler hos oss. Førerhunder på jobb er selvfølgelig velkommen til å bli med inn på varehuset.

Hvor går gratisbussen til IKEA fra?

IKEA Bussen er gratis og kjører fra mandag til lørdag mellom Fred Olsens gate 5 i Oslo Sentrum og IKEA Slependen.

Er det søndagsåpent på IKEA?

IKEA-varehusene har søndagsåpent de siste ukene før jul hvert år. Resten av året holder vi åpent mandag til lørdag. Heldigvis er IKEA.no åpen 365 dager i året.

Hva er IKEA forkortelse for?

Historien bak navnet

IKEA-navnet er satt sammen av initialene til en av IKEAs grunnleggere, Ingvar Kamprad, (IK) og de første bokstavene i navnet på gården og stedet der han vokste opp – Elmtaryd og Agunnaryd (EA).

Hvor mye koster IKEA bussen?

Bussen er gratis for alle våre kunder. Sjekk busstidene under Varehusinformasjon for ditt nærmeste varehus her.

Hvem er konkurrentene til IKEA?

Imidlertid bruker hun aldri interiørartikler fra konkurrentene Bohus og Skeidar.

I Norge har møbelgiganten seks varehus:

  • Ikea Nesbru i Asker (1963).
  • Ikea Åsane i Bergen (1984).
  • Ikea Lura i Sandnes (1988).
  • Ikea Furuset i Oslo (1998).
  • Ikea Leangen i Trondheim (2002).
  • Ikea Sørlandet i Kristiansand (2010).

Hvilken IKEA er størst i Norge?

Ikea Furuset omsetter mest av alle Ikea-varehusene i Norge i dag. På verdensbasis ligger varehuset på topp når det gjelder omsetning, bare slått av Ikea Stockholm.

Leave a Comment