Hvor er lageret til Komplett?

Alle varene du kjøper hos oss sendes fra vårt lager i Sandefjord. Klikk produktene trygt hjem og få pakken din levert på kun 1-3 dager.

Hvordan kontakte Komplett?

Kontakt ang. varer som selges og leveres av Komplett.no:
  • Telefon: 33 00 55 00.
  • Åpningstid: Hverdager kl. 9 – 17.
  • Kontaktskjema for å kontakte oss via e-post finner du her. Svartid 48 timer (2 arbeidsdager).

Hvordan levere tilbake til Komplett?

Jeg ønsker å returnere varen min. Hvordan gjør jeg det?
  1. Finn produktet i ordrehistorikken og velg “angrerett/åpent kjøp”
  2. Produktet sendes tilbake i originalemballasjen (i samme stand som du mottok den)
  3. Du får pengene tilbake 2-14 dager etter at varen er mottatt.

Hvor er lageret til Komplett? – Related Questions

Kan man levere noe tilbake uten kvittering?

– Du trenger ikke kvittering, men du må i utgangspunktet ha bevis for at du har kjøpt plagget der når du får spørsmål om dette, sier Høst. En bankutskrift vil vanligvis holde hvis du har betalt med kort, men de fleste butikker vil uansett ta inn en vare de fører, også uten kvittering eller bankutskrift.

Kan man returnere en brukt vare?

De fleste butikker lar deg få bytte det du har kjøpt, så sant det er ubrukt og uskadet. Dette er ingen lovbestemt rett, men er så vanlig at du kan regne med å få bytte. Ta vare på kvitteringen eller byttelappen, og hold fristen som står på den. Det er opp til butikken å sette betingelsene.

Hvordan sende pakke tilbake?

Om du har fått en pakke i postkassen, har du nå mulighet til å sende den i retur fra din egen postkasse. Du finner en returetikett i pakken eller ved å kontakte nettbutikken.

Har du fått pakke i postkassen?

  1. Trykk søk/bestill opphenting.
  2. Du får da beskjed om du kan bestille gratis opphenting fra din egen postkassen.

Hvordan sende pakke i retur?

Det ligger en returetikett i pakken du har mottatt. Klistre denne på pakken og den er klar til å returneres. Nettbutikken har sendt deg et vedlegg i en e-post eller en link til en webside hvor du kan skrive ut en returetikett. Fest denne til pakken og den er klar til å returneres.

Hvordan funker angrerett?

Angrerett. Forbrukeren har i utgangspunktet angrerett i 14 dager. Dette gjelder ved handel fra alle EØS-land. For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt.

Når kan jeg bruke angreretten?

Dersom man ønsker å benytte seg av angreretten må man som regel gjøre det innen 14 dager etter hele varen er mottatt. Ved fjernsalg er fristen senest tre måneder etter varen er mottatt eller ett år hvis opplysninger om angrerett ikke er gitt til kjøperen.

Hvilke avtaler gir ikke angrerett?

Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett). Loven gjelder ikke for avtaler om salg av varer og tjenester fra salgsautomater og automatiserte forretningslokaler, avtaler om salg av fast eiendom, se lov 3. juli 1992 nr.

Hva er forskjell på angrerett og retur?

Når en forbruker handler varer eller tjenester på nettet har forbrukeren en lovbestemt rett til å angre på kjøpet innen 14 arbeidsdager. Forbruker har innenfor dette tidsrommet rett til å returnere varen uten å angi noen grunn, og uten å risikere noen straff for mislighold.

Har man angrerett på alt?

Angrerettloven gir i utgangspunktet en forbruker 14 dager angrerett på kjøp. Man trenger da ikke oppgi noen særskilt grunn, det er tilstrekkelig å si at man angrer seg.

Når kan man kreve pengene tilbake?

Den eneste måten du kanpengene dine tilbake, er om varen du har kjøpt har en feil eller mangel som gir grunnlag for heving av kjøpet.

Hvem betaler frakt ved angrerett?

I angrerettloven står det at forbrukere som benytter seg av angreretten, må betale for returkostnadene selv. Unntaket er ifølge loven hvis «selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.»

Leave a Comment