Hvem spiller på Festningen 2022?

Men fem av artistene som var booket til Festningen 2021, er nå flyttet til 2022. De første fem artistene som er klare, er Astrid S, Dagny, duoen Isah og Dutty Dior, Lars Vaular og Moyka. – Nå er vi ferdig med å deppe over årets festival, og gir full gass mot 2022!

Når starter festningen?

SEPTEMBER 2023 🔥 VI SES 1. -2. SEPTEMBER 2023 🔥

Hvor mange på festningen festival?

Musikkfestivalen Festningen går over to dager, og ble første gang arrangert sommeren 2018. Festivalen hadde publikumskapasitet på 10 000, og ble utsolgt begge dager. I 2019 ble festivalområdet utvidet og publikumskapasiteten økt til 14 000 per dag.

Hvem spiller på Festningen 2022? – Related Questions

Hvilken festival er størst i Norge?

På førsteplassen over Norges mest populære musikkfestivaler kommer Øyafestivalen som tar plass i Oslo, Tøyenparken hvert år i august. Øyafestivalen hadde sin oppstart i 1999, med da 1 000 besøkte. Festivalen har blitt større og større for hvert år og har nå over 85 000 besøkende tilskuere.

Hva er verdens største festival?

Glastonbury er verdens største festival. I tillegg til å by på konserter med noen av verdens største artister, kan de besøkende også oppleve danseshow, stand-up show, teater, sirkus, cabaret og andre kulturopplevelser. Festivalen e r så enorm, at det nesten tar form av en liten landsby.

Hvor mange er det på Roskilde festival?

I 1972 tok stiftelsen Roskilde Foundation over driften og har drevet den siden. I 2008 var det 67 000 betalende gjester og 25 000 frivillige. Festivalen er den største i Norden og en av de største i Europa.

Hva kjennetegner en festival?

En typisk festival er åpen for alle interesserte og arrangeres hvert år, på tilnærmet samme tidspunkt fra år til år. Det finnes musikkfestivaler for alle typer musikk. Noen er for bestemte typer musikk, for eksempel jazz, folkemusikk, blues, kirkemusikk eller kammermusikk, mens andre blander ulike sjangre.

Hvor mange mennesker er det på Roskilde festival?

Tips oss! Med sine 130.000 besøkende, fordelt på 1.266.550 kvadratmeter, er Roskilde Nordens overlegent største festival.

Hva bør man ha med på festival?

10 ting du MÅ ha med på festival!
 • Powerbank. Er det egentlig noe som er mer irriterende enn en utladet mobiltelefon når klokken nærmer seg midnatt og alle vennene dine har forsvunnet fra deg?
 • Engangskamera. Et engangskamera er perfekt å ha med seg på festival.
 • Fannypack.
 • Solbriller.
 • Ørepropper.
 • Gode sko.
 • Regnponcho.
 • Solkrem.

Hva skjer om man sniker seg inn på festival?

Dersom du er gammel nok, men sniker deg inn uten å betale inngang, så vil du nok bli bortvist fra festivalen. Dersom du gjør andre lovbrudd i den forbindelse; bruker falsk legitimasjon e.l., så vil du kunne bli anmeldt til politiet.

Kan man ha med sekk på festival?

Da gjør du lurt i å ta med deg varmt og vanntett tøy. I tillegg til regntøy, ullsokker og ullundertøy, bør også votter og lue være med i sekken nordover.

Hvordan kler man seg på festival?

Grunnleggende tips til hvordan du bør kle deg på musikkfestival
 1. Lette og praktiske plagg om det er varmt i været.
 2. Komfortable klær som det er enkelt å bevege seg i.
 3. Materialer som tørker fort (uansett om det er regn eller svette)
 4. Mørke farger som skjuler hvor skitten du egentlig er.

Hvor lenge varer neon festival?

Festivaldagene er 10. juni til 11. juni, med åpningstid fra klokken 15:00 på fredag 10.

Hvor mange er det på Stavern festivalen?

Stavernfestivalen er en årlig populærmusikkfestival som arrangeres på Larvik Golf Arena. Festivalen finner sted i juli, og tok i 2019 imot over 80.000 publikummere over tre dager.

Leave a Comment