Hvor gammelt er Britannia Hotel?

14. Juni 1870 åpnet Andreas Myhre dørene til Britannia Hotel for første gang for 8 britiske lakselorder og to velstående amerikanere.

Hvor mye koster Britannia Hotel?

Har bladd opp over én milliard for å pusse opp ikonisk luksushotell. Det har tatt nesten tre år – og det har kostet 1,2 milliarder. På mandag kan forretningsmannen Odd Reitan åpne hotelldørene ved ærverdige Britannia i Trondheim igjen.

Hvor mange rom er det på Britannia?

Britannia Hotel har 255 rom og suiter, seks mat og drikke konsept, en flott spa- og fitness-avdeling og pene konferanse- og selskapslokaler. Hotellet er medlem i The Leading Hotels of the World, som det femte hotellet i Norden og er også en av få medlemmer i New Nordic Luxury fra De Historiske.

Hvor gammelt er Britannia Hotel? – Related Questions

Hvem eide Britannia før Reitan?

Britannia samarbeider fra 2013 med Thon Hotels; tidligere var hotellet i en periode tilknyttet Rica Hotels. Britannia Hotel ble kjøpt av Odd Reitan i 2015.

Hva koster afternoon tea på Britannia?

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesongen og inneholder de beste råvarer som er tilgjengelig til enhver tid. Kr 655,- per person. Vi har egen versjon for barn (inntil 12 år) kr. 385,- per barn.

Hvor mange rom har The Well?

Totalt er det 25 behandlingsrom, 15 badstuer, 11 bassenger og kulper over tre plan. The Well har egen restaurant med 250 sitteplasser og uteservering. Hotellet har 104 rom, 7 møterom og en større multisal for konferanser og møter, og eget treningsrom for sine gjester.

Hvor mange rom har Amerikalinjen?

Amerikalinjen får 122 unike hotellrom og suiter.

Hvor mange stjerner har Britannia?

Torsdag formiddag ble det kjent at Speilsalen i Trondheim er kåret til Årets restaurant i Norge i 2020. Restauranten ligger i landsdelens eneste femstjerners hotell, Britannia Hotel.

Hvor mange rom har Scandic Lerkendal?

Hotellet passer også godt for familier og sportsgrupper da vi har mange 4-sengsrom. Gratis WiFi til alle hotellets gjester. Rett ved Lerkendal stadion og en kort kjøretur fra Trondheim sentrum, finner du Scandic Lerkendal – perfekt for deg som ønsker å kombinere ditt neste arrangement med alt byen har å by på.

Når ble Scandic Havet bygget?

Konferanse-/Opplevelseshotell. Ytterst på kaikanten- midt i Bodø sentrum- finner du Scandic Havet, byens nyeste hotell (åpnet juli 2014) og Nord-Norges høyeste bygg.

Hvor mange rom har Clarion Hotel Trondheim?

Med sine 400 rom, 19 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hvor mange rom er det på Dalen Hotel?

Dalen Hotel® har 49 værelser, herav to dragetårnsuiter, to Dalen suiter, to enkeltrom og resten dobbeltrom. Det er i overkant av 90 senger på hotellet. 44 rom har bad med dusj og wc. Fem av våre Dalen Hotel 1894 rom har felles bad i korridoren og alle rom er utstyrt med badekåper.

Hvem eier Dalen hotell?

Hotellet eies av Thor Halvorsen Holding AS. Ifølge Halvorsen satser Hotel Dalen på å gi de besøkende en ferieopplevelse som strekker seg langt utover det å sove seg gjennom natten. Hotellet tilbyr blant annet kulinariske og lokale spesialiteter som ørret og sik fra Bandak.

Hva koster det å overnatte på Dalen Hotel?

Fra kr. 4790,- per pers/natt, tillegg for enkeltrom.

Hvem eide Dalen Hotel?

På slutten av 1980-tallet ble det satt i gang restaurering og i 1992 åpnet hotellet igjen. Hotellet fikk i 2000 verneorganisasjonen Europa Nostras høyeste pris – sølvmedalje – for bevaring av hotellet som et unikt kulturminne.

Hvem eier Moxy Hotel?

– Det er Vastint som bygger Moxy-hotellene i Europa, totalt 14 hoteller. Det norske selskapet Belvar har driftsansvaret, og Marriott eier merkevaren Moxy.

Når kjøpte Åge Samuelsen Dalen Hotel?

Byggets storleik, glasstaket og overlyset og dei rike tredetaljane gjer Dalen hotell til eit av landets viktigaste trebygg. Predikanten og artisten Aage Samuelsen kjøpte hotellet i 1983, og ville gjøre det om til et kristent senter.

Hvem eier Hotel Norge?

Hotel Norge ble i 1998 kjøpt for rundt 400 millioner kroner. Kjøper var Hotell Norge Holding ANS, som igjen er eid av to familieselskaper fra Farsund. Det er rederfamilien Mikalsen som nå selger sin eierpost på 50 prosent til Geir Hove.»

Hvem eier Classic Hotels Norway?

Classic Norway eies i dag med 86 % av familieselskapene Berg Inverst og Canica med lik aksjefordeling.

Leave a Comment