Hvor går linje 2?

Linje 2: Kjører Østerås – Helsfyr og Ellingsrudåsen – Hellerud (Tveita). Linje 3: Kjører Kolsås – Helsfyr og Mortensrud – Hellerud.

Når går siste nattbuss Trondheim?

Rutetider for nattbuss og -trikk

Nattbussene i Trondheim og Klæbu kjører hver halvtime fra kl. 01:00 til og med kl. 03:00.

Hva het AtB før?

Historie. Selskapet ble etablert 15. september 2009 under det midlertidige navnet Trøndelag kollektivtrafikk AS, mens det endelige navnet AtB ble presentert 1. desember 2009.

Hvor går linje 2? – Related Questions

Er AtB privat?

AtB er et aksjeselskap som i sin helhet eies av Trøndelag fylkeskommune.

Hva er sone A AtB?

Sone A. Sone A består i hovedsak av Trondheim, Malvik, Melhus, Stjørdal og Skaun.

Kan man bruke AtB billett på toget?

Fra 1. mars 2022 kan alle enkeltbilletter kjøpt hos AtB brukes på tog i sone A (gjelder ikke klippekort). Vis billetten din til konduktør om bord ved billettkontroll. Les mer om enkeltbillett på tog.

Hvordan kjøpe billett på buss?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Hvordan kjøpe billett AtB?

Det er ikke mulig å kjøpe enkeltbillett med kontanter eller bankkort om bord hos sjåfør. Du kan enten kjøpe enkeltbillett med din smarttelefon i appen AtB Mobillett eller via SMS eller med reisekortet t:kort med periodebillett eller klippekort.

Hvordan kontakte AtB?

02820 – Ruteopplysning, sentralbord og kundeservice (ordinær mobiltakst). 177 – Ruteopplysning (ordinær mobiltakst).

Telefon ruteopplysning og kundeservice

  • Mandag – fredag: 07:00-18:00.
  • Lørdag: 09:00-17:00.
  • Søndag og hellig- og høytidsdager: 10:00-17:00.

Hvilken AtB app?

I juni 2021 lanserte vi en ny app for reiseplanlegging som har fått navnet AtB. Den finner du i din app-butikk. I første omgang har den erstattet appen AtB Reise for reiseplanlegging, og på sikt vil den også erstatte AtB Mobillett for billettkjøp.

Hvordan klage på buss?

Ring kundesenteret vårt på ett av disse telefonnumrene:
  1. 22 05 70 70 (vanlig takst)
  2. 177 (egne takster hos din telefonoperatør)

Hvor er AtB hittegods?

For hittegods fra buss i Trondheimsområdet, kontakt AtBs hittegodstelefon 901 42 836 eller bruk kontaktskjema. Telefonen besvares mandag til fredag kl. 08:15 – 15:15. Du finner AtB kundesenter i Prinsens gate 41 i Trondheim.

Hva gjør man hvis man mister noe på bussen?

Ta kontakt med aktuelt busselskap. Det er loven om hittegods som regulerer hva som skjer med hittegodset.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har glemt noe på bussen?

Har du glemt eller mistet noe om bord på T-banen, trikken, bussen eller båten? Kontakt hittegodskontoret!

Hvor lenge ligger ting på hittegods?

Gjenstander som havner på hittegodskontoret blir oppbevart i tre måneder. Unntaket er fersk mat – det kan vi ikke oppbevare. Alt som leveres til hittegodskontoret registreres i et datasystem. Verdisaker som pass, mobiler og lommebøker sendes videre til politiet innen to til fire uker.

Er det lov å ta penger man finner?

Etter § 9 i hittegodsloven så vil et par hundre kroner tilsvare en finnerlønn på 15%, men ikke mer enn 50 kroner. Dette betyr at det ikke finnes noen beløpsgrense som sier at alt under 500 kroner kan du beholde, slik dine venner sier. Utgangspunktet er at man skal levere inn gjenstander og penger man finner.

Hvor mye skal man gi i finnerlønn?

Finnerlønn er en belønning til finneren for å levere tilbake eieren en gjenstand som eieren har mistet. I Norge er satser for finnerlønn regulert i hittegodsloven § 9, og vanligvis satt til 10 % av gjenstandens verdi.

Har man krav på finnerlønn?

Man har normalt ikke krav på finnerlønn for gjenstander som er funnet på offentlige steder som tog, buss, butikk, arbeidsplass, kino, konsertsal, skole eller lignende. Den som finner en gjenstand slike steder, plikter å levere den til personalet, som skal ta vare på den.

Hvem eier hittegods?

Eiendomsretten går ikke tapt

Eieren av en ting beholder eiendomsretten til tingen selv om den mistes. Hittegods er ikke herreløst gods. Man kan derfor ikke tilegne seg en mobiltelefon man finner på gaten, eller forsyne seg med en jakke fra «glemmekassen» på skolen. Tingen tilhører fortsatt eieren.

Leave a Comment