Hvor stopper Lavprisekspressen?

Stavanger bussterminal, Lyngdal, Kristiansand, og Arendal (Harebakken). De øvrige holdeplassene stopper vi ved påstigning eller avstigning som er bestilt på vår nettside.

Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Hvor går Valdresekspressen fra?

Valdresekspressen har flere daglige avganger fra Oslo til Fagernes, med videreforbindelse til Beitostølen. Valdresekspressen kjører også vestover fra Fagernes via Tyinkrysset til Årdalstangen. Se Valdresekspressens egne sider for informasjon om rutetabell og billettbestilling.

Hvor stopper Lavprisekspressen? – Related Questions

Er det do på Valdresekspressen?

Våre fasiliteter

Du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten i våre komfortable seter med nedfellbar rygg. Klimaanlegg sørger for at det er behagelig temperatur og frisk luft, uansett årstid. Det er toalett på de fleste bussene våre og tilgjengelig strømuttak til lading av telefon osv.

Hvordan se om bussen er i rute?

Hvordan ser jeg om bussen er i rute? Du kan se om bussen din er i rute ved å søke opp reisen din på vybuss.no.

Hvilken togstasjon går shuttlebussen til Hemsedal fra?

Med flere daglige avganger og shuttle buss fra Gol stasjon til Hemsedal om vinteren, har det aldri vært enklere å reise grønt. Du kan ta toget fra Gardemoen/Sandefjord via Oslo eller fra Bergen til Gol stasjon og derfra tar bussen en halvtime til Hemsedal.

Hvor går bussene fra Oslo S?

Bussene går både fra Trelastgata (sjøsiden på Oslo S) og fra Tollboden. Sjekk operatørenes nettsider for oppdatert informasjon.

Hvor mange busser er det i Tromsø?

I Tromsø er det totalt 125 by-busser på vegen, i Tromsø-området jobber det 300 bussjåfører med 27 ulike nasjonaliteter. Tromsø har den tredje høyeste kollektivandelen blant storbyene i Norge.

Hvor mange busser er det i Norge?

I første halvår 2019 økte antall registrerte kjøretøy i Norge med 75 042 (+ 1,36 %) til 5 587 541 registrerte kjøretøy. Antall registrerte busser har økt kraftig i år, og bestanden økte med 801 busser til 16 445 registrerte busser per 30. juni.

Hvor mye tjener en bussjåfør i Norge?

En bussjåførs lønn vil variere etter arbeidstid og skifttillegg, om man har fagbrev samt ansiennitet. En gjennomsnittlig årslønn for en bussjåfør om lag 500 000 kr. En helt fersk bussjåfør, uten ansiennitet eller fagbrev, har i dag en grunnlønn på 417 840 kr i året, dette inkluderer ikke tillegg eller overtid.

Hvem eier bussene i Oslo?

Ruter planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Vi eier ingen transportmidler selv. All transport utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Ruter. Ruter As er eid av Oslo kommune (60 %) og Viken fylkeskommune (40 %).

Har busser kamera?

I følge datatilsynet er kameraovervåkning i busser tillatt dersom formålet er å ivareta passasjerenes eller de ansattes sikkerhet.

Er det lov å bruke dashcam i Norge?

Å bruke dashbordkamera er lov, i hvert fall så lenge du er på riktig side av personvernlovgivningen når du legger ut opptak. Bilder fra «dashcams» kan også benyttes i politi- og forsikringssaker. Likevel er politiet skeptisk til at folk gjør opptak av det som skjer langs veien.

Har busser fartssperre?

Fra 1. januar 2005 må ALLE NYE lastebiler og busser være utstyrt med fartssperre. Kravet gjelder uavhengig av motortype. For lastebiler skal fartssperren være innstilt på 90 km/t mens den på busser skal være 100 km/t.

Er det lov å overvåke andre?

Det er ikke lov å bryte seg inn i andres rom/leiligheter/hus, det følger av straffeloven § 268 . Det er i utgangspunktet heller ikke lov å overvåke andre med skjult kamera. Det kan blant annet rammes av straffeloven § 266 om krenkelse av andres fred.

Kan politiet overvåke telefonen min?

Politiet kan i noen tilfeller avlytte telefoner, men det er et veldig strengt regelverk som skal følges og det brukes kun i veldig alvorlige tilfeller, som hvis noen planlegger terror, eller for eksempel i narkotikasaker.

Har foreldre lov til å overvåke mobilen?

Du har rett til privatliv.

En god grunn til at de kan få drive med slik overvåking som du forteller om her, kan være om det er bekymring for hvordan du har det eller hva du gjør når du er på mobilen din. Foreldrene dine har ansvar for deg, og hvis de er bekymret kan de ha lov til å styre mobilbruken din.

Er det lov med kamera i garderober?

Kameraovervåking på arbeidsplassen er som hovedregel bare tillatt når dette er nødvendig for å forebygge og avdekke straffbare forhold eller for å verne om liv og helse. En arbeidsgiver kan ikke overvåke toaletter, garderober eller pauserom.

Kan man se på verisure kamera i hjemmet?

Kameradetektoren har også en såkalt «SeHjem-funksjon», som gjør det mulig å ta bilder selv via Verisure-appen på mobiltelefonen eller Mine sider på verisure.no. Dermed kan du selv sjekke hva som skjer i boligen din når alarmen går.

Leave a Comment