Hvor har Equinor kontorer?

Equinors kontor i Oslo ligger på Fornebu. Fra Oslo sentrum, ta buss nr. 31/31E eller 81 til bussholdeplassen “IT Fornebu” (25 minutter) og gå derfra til Equinor-bygget (5 minutter). Equinor har ikke skyttelbuss i Oslo.

Hva betyr ordet Equinor?

Equinor sier noe viktig om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvordan vi ønsker å utvikle oss. Navnet Equinor kombinerer «equi», utgangspunktet for ord som «equality» og «equilibrium» – likeverd, likevekt og balanse, og «nor» som signaliserer et selskap som er stolt av sin norske opprinnelse.

Hvem eier Equinor?

Olje- og energidepartementet
Equinor / Eier

Olje- og energidepartementet er et norsk departement som har ansvar for norsk energipolitikk. Et overordnet mål er å sikre høy verdiskaping gjennom effektiv og miljøvennlig forvaltning av energiressursene.

Wikipedia

Hvor har Equinor kontorer? – Related Questions

Hva tjener Equinor?

Equinor tjener for tiden: Nesten 21 milliarder kroner i uka. nesten 3 milliarder kroner per dag.

Når utbetales utbytte Equinor 2022?

Kontantutbytte vil bli utbetalt 29. november 2022 til aksjonærer på Oslo Børs og til eiere av American Depositary Receipts («ADRs») på New York Stock Exchange.

Hvem styrer Equinor?

Jon Erik Reinhardsen ble gjenvalgt som styreleder, i tillegg ble Anne Drinkwater, Bjørn Tore Godal, Rebekka Glasser Herlofsen, Jonathan Lewis, Finn Bjørn Ruyter og Tove Andersen gjenvalgt som aksjonærvalgte styremedlemmer til Equinor ASA.

Hvorfor byttet Statoil navn til Equinor?

I mai 2018 stemte Generalforsamlingen vår å endre selskapets navn til Equinor for å bedre gjenspeile vår utvikling og identitet for framtidige generasjoner. I 2022 fyller Equinor 50 år.

Hva er Nordens mest verdifulle børsnoterte selskap?

Novo Nordisk er med sin verdi på ca. 1400 milliarder kroner på langt vei det største selskapet i Norden.

Hvor mye omsetter Equinor for?

Siste innlevert regnskap i 2021 viser en omsetning på NOK 781 070 498 000, et driftsresultat på NOK 289 177 513 000 og hvor egenkapital var positiv med NOK 335 230 468 000.

Hvor mye skatt betaler Equinor?

Equinor har betalt 285 milliarder kroner i skatt så langt i år, og venter å betale inn 140 milliarder kroner i skatt i fjerde kvartal. Det opplyser selskapets konsernsjef Anders Opedal på en pressekonferanse på selskapets kontorer på Fornebu utenfor Oslo fredag.

Hvordan er det å jobbe i Equinor?

Alle stillinger i Equinor lyses ut på equinor.com/careers. Dersom du er nyutdannet og ønsker å søke på en stilling i vårt graduate-program er første steget er å fylle ut vårt digitale søknadsskjema og laste opp CV, karakterutskrifter og andre relevante dokumenter.

Hva er Norges største bedrift?

Ifølge Kapitals liste er Equinor fortsatt Norges suverent største bedrift, med en omsetning på 781,9 milliarder kroner i fjor. Neste selskap på listen er Norsk Hydro med en omsetning på 153,2 milliarder kroner.

Hvem har flest ansatte i Norge?

I det private regnes Telenor som Norges største arbeidsgiver, med vel 33.000 arbeidstagere verden over.

Hva er det rikeste selskapet i verden?

Apple er igjen verdens mest verdifulle merkevare – to norske selskaper på listen. Teknologiselskapet har, for første gang siden 2016, tatt førsteplassen fra Amazon og Google. For første gang på de siste fem årene troner Apple igjen øverst på listen.

Leave a Comment