Hvilke elsparkesykler er i Trondheim?

Trondheim kommune har gitt tillatelse til utleieselskapene Tier, Voi og Ryde til å drive utleie av elsparkesykler i Trondheim. Tillatelsen gjelder for sesongen 2022, som varer fra 15. mars til 1. desember.

Er det lov å være 2 på el sparkesykkel?

Passasjerer på elsparkesykkel

elsparkesykler er det ikke tillatt med passasjer. Det er heller ikke tillat å ha passasjerer i en tilhenger som er festet på sparkesykkelen.

Når stenger el sparkesykkel?

Alarmfunksjoner med lyd skal være avslått på elsparkesykler mellom kl. 20:00 og 07:00 natt til hverdager, og mellom kl. 20:00 og 09:00 natt til lørdager, søndager og helligdager. Tillatelsesordningen gjelder for all offentlig grunn, det vil si grunn som er eid av en kommunal, fylkeskommunal eller statlig virksomhet.

Hvilke elsparkesykler er i Trondheim? – Related Questions

Kan man miste lappen ved å kjøre sparkesykkel?

Fra i dag kan du miste lappen om du kjører i fylla på elsparkesykkel. Du kan også miste forsikringsdekningen om du kjører elsparkesykkel med for høy promille. De nye reglene for elsparkesykkel trer i kraft i dag, og det innføres blant annet en promillegrense på 0,2 og aldersgrense på 12 år.

Er det påbudt med hjelm på elsykkel?

Det er ingen plikt til å bruke hjelm for voksne og for barn over 15 år, men NAF oppfordrer alle til å bruke hjelm, enten du bruker elektrisk sparkesykkel, eller sykkel. Hjelm reduserer risikoen for hodeskader betraktelig.

Når slutter sparkesykler å gå?

Utleie av el-sparkesyklene skal stenge mellom klokken 01.00 og 05.00 på ukedagene. Alarmfunksjoner skal være skrudd av mellom 20.00 og 07.00 på hverdager og 20.00 og 09.00 på lørdag, søndag og helligdager. Det skal være områder hvor det er forbud mot el-sparkesykkel og begrensinger på hastighet.

Kan man kjøre tier på natten?

Tier stenger ikke om natten

– Samarbeidet gjør det enkelt å bestille taxi gjennom vår app.

Når låses elsparkesykkel?

Byrådet i Oslo vedtok tirsdag å stenge utleie av elektriske sparkesykler fra klokken 23 til klokken 05 hver natt hele uken. Det settes også et tak på 8000 elsparkesykler i hovedstaden, opplyser kommunen i en pressemelding. Det er 68 prosent færre enn i dag.

Er Voi stengt på natten?

Voi: – Ikke lenger gode grunner til å holde stengt for utleie om natten i Oslo. Voi ønsker at det igjen skal bli tillatt med utleie av elsparkesykler i Oslo på nattetid.

Hvor mye koster Voi i minuttet?

Etter en tur i sentrum kan man estimere at for hver Bolt-elsparkesykkel man finner, finnes det sikkert ti ganger så mange Voi-er. Oppstartspris: gratis/ Per minutt: 3,5kr.

Hvor mye koster det å kjøre el sparkesykkel?

Mange har falt fra
OppstartsprisPris 15 minutter (eks)
Voi10 kroner47,50 kroner
Tier10 kroner47,50 kroner
Lime10 kroner55 kroner
Bird11 kroner71 kroner

1 more row

Hvor mye koster Voi i timen?

To tjenestetilbydere: Tier og Voi
TierVoi
Pris10,– / 1,5 kr10,– / 2,- kr
SykkeltypeNinebot by SegwayNinebot by Segway
Toppfart~20 km/t~20 km/t
RekkeviddeUkjentUkjent

Er Voi eller Bolt billigst?

Dette er de som får pallplasseringene. Tier er, i mine øyne, det beste alternativet for leie av elsparkesykler. Bolt er en god nummer to. Og Lime kommer på tredjeplass.

Hvilke andre selskaper er gode?

#1 Voi – suveren vinner
#3 Bolt – svært billig
#4Lime – en OK allrounder

1 more row

Hvilken sparkesykkel er billigst å leie?

Billigst er sparkesyklene fra Tier. Bruker du elsparkesykkel fra Voi eller Lime i ti minutter, må du ut med totalt tolv kroner mer sammenlignet med Tier.

Leave a Comment