Hvor kan jeg bruke ditt gavekort no?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Olav Thon Gruppen, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels og alle restaurantene i Resthon.

Hvordan sjekke saldo på Dittgavekort?

Trykk på knappen “Sjekk saldo” og tast inn hele kortnummeret (19 siffer) som står på baksiden av gavekortet og du ser gjeldende verdi. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato eller fra når du henter gavekortet i automaten på kjøpesenter.

Hvor lenge er ditt gavekort gyldig?

Kortet har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato. Minimumsbeløp pr. gavekort er kr 100 og maks beløp er kr 5 000. Kjøper du gavekort via sms må mottaker hente ut gavekortet i automat på senter innen to måneder.

Hvor kan jeg bruke ditt gavekort no? – Related Questions

Kan man bruke Dittgavekort på matbutikker?

Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Med så mange valgmuligheter er dittgavekort.no den perfekte gave til både jul, bursdager, bryllup og konfirmasjoner.

Kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort er ikke lovregulert og det er derfor selgerens avtalevilkår som er styrende for hvilke rettigheter du har. Vanligvis står det på selve gavekortet når det går ut på dato. Når gyldighetsdatoen går ut, kan du ikke bruke gavekortet, og pengene er tapt.

Hvor gjelder alt i ett gavekort?

Altiett gavekort kan du bruke i alle våre butikker og spisesteder, samt på andre kjøpesenter i Norge.

Kan man få pengene tilbake for et gavekort?

om det bare er gyldig i en kort periode eller ikke gjeld for alle varer i butikken. Spør selgeren om gavekortet kan brukes på salgsvarer eller ikke. Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Hvor lenge varer gavekort på kino?

Mitt gavekort har gått ut på dato

Kinogavekortet er kun gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Etter det kan det ikke brukes.

Hvor lenge varer elkjop gavekort?

Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan benyttes både i butikk og online.

Kan Dittgavekort brukes på Elkjøp?

Gavekortet kan brukes som betaling i alle våre varehus i landet, og på vår nettside elkjop.no.

Hvordan bruke ditt gavekort?

Gavekortet brukes i vanlig betalingsterminal som et bankkort uten pin-kode.

Kan man bruke ditt gavekort på Coop?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer.

Kan ditt gavekort brukes på jula?

Med gavekortet kan mottakeren velge selv blant 15000 produkter i Julas brede sortiment for hjem, husholdning og fritid. Kortet gjelder både i varehus og her på vår hjemmeside.

Kan ditt gavekort brukes på meny?

Klikk her for å gjøre det. Lurer du på hva din saldo er? Det finner du enkelt ut av her. Gavekortet kan dessverre ikke brukes på meny.no, kun i fysiske MENY-butikker foreløpig.

Hvordan betale med Coop?

Det er betalingsløsningen til Coop. Du bruker bare Coop sin egen app, Coop medlem, den fungerer både i bemannede og ubemannede kasser. Bare skann varene dine, velg Coopay som betalingsløsning – scan QR-koden og varene er betalt, samtidigt er medlemsbonusen registrert og kvitteringen får du automatisk inn i appen!

Hvordan ta ut penger fra Coop kort?

Hvordan kan jeg ta ut pengene jeg har spart opp? De kan du ta ut på Min Side ved å velge “min konto” i menyen, og deretter “uttak fra Coop konto til egen bankkonto”. Dersom du ønsker å ta pengene ut i kontanter kan dette gjøres i din lokale Coop Obs! butikk.

Hvem kan bruke Coopay?

Coopay er tilgjengelig for alle Coops medeiere som har installert Coop medlemsappen.

Hvor finner jeg mitt Coop medlemsnummer?

Hvor finner jeg medlemsnummeret mitt i appen?
  1. Gå til Mitt Coop.
  2. Trykk på knappen øverst til høyre (Innstillinger)
  3. Medlemsnummeret finner du nederst på siden.

Hvordan logge inn på Coop medlem?

Du logger inn i appen med samme brukernavn og passord som på «min side» på coop.no. Brukernavnet ditt er medlemsnummer, epostadresse eller mobilnummer.

Leave a Comment