Hvor kan man kaste søppel i Trondheim?

 • Returpunkt og Midtbypunkt. Finn ditt nærmeste Returpunkt eller Midtbypunkt.
 • Heggstadmoen Gjenvinningsstasjon. Heggstadmoen 65.
 • Hageavfallsmottak. Hageavfallsmottaket går over til vintertid 1.
 • Hytterenovasjon. Her finner du informasjon og hytterenovasjon og hvor punktene ligger. »

Hva kan man kaste i restavfall?

Dette kan du kaste i restavfallsdunk hjemme:
 • Tilgriset emballasje av både plast og papir.
 • Bakepapir og matpapir.
 • Snus og sneiper.
 • Bind, tamponger.
 • Bomull, plaster og gasbind.
 • Barnebleier og voksenbleier.
 • Tilgrisete og ødelagte klær, sko og tekstiler.
 • Hundeposer og kattesand.

Hvor kaste ødelagte klær Trondheim?

Trondheim Renholdsverks returpunkt er plassert rundt omkring i alle bydelene; ofte ved butikker, parkeringsplasser eller bensinstasjoner. Her kan du levere glass- og metallemballasje. Noen returpunkt tar også i mot papir, plastemballasje, tekstiler og sko, og noen har egne miljøstasjoner for levering av farlig avfall.

Hvor kan man kaste søppel i Trondheim? – Related Questions

Hvor skal man kaste gamle sko?

Klær, sko og andre tekstiler

Finn oversikt over tekstilcontainere på sortere.no. Sko, vesker, belter og annet tilbehør skal i restavfallet hvis det er ødelagt. Alt du leverer skal være rent (vasket) og tørt, og i en pose eller sekk med dobbelt knute.

Hvor kaste hullete sokker?

Sorteres som Tekstiler, klær og sko i

Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler. Mange er usikre på hva de gjør med ødelagte tekstiler og informasjonen kan variere fra ulike aktører.

Kan jeg kaste klær i restavfall?

Ødelagte tekstiler skal ikke kastes i restavfall. Men kan enten brukes til å lage noe nytt eller leveres inn til Fretex. Du kan levere klær i klescontainere rundt om i landet, eller selge det på sider og apper som Tise, Finn og Facebook Marketplace. .

Kan man levere ødelagte klær til Fretex?

«Hele/brukbare OG ødelagte klær og andre tekstiler kan leveres i UFF- og Fretex-containere rundt i byen, eller til en mini-/gjenbruksstasjon» står det der.

Kan man kaste klær i rest?

Små mengder tekstiler og klær som ikke kan rengjøres kastes i restavfallet. Større mengder leveres du til en gjenvinningsstasjon.

Hvor kan man kaste gamle dyner?

Dyner sorteres som tekstiler

Klær, sko, belter og tekstiler kan leveres til klesinnsamlingscontainere langs veien og på gjenvinningsstasjoner, eller til bruktbutikker. Tekstiler skal være rene, hele og tørre. Åpenbart tekstilavfall sorterer du fra og leverer som restavfall. Hva er en moderne avfallsløsning?

Hvor skal man kaste undertøy?

Fretex tar i mot brukt undertøy: Å levere alle typer tekstiler til gjenvinning sparer miljøet for unødvendig restavfall. Derfor tar Fretex også i mot brukte sokker, truser og BHer.

Hvor kaster man brukte håndklær?

Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler. Mange er usikre på hva de gjør med ødelagte tekstiler og informasjonen kan variere fra ulike aktører.

Er puter restavfall?

Klær, tekstiler og sko som er rene og tørre leveres til gjenbruk og gjenvinning i egne containere på gjenvinningsstasjonene. Men dyner, puter, fillete sko og skitne klær er fortsatt restavfall.

Kan jeg kaste stekepanne i restavfall?

Knuste drikkeglass, ildfaste former og stekepanner har én ting til felles; de skal ikke kastes på glass- og metall. Lurer du på hvor de skal kastes, så finner du svaret her. IKKE GLASS- OG METALLEMBALLASJE: Alle disse gjenstandene skal kastes i restavfallet eller tas med til gjenvinningsstasjonen.

Kan man kaste hårspray i restavfall?

Hårspray: De fleste spraybokser inneholder både helse- og miljøfarlige stoffer, og skal derfor alltid leveres på nærmeste miljøstasjon. Se også hva slags faremerker boksen er merket med. Det hjelper ikke at sprayboksen er tom.

Leave a Comment