Hvor kan man ta en drink i Oslo?

9 unike cocktailbarer i Oslo
 1. HIMKOK. 📍 Storgata 27, 0184 Oslo.
 2. Svanen D.G.Æ 📍 Karl Johans gate 13, 0154 Oslo.
 3. Pigalle. 📍 Grønlandsleiret 15, 0190 Oslo.
 4. Aku Aku Tiki Bar. 📍 Thorvald Meyers gate 32, 0555 Oslo.
 5. *ISM. 📍 Stortingsgata 12, 0161 Oslo.
 6. Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge.
 7. Bar Boca.
 8. Torggata Botaniske.

Hvor kan man ta en øl i Oslo?

Stedene er presentert i alfabetisk rekkefølge.
 • Brygg. Storgata 7, 0155 OSLO.
 • Crow Bar. Torggata 32, 0183 Oslo.
 • Grünerløkka Brygghus. Thorvald Meyers gate 30B, 0555 Oslo.
 • Henry & Sallys (Mikkeller Oslo) Bernt Ankers Gate 25, 0183 OSLO.
 • Hopyard. Mathallen Oslo, Vulkan 5, 0178 Oslo.
 • Mysterud Bar.
 • Nedre Foss Gård – Bryggeribaren.
 • RØØR.

Hvor kan 18 åringer drikke i Oslo?

Se under:
 • Skjenkestua – Westerdals studentbar, åpent fra 17:00-24:00 på torsdager, og fra 15:00 – 24:00 på fredager.
 • Hvelvet – Høyskolen Kristiania studentbar, åpent hver torsdag fra 17:00 – 03:00.
 • Det Norske Studentersamfund – Studentbar for alle i Oslo, åpent hver dag fra 14:00 – 24:00 og 20:00 – 02:00 på lørdager.

Hvor kan man ta en drink i Oslo? – Related Questions

Hvor mye koster det å booke bord på KJ10?

Bestill bord

Det er gratis å bestille bord til kl. 22:00, forutsatt at selskapet ankommer presist. Ønsker du bord på et senere tidspunkt? Kontakt oss så finner vi en løsning.

Hvor mye koster inngang på KJ10?

Inngangsprisen er 100 kr (fredag) og 200 kr (lørdag). Tips: Ikke ta med eldre venner, det er ikke sikkert de kommer inn, – her har de nemlig en øvre aldersgrense. Les mer om KJ10 her!

Kan 18 åringer drikke drinker?

Særlig om ferdigblandede brennevinsbaserte drinker

Aldersgrensen for salg og skjenking av alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent er 18 år. Aldersgrensen for salg og skjenking av alkoholholdig drikk med 22 volumprosent alkohol eller mer er 20 år.

Kan man bestille drink når man er 18?

Hvis du skal kjøpe drikke som inneholder mindre enn 22 volumprosent alkohol, som øl og vin, må du ha fylt 18 år. Salg, skjenking eller utlevering av alkoholholdig drikk med høyere alkoholinnhold enn 22 volumprosent må ikke skje til noen som er under 18 år.

Hva drikker 18 åringer?

Drikkevarer med opp til 22 prosent alkohol skal ikke selges, serveres eller utleveres til personer under 18 år. Dette kan for eksempel være øl, lettøl, rusbrus eller vin. Drikkevarer med mer enn 22 prosent alkohol skal ikke selges, serveres eller utleveres til personer under 20 år. Dette er brennevin.

Er det straffbart å drikke når man er under 18?

Det er ikke ulovlig for personer under 18 år å drikke alkohol. Det er ulovlig å servere personer under 18 år alkohol. Du kan derfor ikke bli straffet for å drikke alkohol i seg selv.

Hva er den høyeste alkoholprosenten i Norge?

Det er forbudt å skjenke, selge eller omsette drikke som inneholder over 60 volumprosent alkohol i Norge.

Kan barn drikke alkoholfritt øl?

Det er ingen aldersgrense for kjøp og salg av alkoholfritt øl, slik som Munkholm, Clausthaler eller vørterøl. Det er ikke farlig å drikke alkoholfritt øl. Både barn, gravide og bilkjørende kan drikke det. Alkoholfritt øl fremstilles på samme måte som vanlig øl (som inneholder alkohol), med humle, malt, vann og gjær.

Kan foreldre gi alkohol til barna?

Nei, det er ikke lov å skjenke, gi eller selge alkoholholdig drikke til personer under 18 år, selv om det er i eget hjem. Gjør foreldre/andre voksne dette, bryter de alkoholloven § 1-5 som handler om aldersgrenser for alkohol.

Når 14 åringen drikker alkohol?

Forskjellen mellom når en voksen drikker alkohol og når en på 14 år drikker er alkohol, er at personen på 14 er mer utsatt for for skadevirkninger, tåler mindre, og lettere kan havne i farlig situasjoner. Ungdom har også mindre erfaring og derfor dårligere forutsetninger for å takle virkningene.

Kan man drikke alkoholfritt øl når man er under 18?

Det er ikke aldersgrense på kjøp av alkoholfritt øl som har under 0,7 volumprosent alkohol. Aldersgrensen på 18 år gjelder, i følge Alkoholloven, alkoholholdig drikk som inneholder mellom 0,7 og 22 volumprosent alkohol.

Kan man kjøpe alkoholfritt øl etter 20?

Lettøl er øl som har alkoholprosent under 2,5%. Dette innebærer at lettøl faller utenfor alkohollovens virkeområde, med unntak av at man må være 18 år for å selge og kjøpe lettøl. Dette innebærer at lettøl (og alkoholfritt øl) kan selges i hele butikkens åpningstid.

Kan man kjøre bil etter å ha drukket alkoholfritt øl?

Slike ørsmå mengder alkohol som en finner i alkoholfritt øl vil ikke gi ruspåvirkning og en kan trygt drikke øl som er merket alkoholfritt hvis en skal kjøre bil eller dersom en er gravid.

Hvor mye lettøl for å bli full?

Blir en full av for mye lettøl? Lettøl inneholder opptil 2,5 % alkohol, så om man drikker mye eller fort nok kan man bli full. En mann på 75 kg som drikker 3 liter lettøl (med 2,5 % alkohol) vil få over 1 i promille. De aller fleste vil være tydelig beruset med 1 i promille.

Er det lov å drikke alkohol i en bil?

Det er ikke straffbart å ha passasjerer i bilen som drikker alkohol, dette gjelder også om passasjeren er under 18 år. Det er, viktig at passasjerene ikke forstyrrer sjåføren. Sjåføren kan derfor bestemme at det ikke skal drikkes alkohol i bilen. Ansvaret for alkoholkonsum i bilen er det du som må ta ansvar for.

Kan man kjøre med 0.1 i promille?

Promillekjøring (fyllekjøring) er om du fører en motorvogn med en alkoholkonsentrasjon i blodet på mer enn 0,2 promille. Dette medfører vanligvis tap av førerkort (for en periode), bot og fengsel (ved høy promille).

Leave a Comment