Hvor kjøpe gavekort Trondheim kino?

Gavekortet kan kjøpes på Nova kino og Prinsen Kino i Trondheim, på Kimen Kino (Stjørdal) og på Trondheim torg. Kortet kan brukes som betalingsmiddel for kinobilletter og for kinogodt i våre billettutsalg og på nett.

Hva kan Kinogavekort brukes til?

Kinogavekort kan brukes til kjøp av både kinobilletter og kioskvarer, og kan brukes på de fleste kinoer i hele landet.

Hva koster gavekort på kino?

Du må velge konvolutt. Du må velge et motiv. Minimumsverdien på et gavekort er 150 kr.

Hvor kjøpe gavekort Trondheim kino? – Related Questions

Kan man bruke Kinogavekort i kiosken?

I kiosken eller billettluken til kinoen kan du også betale med kinogavekortet. Du kan kjøpe både billetter og kioskvarer med gavekortet.

Kan Dittgavekort brukes på kino?

Et gavekort fra dittgavekort.no kan brukes på alt fra kino og bowling til hotelltur på et av Thon Hotels mange hoteller i Norge. Få flere tips til kreative gaveinnpakninger her.

Hvor kjøpe gavekort på Kvadrat?

Gavekortet kan også kjøpes på dittgavekort.no. Det er også mulig å bestille gavekort på nett, og sende en hentekode på sms til mottaker. Mottaker kan benytte våre automater til å hente ut gavekortet. “dittgavekort” kan, i tillegg til Kvadrat, benyttes i alle Amfi- og Thon kjøpesenter, samt Thon hoteller i hele Norge.

Hvor kan man kjøpe gavekort på Ticketmaster?

Hvilke utsalgssteder selger Ticketmaster gavekort? Du kan kjøpe gavekort hos Circle K, Coop, Extra, Kiwi, Meny, Spar, 7/11, Narvesen, Rema 1000.

Hvor kan jeg kjøpe gavekort?

Gavekortet kan du kjøpe fra websiden vår dittgavekort.no, eller hos de aller fleste kjøpesentrene til Amfi og Thon.

Når betaler man voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Hva er norgesbilletten Trondheim kino?

Norgesbilletten brukes som betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Den er gyldig over hele landet, kan benyttes på alle tidspunkter og til alle filmer. Hver billett har en unik kode som kan benyttes til å betale for 1 kinobillett på internett eller i billettluken på kinoen.

Er det honnørrabatt på kino?

Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før 67 år, vil du først ha rett på honnørrabatt fra fylte 67 år.

Hva regnes som voksen på kino?

18 år – absolutt aldersgrense

En film med 18-årsgrense kan ha særlig angstskapende stemning, og inneholde store mengder brutale og detaljerte voldshandlinger, særlig i kombinasjon med et angstskapende uttrykk. Skildringer av grov seksualisert vold gir normalt også 18-årsgrense.

Er det lov å ta med egen mat på kino?

Det er helt lovlig og akseptabelt å ta med seg eget godteri når man skal på kino, og man trenger ikke engang å prøve å skjule det for personalet. Det er rett og slett helt greit å ta med seg eget godteri på kino her i Norge!

Kan barn se Spiderman?

Filmen inneholder flere intense actionscener med kamphandlinger og vold. Disse foregår i et fantasiunivers. Filmen får derfor aldergrense 12 år.

Hvordan sjekke Kinogavekort?

Gavekortkoden må tastes inn eller QR-koden skannes, når kunder bruker Kinogavekort i kassen. Billettsystemet sjekker automatisk gyldighet og saldo for gavekortet, og trekker aktuelt beløp fra saldoen.

Hvor lenge varer et Kinogavekort?

Valgfritt beløp og gyldighet

Du velger selv beløpet på gavekortet og hvor mange du ønsker å kjøpe. Kinogavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Kinogavekort eies og drives av Filmweb AS, Nedre gate 7, 0551 Oslo Org.nr: 979166583.

Hva betyr UngINN kino?

UngINN er det nye navnet på kulturkort for ungdom

Er du mellom 13 og 21 år får du rabatt på mange ulike kulturopplevelser i Innlandet hvis du har UngINN-kortet!

Kan man bestille kinobilletter på nett?

Det er sikkert og effektivt å kjøpe kinobilletter på www.nfkino.no. Du velger enkelt hvilken forestilling du ønsker å se, antall billetter og hvilke plasser du vil ha. Etter betaling vil du motta en e-billett på enten sms eller e-post.

Er det ulovlig å snike seg inn på kino?

Å snike seg inn på kino vil ikke være straffbart etter straffeloven, men dersom dere blir tatt vil dere nok bli bortvist fra kinoen.

Leave a Comment