Hvor kjøpe gavekort Trondheim kino?

I våre kinokiosker kan du kjøpe flotte gavekort med strekkode og fylle på med valgfritt beløp (min. kr. 100,-). Gavekortet kan også kjøpes på Kimen Kino (Stjørdal) og på Trondheim Torg.

Hvordan bruke gavekort på kino?

Når du betaler for kinobilletter på nettet, velg først billettype, antall billetter og seter. Velg billettype som du ellers ville gjort, f eks Voksen, Barn, Honnør, Ordinær. Når du deretter har valgt seter i salen, kommer du til betalingssiden. Her velger du gavekort som betaling og taster inn gavekortnummeret.

Hva er norgesbilletten Trondheim kino?

Norgesbilletten brukes som betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Den er gyldig over hele landet, kan benyttes på alle tidspunkter og til alle filmer. Hver billett har en unik kode som kan benyttes til å betale for 1 kinobillett på internett eller i billettluken på kinoen.

Hvor kjøpe gavekort Trondheim kino? – Related Questions

Hva er voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Er det honnørrabatt på kino?

Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før 67 år, vil du først ha rett på honnørrabatt fra fylte 67 år.

Hvor mye koster norgesbilletten?

Norgesbilletten er et gavekort, og er dermed fritatt moms.

Priser.

Antall billetterPris per stk.
500 – 999120,-
1000 – 2999115,-
3000 – 4999110,-
5000 +105,-

Hvor kan jeg bruke norgesbilletten?

På alle kinoer? Norgesbilletten kan brukes på alle kinoer i Norge. Dersom kinoen din ikke har støtte for Norgesbilletten på kinoens nettside kan du bruke den i luka.

Hva er Barnebilett på kino?

Barnebillett gjelder fra 1,5 år tom fylte 14 år – dvs. frem til man fyller 15 år. Disse er ikke tilgjengelig på forestillinger som starter etter kl. 19.00.

Hva er barnebillett på kino?

18-årsgrensen er absolutt. Regler på barnebillett: Barnebilletter gjelder for barn til og med 12 år. Skal du på Babykino, går spedbarn gratis (opp til 1 år.)

Hvem kan se 12 års grense?

Unge ned til 12 år kan se filmen i følge med foreldre/foresatte. En film med 18-årsgrense kan ha særlig angstskapende stemning, og inneholde store mengder brutale og detaljerte voldshandlinger, særlig i kombinasjon med et angstskapende uttrykk. Skildringer av grov seksualisert vold gir normalt også 18-årsgrense.

Hva betyr 12+ aldersgrense?

når det står et + bak alderen, betyr det at grensen er OVER tallet som står. Så når det står 12+ betyr det 13 år.

Kan en 12 åring se smile?

Denne filmen har en gjennomgående angstskapende stemning. Den inneholder nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

Hva er den skumleste filmen i verden?

I “The Science Of Scare Project” ble 50 frivillige vist 120 timer med grusom skrekk. Én film skremte forsøkskaninene mer enn alle de andre, og det var Sinister (2012).

Hva betyr 18 års aldersgrense?

18 år, absolutt aldersgrense

En film med 18årsgrense kan ha særlig angstskapende stemning, og inneholde store mengder brutale og detaljerte voldshandlinger, særlig i kombinasjon med et angstskapende uttrykk. Skildringer av grov seksualisert vold gir normalt også 18årsgrense.

Leave a Comment