Hvor kjøper man billett til Flytoget?

Kjøp billettflytoget.no
  1. Besøk vår nettbutikk, og velg hvilke stasjoner du reiser til og fra.
  2. Skriv inn ditt mobilnummer og e-post, før du fortsetter til betaling.
  3. Når du ser siden for kjøpsbekreftelse, har vi allerede sendt deg billettene.
  4. Du kan dele billettene med familie, venner eller kolleger.

Hvordan betale billett på Flytoget?

Billettløse reiser

Swipe har alltid vært vårt enkleste alternativ. Likevel, nå har vi gjort reisen enda enklere ved å erstatte swipe med tæpp på alle stasjonene våre. Nå trenger du kun å tæppe kortet på kortleseren før du går om bord.

Hva kostet Flytoget?

Flytoget, Samferdsel | Koster 1,2 milliarder.

Hvor kjøper man billett til Flytoget? – Related Questions

Hvor mange ganger kan du bruke flytog billett?

Billetten kan valideres to ganger slik du kan reise frem og tilbake fra Gardermoen på samme billett. Merk at hjemreisen må være innenfor gyldighetstiden til billetten.

Kan man betale med vipps på Flytoget?

Uten et tastetrykk

Teknologien er utviklet på den måten at radiosendere på Flytoget vil fange opp når reisen er avsluttet, og det er først når man går av toget at reisen belastes gjennom VIPPS. – Har du installert VIPPS på mobiltelefonen din kan du altså komme deg til og fra Gardermoen uten et tastetrykk.

Er det Vipps i utlandet?

Så enkelt er det dessverre ikke, verken Vipps eller Mobilepay kan brukes i butikker utenfor Norge, men de kan likevel være nyttige på reisen hvis du skal dele regninger med norske venner eller overføre lommepenger til ungene. Bare husk at du trenger nettforbindelse for at disse appene skal virke.

Er det begrensninger på Vipps?

Beløpsgrenser for å sende penger: Er du over 15 år er den maksimale grensen for å sende penger 850 000 kroner per 365 dager. Vippsere under 15 år kan sende inntil 25 000 kroner per 365 dager.

Kan man Tæppe med Vipps?

Med Vipps kan kundene dine betale ved å skanne en QR-kode i betalingsterminaler i butikken. Slik fungerer det med integrert terminal: Trykk “Bank” på kasseapparatet, på samme måte som når kunden betaler med kort. Kunden kan selv velge mellom å betale med chip, tæppe kortet eller med Vipps.

Hvor mange km i timen går Flytoget?

Flytogene godkjennes for største hastighet 245 km/t, og i den forbindelse testes de i hastigheter helt opp til 270 km/t. Vi har jo foreløpig bare lov til å kjøre i 210 km/t til og fra Oslo lufthavn, men vi synes jo at det er kult at de kan kjøre så fort.

Er det lov å spise på Flytoget?

Er beruset eller gjennom oppførsel kan medføre sikkerhetsrisiko eller være til sjenanse for medpassasjerer. Bruk av rusmidler om bord i Flytoget er ikke tillatt. Ikke retter seg etter Flytogets anvisninger.

Hvor fort kjører Flytoget?

I Norge har Flytoget hatt det raskeste togtilbudet med en topphastighet på 210 km/t, mens de nyeste togsettene til Flytoget vil kunne nå opp i 245 km/t. FLIRT-togene til VY har en toppfart på 200 km/t.

Er Flytoget privat?

Flytoget er et 100 prosent statlig selskap underlagt Nærings- og fiskeridepartementet.

Hva koster tog fra Oslo til Gardermoen?

Med en pris på snaue hundrelappen, er du framme ved perrongen på Oslo Lufthavn etter 23 min med tog. Og med hele 50 avganger i døgnet, kan du enkelt booke tiden som passer deg best.

Kan man sjekke inn på Flytoget?

Alt du trenger å gjøre er å sjekke inn digitalt, og skanne boardingkortet ditt på maskinen. Hvis du trenger flere lapper skanner du bare kortet flereganger. Så enkelt er det! Når du kommer fram til Oslo Lufthavn går du rett forbi innsjekkingsmaskinene, og rett til bag drop.

Hvor tidlig bør man være på flyplassen?

Sjekk informasjonen du har fått knyttet til flybilletten din eller kontakt flyselskapet ditt for eksakt oppmøtetid. Flere av flyselskapene på Oslo lufthavn anbefaler å møte opp minimum 2 timer før avreisetidspunkt. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner som regel 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.

Hvor lenge før flyavgang innland?

Vi anbefaler at du sjekker inn minst 60 minutter før avgang for innenlandsreiser. For flygninger innenfor Skandinavia og Finland anbefaler vi innsjekking to timer før avgang. Gjelder alle reisende. Innsjekking/bagasjelevering stenger 30 minutter før avgang.

Hvor tidlig bør man være på Gardermoen?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang, og stenger 1 time før avgang.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Er det lov å overnatte på Gardermoen?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet.

Leave a Comment