Hvor lang flytur Oslo Kristiansand?

1 time og 5 minutter.

Hvem flyr Oslo Stavanger?

Scandinavian Airlines, Norwegian og Lufthansa flyr direkte fra Oslo til Stavanger.

Hvor mye koster fly til Oslo fra Bergen?

Informasjon om fly fra Bergen til Oslo
Beste pris funnet393 kr
Raskeste flytid0t 50m
DirekteflyHver dag
Flyplasser i Oslo2 flyplasser

Hvor lang flytur Oslo Kristiansand? – Related Questions

Hvor lang flytur Oslo Tromsø?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Tromsø? 1 time og 54 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til Tromsø.

Hvem flyr mellom Bergen og Oslo?

Norwegian, Scandinavian Airlines og Lufthansa flyr direkte fra Bergen til Oslo.

Hvor trygt er det å fly?

Sjansen er faktisk er 1:11 millioner, ifølge en amerikansk undersøkelse. Statistisk sett betyr det at dersom du flyr hver dag, vil det ta 29.000 år før du vil oppleve å dø i et flyhavari eller at du må fly døgnet rundt i 86 år for at det skal skje noe dramatisk under flyvning.

Hvor er det billigst å reise?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i.

Hvor lang tid tar det og fly fra Bergen til Oslo?

Flytid for fly OsloBergen ligger på 50-60 minutter, både fra Gardermoen og Torp.

Hvor mange timer med fly fra Oslo til Paris?

Flytid til Paris

Det tar 2 timer og 20 minutter å fly til Oslo til Paris. Fra flyplassen i Paris kan du enkelt komme deg inn til sentrum av Paris ved å ta et RER tog. Dette er regionale ekspresstog som går hvert 10. minutt fra Charles de Gaulle og tar ca.

Hvor langt er det med fly fra Oslo til Paris?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen Flyplass til Paris? Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Charles De Gaulle Flyplass i Frankrike. Den samlede distansen som skal flys er 1358 km. (844 mil).

Hvor langt er det fra Oslo til Stavanger med fly?

Hvor lang flytid er det mellom OsloStavanger? For fly OsloStavanger fra Torp Sandefjord lufthavn er flytiden cirka 60 minutter til Stavanger lufthavn, mens flytid fra Gardermoen er på rundt 60 minutter.

Hvor lang flytur Oslo Alta?

I tillegg har vi lagt til et antall minutter til å lette fra Oslo Gardermoen Flyplass og til å lande i Alta Flyplass. Resultat: En samlet flytid på Ca. 2 timer og 15 minutter.

Kor langt er det fra Oslo til Bergen?

Avstand fra Oslo til Bergen

Avstand mellom Oslo og Bergen i luftlinje er 306 kilometer og kjøreavstand er 461 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Bergen er ca 7 timer 8 minutter.

Hvor lang tid tar det og fly fra Trondheim til Oslo?

Hvor lang tid tar det å fly fra Trondheim til Oslo? 1 time og 3 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Trondheim til Oslo.

Hvor lang tid tar det og fly fra Oslo til Italia?

Den raskeste flyvningen fra Norge til Italia tar 2t 30m.

Hvor mange timer med fly fra Oslo til Istanbul?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen til İstanbul? 3 timer og 44 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo Gardermoen til İstanbul.

Hvordan fly fra Oslo til Lofoten?

Det er kun Widerøe som flyr direkte. Flyr dere med SAS eller Norwegian må dere mellomlande i Bodø, for så å ta Widerøe over fjorden til Lofoten. Et alternativ er å fly direkte fra Oslo til Evenes, og så kjøre videre derfra. Fra Evenes er det cirka 3-4 timers kjøretur.

Når er det best å reise til Lofoten?

Beste tiden å besøke Lofoten

Det er høysesong fra juni til august, men prisene er selvsagt høyere og det er kaotisk med mange nasjonale og internasjonale turister. Utenom høysesongen anbefales det å oppleve Lofoten i vinter- og høstmånedene. Det kan også være en fantastisk opplevelse, særlig vinterens lofotfisket.

Hva er nærmeste flyplass til Lofoten?

Harstad/ Narvik Lufthavn, Evenes

Flyplassen har ordinær rutetrafikk, hvor SAS Braathens, Norwegian og Widerøe trafikkerer flyplassen. Flyplassen har også chartertrafikk. Avstand til Svolvær er 169 km og til Leknes 238 km.

Leave a Comment