Kan man ta tog fra Oslo til Kristiansand?

Du kan reise fra Oslo til Kristiansand via tog, buss eller fly.

Hvor lang er det fra Oslo til Kristiansand?

Avstand fra Oslo til Kristiansand

Avstand mellom Oslo og Kristiansand i luftlinje er 253 kilometer og kjøreavstand er 321 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Kristiansand er ca 3 timer 56 minutter.

Hvor går Lavprisekspressen fra?

Faste holdeplasser fra Stavanger og Kristiansand mot Oslo

Lavprisekspressen har en kjøretid mellom Kristiansand og Oslo på 4 timer og 15 minutter, uten pause. Pausested mellom Stavanger og Oslo er Kristiansand.

Kan man ta tog fra Oslo til Kristiansand? – Related Questions

Hvor mye koster buss fra Kristiansand til Oslo?

Bussturen fra Kristiansand til Oslo er 245 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 4 t 9 min med våre partnere som Vy Bus4You. Normalt går 16 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 421, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 421.

Hvem eier Lavprisekspressen?

Lavprisekspressen er et norsk ekspressbusskonsept drevet av Unibuss Ekspress siden 2003.

Hvor går 37 bussen fra?

37bussen går fra Helsfyr til Nydalen, via Oslo sentrum. Den går hele døgnet gjennom. I de travleste periodene kommer bussene omtrent kontinuerlig. Etter bomben i regjeringskvartalet i 2011 ble traseen til 37bussen lagt om.

Hvilken togstasjon går shuttlebussen til Hemsedal fra?

Med flere daglige avganger og shuttle buss fra Gol stasjon til Hemsedal om vinteren, har det aldri vært enklere å reise grønt. Du kan ta toget fra Gardemoen/Sandefjord via Oslo eller fra Bergen til Gol stasjon og derfra tar bussen en halvtime til Hemsedal.

Hvor kjører de rosa bussene?

Om rosa busser

Tilbudet testes nå i bydelene Alna, Bjerke, Nordre Aker, Vestre Aker, Sagene,Ullern og Marka ( Sørkedalen, Solemskogen og Maridalen) Du kan reise fritt på tvers av bydelene.

Hvor mange busser har Unibuss?

Unibuss Tur AS

Unibuss Tur tilbyr markedets største utvalg av busser med turbusser med opp til 58 seter, minibusser, rutebusser og veteranbusser. Selskapet har sin primære virksomhet i Oslo og Akershus, Oppland og Vestfold.

Hvem eier bussene i Oslo?

Ruter planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Vi eier ingen transportmidler selv. All transport utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Ruter. Ruter As er eid av Oslo kommune (60 %) og Viken fylkeskommune (40 %).

Hvor lang er en norsk buss?

«Vanlig buss», standardbuss, solobuss

Dette er den vanligste busstypen i Norge, som en regel er 11-12 meter langt.

Er det nett på Vy busser?

Det er gratis trådløst internett i de fleste bussene. På grunn av variabel dekning i de forskjellige områdene er det noe variabel dekning på bussene også. Det kreves ingen registrering eller kode for å bruke det trådløse nettverket. Det er bare å søke opp det trådløse nettverket og koble deg til.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Er det lov å drikke på bussen?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Er Vy og Ruter det samme?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser. Det er ikke overgang til Ruters transportmidler med disse billettene.

Er det dyrere å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Hva koster T banen i Oslo?

En voksenbillett for sone 1 (sentrum) koster 32 kroner. På busser og ferger kan du kjøpe billetten etter at du har steget på, men for dette må du betale et tillegg på 20 kroner. Du kan ikke kjøpe billett kontant om bord på trikk eller Tbane. 24-timers billett: Gjelder i 24 timer for et ubegrenset antall reiser.

Leave a Comment