Hvor lang tid bruker Flytoget til Gardermoen?

Med Flytoget kommer du deg til flyplassen på bare 19 minutter. Neste gang du skal ut og reise oppfordrer vi deg til å velge tog til Gardermoen. Flytoget har avganger hvert 10. minutt det meste av døgnet fra Oslo S, og lar deg bruke tiden på vei til flyplassen akkurat slik det passer deg.

Når går siste flytog fra Oslo til Gardermoen?

Siste avgang fra Oslo Lufthavn går kl. 01:00. Inntil 4 barn under 16 år reiser gratis i følge med en voksen.

Hvor fort kjører Flytoget i Oslo?

I Norge har Flytoget hatt det raskeste togtilbudet med en topphastighet på 210 km/t, mens de nyeste togsettene til Flytoget vil kunne nå opp i 245 km/t.

Hvor lang tid bruker Flytoget til Gardermoen? – Related Questions

Hvor mye koster Flytoget fra Oslo S til Gardermoen?

En reise fra Oslo S til Oslo Lufthavn Gardermoen koster 109 kroner med Vy og nesten dobbelt så mye, 198 kroner, med konkurrenten Flytoget, selv om reisen tar omtrent like lang tid.

Hvor fort går et lyntog?

Høyhastighetstog, lyntog eller høyfartstog kan defineres som tog som går i mer enn 250 km/t på ny bane (høyhastighetsbane), og minst 200 km/t på oppgradert bane.

Hvor ofte går Flytoget fra Oslo S?

Flytoget kjører deg enkelt til og fra Oslo Lufthavn i ekspressfart. Punktlige avganger hvert 10. og 20. minutt sikrer deg en tidsnok innsjekking.

Er det honnørrabatt på Flytoget?

Reisende med honnørkort og reisende over 67 år reiser til halv pris. Ved reiser med ledsager, reiser ledsager gratis mot fremvisning av gyldig nasjonalt ledsagerbevis utstedt av kommunen og trenger ikke billett. Reisende under 16 år med ledsager, kjøper honnørbillett for sin strekning.

Hvor går Flytoget fra Oslo lufthavn?

Flytoget reiser til/fra stasjonene Drammen, Asker, Sandvika, Stabekk, Lysaker, Skøyen, Nationaltheatret, Oslo S og Lillestrøm.

Hvor lenge går Flytoget på kvelden?

Ekspresstoget Flytoget har som regel avgang fra Oslo S og Oslo lufthavn hvert 10 minutt. Tidlig om morgenen, sent om kvelden og i helgene går togene hvert 20. minutt. Kjøretiden er på 19-22.

Er det lov med mat på Flytoget?

Bruk av rusmidler om bord i Flytoget er ikke tillatt. Ikke retter seg etter Flytogets anvisninger. Krever ekstraordinær tilrettelegging i forbindelse med transporten der Flytoget på forhånd ikke er gitt anledning til å planlegge nødvendige tiltak før avreise.

Kan man bruke flytog billett flere ganger?

Billetten kan valideres to ganger slik du kan reise frem og tilbake fra Gardermoen på samme billett. Merk at hjemreisen må være innenfor gyldighetstiden til billetten.

Kan man bruke ruter på Flytoget?

Reiser du med Flytoget, flybusser eller shuttlebusser på Oslo lufthavn, gjelder Flytogets og busselskapets egne billetter og priser. Flytogets og flere flybusselskapers billetter gjelder ikke på Ruters transportmidler. Unntaket er Flybussens linje FB1, FB2, FB3 og FB5, som Ruter har billettsamarbeid med.

Hvor mange togsett har Flytoget?

Flytoget
EndestasjonOslo Lufthavn
Antall stasjoner9
Drift
Åpnet27. september 1998 Offisielt: 8. oktober 1998

Hvor kjøper jeg billett til Flytoget?

Du kan som vanlig kjøpe billettFlytoget.no, i appen, på billettmaskinen eller ved å dra kortet på stasjonen.

Er Flytoget gratis?

Alle barn reiser gratis

Alle barn under 16 år reiser gratis med Flytoget, så fremt de reiser sammen med en person over 16 år (uansett billettype). Barna trenger ikke egen billett, og slippes gjennom sperringene på Oslo lufthavn av våre vektere.

Kan man betale med vipps på Flytoget?

Uten et tastetrykk

Teknologien er utviklet på den måten at radiosendere på Flytoget vil fange opp når reisen er avsluttet, og det er først når man går av toget at reisen belastes gjennom VIPPS. – Har du installert VIPPS på mobiltelefonen din kan du altså komme deg til og fra Gardermoen uten et tastetrykk.

Hvordan sjekke inn bagasje på Flytoget?

Alt du trenger å gjøre er å sjekke inn digitalt, og skanne boardingkortet ditt på maskinen. Hvis du trenger flere lapper skanner du bare kortet flereganger. Så enkelt er det! Når du kommer fram til Oslo Lufthavn går du rett forbi innsjekkingsmaskinene, og rett til bag drop.

Leave a Comment