Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel?

Overfarten tar 20 timer.

Hvor lenge er Color Line i Kiel?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Hvor mye koster Color Magic?

Totalt vil de fire nye skipene koste 7,5 milliarder kroner. Nybyggingsdirektør i Color Line, Rolf Kjær, har hatt mye av ansvaret for nybyggingsprosjektene. Kjær fikk da også mange godord fra verfttseier Sunde under overleveringen av «Color Magic».

Hvor lang tid tar båten fra Oslo til Kiel? – Related Questions

Er det badebasseng på Kielferga?

Dette er et badeeldorado med stream river, vannsklie, jacuzzi, babypool, badstu, fontener, fuglekvitter og en og annen innendørs tropisk høststorm. Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy. Her kan du kjøpe forfriskninger og spesielt de tre slush-maskinene våre er populære blant barna.

Er det lov å gå i land i Kiel?

Alle gjester må medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dette er eneste gyldig ID-dokument for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn. Disse reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke.

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Hvor mye koster Color Club?

Color Club er en medlemsklubb for deg som reiser med oss. Medlemskap koster kr 160,- per år (180,- fra 01.01. 2023).

Hvor lenge varer showet på Color Magic?

Åpningstider. Showene varer i 50 minutter (35 minutter i skoleferier).

Hvor fort går Color Magic?

MS «Color Magic»
Lengde223,75 m
Bredde35,4 m
Dypgående6,8 m
Toppfart22,3 knop.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Når må man møte opp på Color Line?

Ombordstigning starter ca 45 minutter før avgang. Prioritert innsjekk for passasjerer med 5-stjerners lugarer. Passasjerer med kjøretøy sjekker inn direkte på kaia. Oppmøte 2 timer før avgang.

Hva kan man gjøre på Kiel ferja?

Opplevelser om bord
  • Oslo – Kiel. Taxfree Shopping.
  • Color Spa & Fitness Center. Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.
  • Show Lounge.
  • Tower/Palazzo Night Club.
  • Casino.
  • Golfsimulator.

Er det dyrt i Kiel?

Levekostnadene i Kiel er: 1.60 ganger lavere enn i Oslo. 1.52 ganger lavere enn i Tromsø 1.57 ganger lavere enn i Skien.

Kan man bruke euro på Kielferga?

Følgende valuta aksepteres ved betaling/varekjøp om bord: NOK og EUR. Det er ikke mulig å veksle valuta om bord. Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM).

Er det passkontroll på Kielferga?

Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvis far nekter pass?

Når en av foreldrene ikke samtykker til utstedelse av pass

Dersom en av foreldrene nekter å samtykke til utstedelse av pass, kan den andre forelderen likevel anmode om at passmyndighetene utsteder pass. Den andre forelderen vil da få en frist for å reise sak om utreiseforbud. Fristen er normalt to uker.

Er det taxfree på Kielferga?

Butikkene om bord på Color Lines Cruises har et stort utvalg av taxfree-varer, delikatesser, klær, accessoirer, parfyme, kosmetikk, leker, elektronikk og gaveartikler. I skipets store taxfree-butikk sparer du mer enn 70 % på utvalgte produkter i forhold til veiledende priser i Norge.

Kan man reise uten pass i Schengen?

Reise i resten av verden

Pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett er de eneste norske reise– og ID-dokumentene som er gyldig i utlandet. ID-kortene er kun gyldig i EU-/EØS-landene og Sveits. En rekke land har innført midlertidig grensekontroll i Schengen.

Er førerkort godkjent ID?

Sikkerhetssjef Kurt Thomassen i Meny viser til følgende aksepterte dokumenter: gyldig bankkort med bilde, førerkort (både norske og europeiske), pass, ID-kort (norske og europeiske), Forsvarets og Postens ID-kort, utlendingspass og reisebevis for flyktninger.

Leave a Comment