Hvor lang tid tar det å kjøre gjennom Lofoten?

711.3 km, 12 h 43 min
Head east on Sjøgata350 m
Turn left onto Reineveien1 km
Make a U-turn60 m
You have arrived at your 1st destination, on the left0 m
Head southeast25 m

Hvor langt er det å kjøre fra Oslo til Lofoten?

Estimert kjøretid: 15 timer, 19 min. Hva er avstanden mellom Lofoten og Oslo?

G. hastighet: km/h.

km/hflytid:
8001 time, 8 min.
9001 time, 0 min.
100054 min.
110049 min.

Hvor mange timer er det fra Oslo til Tromsø?

Avstand fra Oslo til Tromsø

Avstand mellom Oslo og Tromsø i luftlinje er 1149 kilometer og kjøreavstand er 1737 kilometer. Estimert kjøretiden fra Oslo til Tromsø er ca 22 timer 52 minutter.

Hvor lang tid tar det å kjøre gjennom Lofoten? – Related Questions

Hvor lang flytur til Tromsø?

En samlet flytid på Ca. 2 timer og 5 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Tromso Langnes Flyplass i Norge.

Hvordan komme seg fra Bodø til Tromsø?

Fra sentrumterminalen i Bodø går det en buss til Tromsø. Dette er buss med rutenummer 100, og den totale reiseveien er på 12 timer og 30 minutter. Bussen har et skifte i Narvik, og du kommer frem til Tromsø på kvelden. For å søke opp mulige avganger, anbefaler vi deg å bruke følgende reiseplanlegger.

Hvordan komme seg fra Bodø til Lofoten?

Lofoten har fastlandsforbindelse via Lofast (E10), men kommer du med bil sørfra via E6 er du avhengig av ferge, enten Bognes-Lødingen (1t) eller Bodø-Moskenes (3t 15min). De ytterste øyene i Lofoten, Værøy og Røst, har ikke fastlandsforbindelse, men de har fergeforbindelse til Bodø og Moskenes.

Hvor er bussen nå Tromsø?

Sanntidskartet er å finne på www.tromsreise.no. Sanntidskartet gir også informasjon om bussens kommende stoppesteder og beregnede passeringstider. Her kan de reisende selv velge hvilke linjer og transportmidler de vil ha informasjon om.

Når kommer nattoget til Bodø?

Informasjon til nattoget fra Trondheim til Bodø. Som alle nattogene som kjøres av VY, formidler toget komfortable sovebiler med to senger per rom, i tillegg til 2.

Nattog Trondheim – Bodø Regiontog 475 (RT 475)

StasjonAnkomstAvgang
Fauske (Stasjon)08:2008:23
Bodø (Stasjon)09:17

Hvor mange busser er det i Tromsø?

Funfacts om busstilbudet i Tromsø

I 2019 var det 9.592.621 reisende med bybussen i Tromsø. I Tromsø er det totalt 125 by-busser på vegen, i Tromsø-området jobber det 300 bussjåfører med 27 ulike nasjonaliteter.

Er det dyrt å bo i Tromsø?

Man har derimot bidratt til at Tromsø er kåret til en av verdens dyreste byer å bo og leve i, sier Svardal Bøe.

Hvor mye koster en buss i Tromsø?

Billett utenfor rushtid i Tromsø økes fra 20 kroner til 25 kroner. Priser for periodebilletter for buss økes med cirka 10 prosent. Dette trer også i kraft 1.

Tromsø – periodebillett.

Periode30 dager90 dager
Voksen (30-66 år)550 kr1650 kr
Ung voksen (18-29 år)300 kr900 kr
Barn og ungdom (6-17 år)220 kr660 kr

1 more row

Hvordan betale på bussen i Tromsø?

Billetter kjøpes om bord i bussene (kun kontant betaling i NOK), fra billettautomater og utsalgspunkter (se liste) eller i app Troms Billett. De fleste bybusser er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det er mulig å ta med kjæledyr, barnevogner, ski, rullestol, rullator og små sykler.

Når er rushtid i Tromsø?

*Utenfor rushtid: Ma-fre 09:00-14:00 og 17:00-01:00, billett er kun tilgjengelig i Troms Billett-appen. Gjelder kun i Tromsø.

Spesialgruppe Barn Ung priser.

SonerVoksen/Barn
115 kr
230 kr
359 kr
489 kr

Kan jeg betale med kontanter på bussen?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan man betale med kort på bussen 2022?

Du kan betale med kontantar eller bankkort.

Kan bussen nekte å ta imot kontanter?

Kan bussen nekte å ta imot kontanter? Kort svar: ja. Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Skal man vise billett i bussen Ruter?

a) betale for reisen i henhold til de vilkår og priser Ruter har fastsatt. b) ha gyldig billett ved påstigning på et transportmiddel eller ved inntreden i en kontrollsone. Dette innebærer at elektronisk billett skal være aktivert på dette tidspunkt.

Leave a Comment