Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Trondheim til Kristiansund?

Fartøyene tilfredsstiller strenge miljøkrav og gir passasjerene en komfortabel reiseopplevelse. Reisetiden for strekningen TrondheimKristiansund tar 3,5 timer. For alle avganger er det på Sandstad, Hitra buss-korrespondanse videre til/fra Hitra og Frøya.

Hvordan kjøpe billett på hurtigbåt?

Her kan du kjøpe billetter på forhånd. For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbestiller billetter. Pris på reisen kommer fram ved søk i reiseplanleggeren og ved booking av reise. Kjøp billetter og bestill seteplass for din hurtigbåtreise.

Hva koster Flakk Rørvik?

Takster Flakk-Rørvik 2019
LengdeFullprisFerjepris
0-6 m262166
6,01-12 m588396
>12 m1223935
Elbil8383

Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Trondheim til Kristiansund? – Related Questions

Hvem får gratis ferje?

De vil gi gratis ferge til alle samband uten fastlandsforbindelse, også de som har mer enn 100.000 årlige passasjerer. I tillegg ønsker de å gi lavere priser på fergene du må betale for. Sammenlignet med prisene i 2021, ønsker regjeringen å halvere fergeprisene.

Når blir fergene gratis?

Regjeringen har satt av 59 millioner i revidert statsbudsjett for 2022 til gratis ferje på ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019. Dette betyr at fra 1. juli vil flere samband bli gratis.

Hvordan betale Flakk-Rørvik?

Ferjene på strekningene FlakkRørvik og Brekstad – Valset er begge med i betalingskonseptet «AutoPASS for ferje», som har erstattet den gamle ordningen med verdikort og storbrukerkort. Dette betyr at du kan benytte din AutoPASS-brikke som betaling på disse to ferjestrekningene.

Hvor lang tid tar ferja Flakk-Rørvik?

FlakkRørvik er et fergesamband på fylkesvei 715 mellom Flakk i Trondheim kommune og Rørvik i Indre Fosen kommune, begge i Trøndelag fylke. Sambandets lengde er 7,2 km og overfartstiden tar 25 min.

Hvor ofte går Flakk-Rørvik?

FlakkRørvik gårofte som hver halvtime mer eller mindre hele døgnet i ukedagene, noe sjeldnere i helgene.

Hvor mye koster AutoPASS ferje?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt. Leveringstid per post kan ta 1-2 uker.

Er det billigere med AutoPASS?

Får jeg rabatt når jeg har brikkeavtale? Alle kjøretøy i takstgruppe 1 og M1 med gyldig bombrikke får automatisk 20 prosent brikkerabatt i nesten alle automatiske bompengeanlegg i Norge. Noen steder er det timeregel og månedstak for hvor mange passeringer som belastes.

Hva skjer når man ikke har AutoPASS?

Betaling uten brikkeavtale

Kjører du uten brikkeavtale, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Du får faktura i posten på ordinær passeringsavgift uten gebyr fra bompengeselskapet som eier den bomstasjonen som du har passert.

Er det billigere med elbil på ferje?

Stortinget har vedtatt at elbiler skal betale maksimalt halv pris av det bensin- og dieselbiler betaler på ferjer. Dette er nå innført på både riks- og fylkesveier. Elbilforeningen mener at regelen om maks halv pris skal være en fast miljørabatt.

Er elbil fritatt for bompenger?

1. Betaler elbiler bompenger? Ja, elbiler betaler bompenger, men mindre enn andre biler. Regelen per dags dato er at elbiler ikke skal betale mer enn 50% av det bensinbiler betaler i bomstasjonene.

Hva koster 10 km med elbil?

Kjører du 10.000 km i året vil elbilens strømforbruk være på rundt 2000 kWh. Hvis man regner at strømprisen er 1 krone per kWh inkludert nettleie, vil det koste 2000 kroner årlig å lade elbilen hjemme.

Leave a Comment