Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Kirkenes?

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Kirkenes? – Related Questions

Når er det lunsj på Hurtigruten?

Måltider. Frokost serveres som regel fra klokken 07:30 (åpen bordplassering), og middag fra 18:30 ( fast bordplassering), lunsj fra rundt 12:00/13:00 (åpen bordplassering). I høysesongen kan det være 2 lunsjtider og middager. Tidspunktene vil bli informert om bord.

Kan man drikke vannet på Hurtigruta?

I kafeen og ellers om bord i båten kan man drikke fra springen, forklarer kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten ASA, Stein Lillebo. – Vi serverer vin, øl, mineralvann, juice og vann på flaske i restaurantene.

Er det treningsrom på Hurtigruten?

Om bord finner du tre forskjellige restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran på skipet kan du slappe av med en drink i baren. Skipet har også et stort område med resepsjon, en turguide, konferanserom og en butikk.

Hvordan få rabatt på Hurtigruten?

Slik får du rabatt hos Hurtigruten:
  1. Bestill direkte fra Hurtigruten på telefon 810 03 030 eller via e-post booking@hurtigruten.com.
  2. Telefonbestillingen er åpen mandag til fredag mellom kl.
  3. NAF-medlemsnummeret ditt må oppgis ved bestilling.
  4. NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer.

Når kan man sjekke inn på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Kan man ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Kan man sove på Hurtigruten?

I hele sommer har Hurtigruten tilbudt turistene å sove på dekk under midnattssola. Utstyrt med komfortable soveposer, og ikke minst solbriller, har turistene kunnet nyte sola 24 timer i døgnet på dekk.

Hvor lang tid bruker Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen?

Sjøreiser i Norge | KirkenesBergen: 6-dagers sjøreise langs norskekysten | Hurtigruten.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø?

Du vil ha tre timer til å utforske Trondheim. Her finner du mange høydepunkter, enten på egenhånd eller på en av utfluktene vi tilbyr.

Hvor møtes Hurtigruten?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær.

Leave a Comment