Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø?

Du vil ha tre timer til å utforske Trondheim. Her finner du mange høydepunkter, enten på egenhånd eller på en av utfluktene vi tilbyr.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Bergen til Tromsø?

Ta fly, Hurtigruten eller kjør langs kysten. Med fly tar turen 2 timer. Reiser du med Hurtigrutenbruker den 5 dager fra Tromsø til Bergen, men turen underveis er vel verdt reisetiden.

Er frokost inkludert på Hurtigruten?

inkludert på honnørbilett,trenger ikke syke. og gamle mat. inkludert.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø? – Related Questions

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Kan man drikke vannet på Hurtigruta?

Det er trygt å drikke vann fra kranen om bord. Våre Platinum gjester har en drikkepakke inkludert, denne kan også kjøpes om bord.

Hva er inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten. Du får muligheten til å bli med på eksklusive besøk på broen, og du får privat flyplasstransport i utvalgte havner og to sesongbaserte utflukter etter eget ønske. Kontakt oss for å bestille PLATINUM-billett.

Er det treningsrom på Hurtigruten?

Om bord finner du tre forskjellige restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran på skipet kan du slappe av med en drink i baren. Skipet har også et stort område med resepsjon, en turguide, konferanserom og en butikk.

Hvordan få rabatt på Hurtigruten?

Slik får du rabatt hos Hurtigruten:
  1. Bestill direkte fra Hurtigruten på telefon 810 03 030 eller via e-post booking@hurtigruten.com.
  2. Telefonbestillingen er åpen mandag til fredag mellom kl.
  3. NAF-medlemsnummeret ditt må oppgis ved bestilling.
  4. NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Kan man ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Hva er den største Hurtigruten?

I bruttotonnasje (lukket volum) er dagens største skip MS «Midnatsol» omtrent 25 ganger større enn DS «Vesteraalen», det første hurtigruteskipet. Passasjerkapasiteten er økt fra DS «Vesteraalen»s 200 til MS «Midnatsol»s 1 000.

Hvor mange skip har Hurtigruten?

Hurtigrutens elleve skip frakter fortsatt gods og passasjerer langs norskekysten.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Når kan man gå ombord på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Leave a Comment