Hvor lang tid tar reparasjon Elkjøp?

Det kan ta opptil 50 dager, men det går sjelden så lang tid. Kan jeg returnere eller få produktet reparert hos hvilken Elkjøp-butikk som helst?

Hvordan ringe Elkjøp butikk?

Du er selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss på telefon (21 00 21 21) i våre åpningstider mellom 09 – 20.

Hvordan snakke med Elkjøp?

Chat med oss

Chat med kundesenteret er åpent på hverdager fra 8.30-22.00. Skriv “kundeservice” til chatbotten for å chate med et menneske i åpningstiden.

Hvor lang tid tar reparasjon Elkjøp? – Related Questions

Hvor lang tid tar det å få pengene tilbake fra Elkjøp?

Det vil ta 2-3 uker å behandle din retur, og før pengene er tilbake på din konto.

Har Elkjøp Fornøydgaranti?

Noen ganger er det vanskelig å vite om et kjøp er helt riktig, derfor tilbyr Elkjøp 50 dager Åpent Kjøp. Du kan teste produktet hjemme, og se om du er fornøyd med det. Dersom du ønsker å benytte Åpent Kjøp og returnere et produkt, er det viktig å sette seg inn i hvordan denne kunderettigheten fungerer.

Hva betyr 100% fornøydgaranti?

Fornøydgaranti: Hvis produktet ikke når opp til forventningene du ble lovet i butikk og du er misfornøyd, kan du returnere det. Åpent kjøp: Angrer du på kjøpet, kan du få pengene tilbake – men da skal produktet være ubrukt i originalemballasje.

Har man rett til å få pengene tilbake?

De fleste butikker lar deg få bytte det du har kjøpt, så sant det er ubrukt og uskadet. Dette er ingen lovbestemt rett, men er så vanlig at du kan regne med å få bytte. Ta vare på kvitteringen eller byttelappen, og hold fristen som står på den. Det er opp til butikken å sette betingelsene.

Er power og Elkjøp samme?

Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar.

Hvordan kontakte Elkjøp?

Dersom du ønsker å ringe oss kan du ta kontakt med Elkjøps kundesenter på 21 00 21 21.

Hva heter Elkjøp før?

Kjeden ble grunnlagt i Norge i 1962 under navnet A/S Elektrokjøp. I 1999 ble virksomheten kjøpt opp av Dixons Group, Storbritannias største konsern innen detaljhandel av forbrukerelektronikk. Elkjøp Nordic AS omfatter omtrent 400 varehus i Norden, og omtrent 140 av disse ligger i Norge.

Hvor er Elkjøp sitt hovedlager?

Siden 2016 og forrige utbygging av hovedlageret i Jönköping, Sverige, har Elkjøps nordiske omsetning økt med mer enn 50 prosent. Den sterke veksten gjør at Elkjøp nærmest dobler lagerkapasiteten. Samtidig flyttes distribusjonen av kjøkken fra Brno, Tsjekkia til anlegget i Sverige. Dagens lager er på rundt 107.000 m².

Er power og Elkjøp samme?

Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar.

Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Lever til nærmeste Elkjøp-varehus – helt gratis!

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning.

Er Elkjøp og Elgiganten det samme?

Konsernet består av rundt 11 000 engasjerte medarbeidere som opererer under merkevarene Elkjøp og Elkjøp Phonehouse i Norge, Elgiganten og Elgiganten Phonehouse i Sverige, Elgiganten i Danmark og Gigantti i Finland.

Kan Elkjøp fikse PC?

Hos Elkjøp vil vi at PC-en din skal vare så lenge som mulig. Det er derfor vi bygger opp en omfattende reparasjonstjeneste. En service eller reparasjon kan forlenge levetiden til datamaskinen din betydelig.

Hva heter Power før?

Har butikker i Norge, Danmark og Finland, og nettbutikk i Sverige. Skiftet navn til Power fra Expert i 2017, og historien trekker seg helt tilbake til 60-tallet.

Er Elkjøp franchise?

I Norge har selskapet 123 butikker, hvorav litt under halvparten drives på franchise-basis. Administrerende direktør for hele konsernet Elkjøp Nordic AS er Erik Gunset Sønsterud. Elkjøp har lang tradisjon i Norge, og startet som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere i 1962.

Hvor mye omsetter Elkjøp for?

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. Elkjøp Norge hadde en omsetningomsetning på 15,15 milliarder kroner i regnskapsåret 2020/2021.

Hva betyr outlet pris på Elkjøp?

Elkjøp Outlet selger produkter som av en eller annen grunn er returnert til våre varehus eller har stått i utstilling. Disse varene blir kontrollert og vi sørger for at de fungerer som det skal.

Leave a Comment