Hvor mange billetter Tons of Rock?

Tons of Rock har på 7 år blitt Norges største metal- og rockefestival og det store, årlige samlingspunktet for alle rocke– og metalfans i Norge. Med over 80.000 besøkende i 2022 er Tons of Rock en av Norges aller største musikkfestivaler.

Er Tons of Rock utsolgt?

Ekebergsletta | Oslo

Tons of Rock 2022 var tidenes suksess med 80.000 besøkende og helt utsolgt, og endelig kan vi lette på sløret og slippe de første artistene til 2023.

Hvem kommer til Tons of Rock 2023?

onsdag
 • NIGHTWISH.
 • BEHEMOTH.
 • CLUTCH.
 • POWERWOLF.
 • ASKING ALEXANDRIA.
 • AVATAR.
 • FEVER 333.
 • THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY.

Hvor mange billetter Tons of Rock? – Related Questions

Hva er aldersgrensen på Tons of Rock?

Tons of Rock praktiserer fri aldersgrense på festivalområdet. Små barn skal til enhver tid være med en forelder/foresatt, samt at de skal beskyttes mot høy lyd. Barn under 9 år kommer gratis inn, men må registreres i forkant.

Kommer måneskin til Tons of Rock?

Dessverre må Måneskin avlyse sin opptreden på Tons of Rock Festivalen 2022. På grunn av logistikk, endringer og hektisk turneprogram utenfor bandets kontroll kan ikke bandet spille på Tons of Rock i Juni 2022.

Hvilke artister kommer til Norge 2022?

 • Rammstein (Bjerke Travbane, Oslo) 14%
 • Iron Maiden (Tons Of Rock, Oslo)
 • Guns N`Roses (Forus Travbane, Stavanger)
 • Queen + Adam Lambert (Telenor Arena, Oslo)
 • Bryan Adams (Oslo Spektrum, Oslo)
 • Volbeat (Bergenhus Festning, Bergen)
 • Alice Cooper & Airbourne (Oslo Spektrum, Oslo)
 • Whitesnake & Europe (Tjuvholmen Arena, Hamar)

Hvordan komme seg til Tons of Rock?

Ruter oppruster sitt busstilbud og dobler avgangene med buss 34 retning Ekeberg Hageby og festivalområdet, og vi vil under festivalen anbefale alle til å benytte buss 34 fra Jernbanetorget og opp til busstoppet ‘Simensbråten’. Dette er enkleste og smidigste måte å komme seg til festivalen.

Når skal Måneskin ha konsert i Norge?

Nå blir Måneskin et av de heteste trekkplastrene på Slottsfjell 2022, som arrangeres i Tønsberg den 13. og 14. juli til neste år.

Hvordan komme seg til Tons of Rock?

Ruter oppruster sitt busstilbud og dobler avgangene med buss 34 retning Ekeberg Hageby og festivalområdet, og vi vil under festivalen anbefale alle til å benytte buss 34 fra Jernbanetorget og opp til busstoppet ‘Simensbråten’. Dette er enkleste og smidigste måte å komme seg til festivalen.

Hvem eier Tons of Rock?

Eier av festivalen er det svenske selskapet Live Nation Nordic. Også i april 2021 måtte festivalen det året avlyses på grunn av koronaviruspandemien.

Hvem fant opp Rock musikk?

Den første rockemusikken ble skapt av afrikansk-amerikanere og fant etter hvert veien til hvite musikere og publikummere. Her ble den en del av en framvoksende ungdomskultur i den voksende økonomien på 1950-tallet.

Når kom Rock til verden?

Rock er en sjanger av populærmusikk som oppsto som rock and roll i 1950-årenes Amerika og utviklet seg til en rekke ulike stiler i 1960-årene og senere, spesielt i Storbritannia og USA. Det har sine røtter i 1940- og 1950-årenes rock and roll og rockabilly, som igjen var sterkt påvirket av rhythm and blues og country.

Hva betyr ordet rock?

Rock er en sjanger av populærmusikk som oppsto som rock and roll i 1950-tallets Amerika og utviklet seg til en rekke ulike stiler i på 1960-tallet og senere, spesielt i Storbritannia og USA.

Hva er forskjellen på rock og rock n roll?

Rock, kortform av rocknroll, er en samlebetegnelse for de delene av moderne vestlig populærmusikk som har utviklet seg på grunnlag av rocknroll-«revolusjonen» i USA i midten av 1950-årene. Det finnes ingen entydig definisjon av begrepet rock, og oppfatningene av hvor vidt det favner, er subjektive og varierende.

Hvem er den mest kjente artisten i verden?

På verdensbasis opererer Guinness rekordbok med The Beatles på første med over en milliard solgte fulgt av Bing Crosby, Michael Jackson, Elvis Presley og Frank Sinatra.

Hva er den mest spilte sangen på Spotify 2022?

Den maskerte trioen i Ballinciaga tar storeslem med tre gjeve strømmetitler. De er den mest strømmede artisten i 2022, de har den mest strømmede låten – «Dans på bordet» – og Spotify kårer Ballinciaga også til årets nykommer.1 day ago

Hva er verdens mest solgte album?

1 : Michael Jackson – Thriller

Rundt regnet florerer det mellom 100 og 108 millioner kopier av dette albumet på cd-spillere, platespillere og kassettspillere rundt om i verden. Albumet fra 1984 inneholder hiter som “Beat it” og “Billie Jean”, samt det magiske tittelkuttet.

Hva er den mest spilte sangen i verden?

«Despacito» er verdens mest strømmede låt

Hitlåten har blitt spilt av til sammen 4,6 milliarder ganger på de ulike strømmetjenestene.

Hva heter verdens lengste sang?

Verdens lengste sang :

Den lengste registrerte kommersielt innspilte sang er ifølge Guinness Rekordbok en låt på 20 minutter og 23 sekunder som heter “2112” fra spillet Guitar Hero – Warriors of Rock.

Leave a Comment