Hvor mange Kitchn butikker?

Kitch’n ble etablert i 2002 i Norge. I dag har vi 146 butikker over hele landet, og 24 i Sverige.

Hvor mange er medlemmer i Kitchn?

Kitch’n var blant de første kjedene i Norge til å starte kundeklubb. – Vi brukte butikkene aktivt og bygde raskt en stor kundebase. Med 1,2 millioner medlemmer har vi nå en av de største kundeklubbene i landet, sier markedssjef Oddbjørn Sivertsen til Retailmagasinet.

Hvor lenge holder Kitchen av varer?

Varen hentes innen 48 timer. Butikken sender deg sms når varen er klar til henting. Klikk & Hent kan ikke kombineres med vanlig handel i nettbutikken.

Hvor mange Kitchn butikker? – Related Questions

Hvordan bruke rabattkode Kitchn?

Rabattkupongen gir deg 20 % rabatt på en hel handel*, også på tilbudsvarer. Bare husk å bruke den innen 7 dager – enten i butikk eller på nett. *Vær obs på at kupongen ikke kan brukes på varer merket med «Bra deal», gavekort, forhåndsbestillinger, kundebestillinger eller varer der overskuddet går til veldedige formål.

Hvor lenge holder Kitchn?

Selgeren tilbyr åpent kjøp i 30 dager fra den dag varen er levert til nærmeste utleveringssted. Kjøperen gis anledning til å returnere varen uskadet, ubrukt og i original emballasje innen 30 dager i en av selgers fysiske butikker, eller sendt i retur til nettbutikken.

Hvordan fungerer byttelapp?

Hva betyr bytterett? Bytterett betyr at du kan levere en vare tilbake og få en annen av butikken der du kjøpte den. Hvis du ikke finner noe du liker når du drar tilbake til butikken, er det vanlig å få en tilgodelapp. Husk da å se hvor lenge tilgodelappen gjelder.

Hva skjer hvis man ikke henter klikk og hent?

Dersom du ikke henter din bestilling vil den bli lagt tilbake og kansellert. Du vil ikke bli belastet noe ekstra for dette. Din Klikk & hent-bestilling vil holdes av i 3 virkedager etter at varen(e) er bekreftet plukket via e-mail/SMS, dette står oppgitt når du reserverer din(e) vare(r).

Hvor lenge gjelder Tallerkengarantien du får i Kitch n?

Men skulle uhellet være ute, får du som er klubbmedlem alle typer tallerkener, asjetter og skåler erstattet, så lenge det ble kjøpt for mindre enn 2 år siden. Garantien gjelder enten det er snakk om et lite skår, eller om det hele gikk i tusen knas. Du trenger ikke å forklare hva som skjedde engang.

Hvor lang tid tar klikk og hent?

Kjøp varene dine på nett, så er de klare til henting innen 2 timer. Med klikk og hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente de i ditt lokale varehus etter kort tid. Betalingen gjør du på nett slik at du raskt kan hente varene dine i butikken.

Kan man bruke tilgodelapp på nett?

Kan jeg bruke min tilgodelapp i nettbutikken? Nei, dessverre kan tilgodelapper kun benyttes i våre fysiske butikker.

Hvordan bruke gavekort på Tilbords?

Kan jeg bruke gavekort og tilgodelapp i nettbutikken? Gavekort utstedt etter 2022 kan brukes i vår nettbutikk. Dessverre må tilgodelapper benyttes i en av våre butikker, men butikken kan hjelpe deg med å bestille varer som kun er tilgjengelige i nettbutikken.

Kan man få penger fra gavekort?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Kan man bruke gavekort som har gått ut på dato?

Hvis utløpsdato gikk deg hus forbi

Siden det er butikkene selv som setter reglene, er det altså lite du kan slå i disken med hvis gavekortet eller tilgodelappen har gått ut på dato. Men det går selvfølgelig an å gå i butikken og høre.

Hvilke butikker kan jeg bruke gavekort på?

Kan gavekortet brukes i alle butikkene på kjøpesentrene? Bortsett fra hos Vinmonopolet, Posten og butikker med utenlandske terminaler, kan gavekortet benyttes i de aller fleste butikkene på Amfi og Thon sine kjøpesentre. Eventuelle avvik finner du på det enkelte kjøpesenter sin hjemmeside.

Leave a Comment