Hva er norgesbilletten Trondheim kino?

Norgesbilletten brukes som betaling for 1 stk ordinær kinobillett. Den er gyldig over hele landet, kan benyttes på alle tidspunkter og til alle filmer. Hver billett har en unik kode som kan benyttes til å betale for 1 kinobillett på internett eller i billettluken på kinoen.

Hvorfor hopper jeg Trondheim kino?

Filmen kobler Higashidas innsikt i autisme sammen med intime portretter av fem bemerkelsesverdige unge mennesker. Gjennom disse møtene tar vi del i hvordan autisters sanser og tanker flettes sammen, og vi introduseres for en helt annen måte å kommunisere og formidle på enn vi har vært klar over finnes.

Er det honnørbillett på kino?

Honnørbillett gjelder mot fremvisning av honnørbevis, eller legitimasjon hvis man har fylt 67 år. Honnørrabatt gis kun til innehaver av honnørkort, dvs. man får honnørrabatt for én billett per honnørkort.

Hva er seniorkino?

Seniorkino er vårt tilbud spesielt tilrettelagt for et voksent publikum hvor man kan oppleve kvalitetsfilmer i behagelige omgivelser og med dempet lyd. Seniorkino avholdes ukentlig på dagtid og det tilbys de samme gode og aktuelle filmene som ellers i programmet.

Hva er norgesbilletten Trondheim kino? – Related Questions

Kan alle gå på seniorkino?

Seniorkino: tirsdag/onsdag 13:00

En kulturopplevelse og en sosial arena! Alle er velkommen, uansett alder.

Hva koster seniorkino?

Billettprisen er fastsatt til kr. 100,- per person. Alle pensjonister kan ta med et følge til samme pris.

Hvor lenge varer helt super?

1 t 16 m
Helt Super / Lengde

Når kommer kinoprogrammet?

Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag, og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken etter.

Hvor mye koster en kinobillett i Bergen?

Dine priser
AntallDin prisOrdinær pris
500 – 999111,6120
1000 – 2999106,95115
3000 – 4999102,3110
5000+97,65105

Er det billigere å kjøpe kinobilletter på nett?

Trodde du det var billigere å hendle på nettet? Kjøper du kinobilletter på internett, koster de fem kroner mer enn i skranken. Kjøper du billetterpå internett må du ofte betale formidlingsavgift. dermed blir billetten dyrere enn om du hadde kjøpt den i billettluka.

Hva er voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Hva betyr Atmos på norsk?

Atmos er et tredimensjonalt lydformat der lyden kan komme både forfra, fra siden og bakfra – men også rett over hodet ditt, gjennom dedikerte høydekanaler. En kinosal med Dolby Atmos kan ha opptil 64 høyttalere. Hensikten med takhøyttalerne er å gi filmlyden et høydeperspektiv.

Hva er Barnebilett på kino?

Barnebillett gjelder fra 1,5 år tom fylte 14 år – dvs. frem til man fyller 15 år. Disse er ikke tilgjengelig på forestillinger som starter etter kl. 19.00.

Hva er barnebillett på kino?

18-årsgrensen er absolutt. Regler på barnebillett: Barnebilletter gjelder for barn til og med 12 år. Skal du på Babykino, går spedbarn gratis (opp til 1 år.)

Hvilken sal er best på Bergen kino?

juli 2017 åpnet Bergen kino sin sal KP1 som «Supersalen». Konseptet er hentet fra medeier SF Kinos konsept «Supersalen», med det beste av det beste av spesifikasjoner. Salen er på 485 seter, som Bergen kino hevder på sine nettsider gjør den til Norges største kinosal med Dolby Atmos-lyd.

Leave a Comment