Hvor mange var på Karpe i Spektrum?

Karpes ti konserter i Oslo Spektrum rommer til sammen 110.000 tilskuere.

Hvor mange ganger har Karpe solgt ut Spektrum?

Karpe har siden sist sluppet et par ep-er, samt solgt ut Oslo Spektrum 10 ganger. Magdi og Chirag har holdt på i over 20 år. Siden 2018 har Karpes musikk blitt mer sjangeroverskridende. Utgivelsene har også vært preget av eksperimentering med formatene og visuelle uttrykk.

Hvor i Oslo er Karpe fra?

Oslo
Karpe / Opprinnelse

Oslo er Norges hovedstad, minste fylke i areal og mest folkerike by. Fylket og bykommunen ligger i det sentrale østlandsområdet, innerst i Oslofjorden. Oslo kommune har 707 531 innbyggere. Sammen med deler av elleve nærliggende kommuner har Oslo som tettsted en befolkning på 1 064 235 per 1. januar 2022.

Wikipedia

Hvor mange var på Karpe i Spektrum? – Related Questions

Hvor mye tjener Karpe Diem?

Årsregnskapet for Karpe Diem AS viser at deres omsetning for pandemiåret 2020 endte på 350.000 kroner – i minus. I skarp kontrast til 2019, da de omsatte for 28,7 millioner. Driftsresultat før skatt for 2020 endte på 3,86 millioner i minus for det største av Karpes selskaper, mot 3,46 millioner i pluss året før.

Er Karpe og Karpe Diem det samme?

I 2018 forkortet gruppen navn fra Karpe Diem til Karpe. Etter navnebyttet har Karpe gradvis blitt mer sjangeroverskridende, og de har kombinert sin rapbakgrunn med det de selv omtaler som diaspora-pop.

Hvor kommer Karpe gutta fra?

De to artistene vokste opp i Oslo. Magdi Abdelmaguid har en far fra Egypt og mor fra Stryn i Sogn og Fjordane, mens Chirag Patel har en far med indisk bakgrunn fra Uganda og indisk mor. Begge holdt på med musikk da de ble kjent i 1998, og i 2000 danna de Karpe Diem.

Hvor er Karpe født?

Karpe Diem er en norsk rapgruppe fra Oslo, og består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (født 3. juni 1984 i Oslo) er oppvokst i Oslo.

Hvor kommer foreldrene til Karpe fra?

Hans far var flyktning fra Uganda, men er opprinnelig inder, og hans mor er fra Gujarat i India. Han har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo.

Hvor er foreldrene til Karpe fra?

Hans far var flyktning fra Uganda, men er opprinnelig inder, og hans mor er fra Gujarat i India. Han har en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo. Duoen møttes første gang i 1998, da begge holdt på med musikk på hver sin kant. I år 2000 dannet de Karpe Diem og begynte å spille konserter sammen.

Har Karpe kjæreste?

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016.

Hvilken religion er Karpe?

Selv er han muslim mens Karpe Diem-kollega Chirag er hindu.

Er Magdi gift?

Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Ektefelle (g. 2011)

Hva er PAF?

Veldedig. Fra nå av skal alle inntektene fra Karpes sanger går til stiftelsen Patel og Abdelmaguid Foundation («PAF»), oppkalt etter etternavnene til de to bandmedlemmene, Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel.

Hvor lang er Omar Sheriff?

Omar Sheriff
EP med Karpe
Utgitt28. januar 2022
SjangerRap
Lengde23:07

Er Chirag født i Norge?

20. juli 1984 (alder 38 år), Lørenskog
Chirag Rashmikant Patel / Født

Er Karpe gift?

Magdi er gift og har siden 2014 rukket å få tre barn. 35-åringen og kona Oda Felicia Bardal Sigstad Abdelmaguid fikk nemlig først tvillinger, før de fikk en sønn i 2016. I løpet av det siste året har «Karpe» turnert rundt om i Europa, og før den tid brukte de mye tid på å ferdigstille sitt nyeste album.

Hva menes med Carpe Diem?

Carpe diem, latinsk uttrykk som betyr: grip dagen eller nyt dagen, før den svinner. Sitat fra Horats’ oder (bok I, 11,8).

Hvor gammel er Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid?

38 år (3. juni 1984)
Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid / Alder

Hva betyr Omar Sheriff?

Karpe: «OMAR SHERIFF» (Apen og Kjeften). Tirsdag kveld satt titusener foran skjermen. Karpe strømmet science fiction fra slottet sitt i Skien. En dagbok møter Matrix på loop med film og musikk.

Leave a Comment