Hvor mye koster 3T?

Lokalt medlemskap 449,- pr. mnd. Lokalt medlemskap student 299,- pr. mnd.

Hvordan betale 3T?

Nå kan du bruke medlemskortet/-båndet ditt til å betale for varer på 3T. Du kan betale inn opptil kr 1000,- på ditt 3T-Paykort, som du deretter fritt kan benytte i alle våre senter. Fyll på eller opprett 3T-Paykort her, kjapt og enkelt! Du må logge inn for å se din paykort informasjon!

Hva står 3T for?

3T består per 2020 av 17 treningssenter og har 41 000 medlemmer. 3Ts visjon er trim, trening og trivsel, derav navnet.

Hvor mye koster 3T? – Related Questions

Er det bindingstid på 3T?

* Alle våre medlemskap med avtalegiro forutsetter 12 måneders bindingstid. Medlemskort hentes i en bemannet resepsjon på valgfritt 3T-senter.

Hvem eier 3T?

Det tok noen år før medisinverdenen kom etter. Nå hører man jo «trening er medisin» over alt. I dag sitter Tor Albert Thommesen og hans kone på en A-aksje hver, mens Hilde Cecilie Thommesen Holck og hennes bror eier 49 prosent hver i morselskapet 3T-Produkter.

Hvordan melde seg ut av 3T?

Oppsigelse må skje skriftlig i den måneden man ønsker at siste avdrag skal betales. 3T har eget skjema for oppsigelse. Dette må signeres ved personlig oppmøte i resepsjonen på et av våre senter. Du vil motta en gjenpart av oppsigelsen som bekreftelse.

Når åpnet 3T?

Det første 3T-senteret på Rosten åpnet 31. januar 1985, og var det største senteret i Skandinavia, og meget forut sin tid. Grunntanken lå på trening og rehabilitering. det ble ikke spart på noe når det gjaldt interiør.

Er det SATS i Trondheim?

SATS Trondheim ligger sentralt ved Bakke Bro i Trondheim Sentrum. Lett tilgjengelig med buss, trikk og bil. Vi har avgifts-belagte parkeringsmuligheter og stativ for sykkelparkering.

Hvordan si opp 3T?

Oppsigelse må skje skriftlig i den måneden man ønsker at siste avdrag skal betales. 3T har eget skjema for oppsigelse. Dette må signeres ved personlig oppmøte i resepsjonen på et av våre senter. Du vil motta en gjenpart av oppsigelsen som bekreftelse.

Hva er 3T sterkere?

3TSterkere er en gruppetime hvor vi trener styrketrening i set med stang og skiver. Belastningen er valgfri, men skal være såpass tung at man jobber på 8-12 repetisjoner x 3 runder. 30-45 sekunder pause mellom hvert set.

Hvor lenge er 3T åpent?

Merk/info: Alle aktiviteter må avsluttes 30 minutter før stenging. Det er kun garderobe og dusj som er åpent for bruk den siste halvtimen.

Åpningstider:

Mandag:05:00 – 22:30
Fredag:05:00 – 21:00
Lørdag:08:00 – 19:00
Søndag:08:00 – 22:30

Når kommer 3T lade?

«Fremtidens treningssenter»

Først har 3T planer om å åpne på Lade høsten 2023. Arbeidet her skal forme hvordan senteret i Teknostallen blir. – Arbeidstittelen på 3T Lade er «fremtidens treningssenter».

Hvor mye koster Impulse?

Pris kr. 249,- pr. mnd.

Når er det minst folk på treningssenteret?

Har du lyst til å trene når det er minst folk på senteret? Da bør du komme før kl 17 eller etter kl 20 på hverdager. Har du anledning til å trene i periodene hvor trafikken er minst, oppfordrer vi på det sterkeste til å gjøre det! God avstand og få samtidig trenende gjør treningen enda tryggere!

Hvordan logge inn på 3T?

Kom i gang med treningen på 1-2-3!
  1. Logg deg inn på Min Side med mailadressen du registrerte deg med og fødselsdato (ddmmå).
  2. Samme brukernavn og passord benyttes ved innlogging på 3Ts booking app.
  3. For å få adgang til 3Ts treningssenter trenger du et medlemskort.

Hvordan bryte bindingstid treningssenter?

Du har angrerett, viss du inngår avtalen med treningssenteret på internett eller på ein stand på gata. Gjer du det derimot ved skranken eller i treningslokalet, er det ingen angrerett med mindre det står i vilkåra.

Hvorfor er det aldersgrense på treningssenter?

Ved å ha aldersgrense og regler om at man må trene med foreldre eller andre over 18 år gjør at treningssenteret kan sørge for at du har noen med deg som kan vise deg hvordan apparater fungerer og riktig teknikk. Det er også ønskelig for treningssenteret at man får foresatte til å ta ansvar når det gjelder betaling.

Hvordan booke time på SATS?

Du kan booke/avbooke timer via vår app (Last ned iPhone/Android), på sats.no eller i bookingstasjonene på ditt SATS-senter.

Er SATS gratis?

SATS. Få gratis SATS-sekk og fri innmelding!

Leave a Comment