Hvordan ta med venn på SATS?

Hvordan ta med deg din venn på trening
  1. Vennen trenger å møte opp sammen med deg som medlem, og registrering av besøk skjer på iPad på senter eller via resepsjonen.
  2. Vennen du tar med deg på trening kan delta på gruppetrening, men får ikke forhåndsbooke plass.
  3. Du kan kun ha med din venn når sentret er bemannet.

Er det drop in på SATS?

Vi tilbyr drop-in trening på sentrene våre som gir tilgang til senteret inneværende dag for en engangsavgift på kr. 200. Du betaler for drop-in i resepsjonen, og får tilgang til trening i studio og gruppetrening som har ledig plass når du er på senteret.

Hva koster det å melde seg inn i SATS?

Med binding: kr. 1199. Uten binding: kr. 1299.

Hvordan ta med venn på SATS? – Related Questions

Hvilket treningssenter er billigst?

Som du ser av denne prisoversikten, er Nautilus Bad og Gym billigst, med en årsavgift på 3720 kroner. Dyrest blant sentrene i vår oversikt, er Elixia med en medlemsavgift på 8799 kroner. Dette er priser ved 12-måneders autogiroavtaler, inkludert eventuelle gebyrer og avgifter.

Kan 15 åringer trene på SATS?

Yngre enn 18 år? Hos oss kan du trene fra du er 11 år! Ungdomsmedlemmer i alderen 11-14 år får halv pris på medlemskap, og må alltid trene sammen med sin foresatte. For ungdomsmedlemmer i alderen 15-18 år er det 20% rabatt, og du kan trene alene.

Når er det færrest på treningssenter?

Har du lyst til å trene når det er minst folk på senteret? Da bør du komme før kl 17 eller etter kl 20 på hverdager. Har du anledning til å trene i periodene hvor trafikken er minst, oppfordrer vi på det sterkeste til å gjøre det! God avstand og få samtidig trenende gjør treningen enda tryggere!

Er det lov å trene i bar overkropp på SATS?

Bar overkropp eller bekledning som kan være støtende, er ikke tillatt på SATS».

Kan man gå på treningssenter når man er 13?

De fleste treningssentre har aldersgrense på 16 år, men det finnes unntak. SATSELIXIA har et medlemsskap som heter Sats Elixia Together, som er et medlemsskap for ungdom mellom 12-14 år. Med dette medlemsskapet kan du trene sammen med foresatt eller en annen voksen som foreldrene dine har godkjent.

Hva tilbyr SATS?

Vi kan tilby bedriftsavtaler med eller uten økonomisk støtte, gruppetrening, individuell styrketrening, oppfølging av personlig trener (PT), kondisjonstrening, trening ute på arbeidsplassen, m.m. Vårt mangfoldige treningstilbud er sydd sammen slik at det skal passe alles behov.

Hvor mye koster personlig trener på SATS?

1 Økt
Personlig trener nivå: PT 30 PT Duo
Level 1590,-1.370,-
Level 2700,-1.620,-
Level 3830,-1.910
Level 41.010,-2.320,-

1 more row

Hvor mange timer kan man booke på SATS?

ORDINÆR BOOKING

Du kan være booket på inntil 6 timer samtidig pr uke, og max. 2 timer på samme dag.

Er det aldersgrense på SATS?

Aldersgrensen for å bli medlem er 11 år, og gir mulighet for å benytte både studio og gruppetimer. Barn fra fylte 11 år frem til og med 14 år kan tegne et SATS Together medlemskap, som forutsetter at foresatt også er medlem og har tilgang til de samme sentrene som barnet.

Kan en 13 åring trene på treningssenter?

Aldersgrenser på treningssentre

Men frem til de er 15 år, forutsetter medlemskapet at en foresatt også er medlem og har tilgang til de samme treningssentrene. I tillegg må barnet gjennomføre et obligatorisk møte med en personlig trener.

Kan 15 åringer trene på treningssenter?

De fleste treningssentre har aldersgrense på 16 år, men det finnes unntak. SATSELIXIA har et medlemsskap som heter Sats Elixia Together, som er et medlemsskap for ungdom mellom 12-14 år. Med dette medlemsskapet kan du trene sammen med foresatt eller en annen voksen som foreldrene dine har godkjent.

Hvor mye kan en 14 åring trene?

Hvor mye trening anbefales? Vi vet at fysisk aktivitet er viktig for en god helse. Helsedirektoratet gir disse anbefalingene: De anbefaler at barn og unge 6–17 år er fysisk aktive i gjennomsnitt minst 60 minutter per dag i moderat til høy intensitet.

Kan 13 åringer trene på fresh?

Hva er aldersgrensen? Fra den dagen du fyller 15 år, kan du bli medlem og trene hos oss.

Kan en 12 åring trene styrke?

Ingen negativ effekt på vekst

Tvert i mot, styrketrening kan være sunt for barnets utvikling. Rapporter tyder på at barndommen kan være en mulighet for å bygge beinmasse og forbedre beinstrukturen ved å delta i vektbærende fysisk aktivitet.

Er jeg overtrent?

Vanlige tegn på overtrening

Jo flere av disse du har, jo mer tyder det på at du er overtrent: Uttalt slapphet og utmattethet, særlig når du ikke trener. Tap av motivasjon og entusiasme for å trene. Dårligere resultater i konkurranser.

Hvorfor mister man mensen ved trening?

Det er en myte at jenter mister mensen fordi de trener hardt. Jenter mister mensen fordi de ikke spiser nok i forhold til hvor hardt de trener og hva kroppen har behov for. Det er mulig å trene både mye og intensivt og samtidig opprettholde regelmessig menstruasjon.

Leave a Comment