Hvor mye koster Brazilian Wax?

Brazilian voksing – intimvoksing for kvinner
Brazilian /Hollywood med bedøvelsekrem 20 min790,-
Brazilian /Hollywood ” NY” 1 gang 20 min690,-
Brazilian / Hollywood 20 min630,-
Brazilian / Hollywood Gravid 20 – 30 Min690,-
Brazilian / Hollywood ikke bak 20 Min590,-

Hvordan er det å ta brazilian wax?

Hva er brasiliansk voksing? Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran, så fjerner vi alt under og bak. Det er en helt fantastisk følelse å være glatt og hårfri i lang tid, og gjenveksten av hår føles mykt og stikker ikke.

Kan man dusje etter Wax?

Unngå dusj, trening og sex: Alt dette gjør huden mer irritert og sår. Vent i minst 24 timer. Hands off! Ikke ta på huden som er vokset – du har flere bakterier på hendene enn du tror.

Hvor mye koster Brazilian Wax? – Related Questions

Kan man barbere etter voksing?

en uke etter den første behandlingen. Det er lurt å unngå å barbere seg mellom voksing fordi det forstyrrer hårvekstsyklusen. I tillegg må hårene være en viss lengde før de kan vokses neste gang. Sørg for å la hårene gro litt ut for å gjøre leggene klare for neste voksbehandling!

Hvor langt har før Brazilian?

Vær veldig forsiktig med saksen, ikke la hårene bli kortere enn 0,5cm, barber deg 2 uker før, eller bare la det være langt. Skal du på ferie, er det best å vokse seg dagen før man skal dra. Hvis man vet når man skal ha en ferie hvor du skal f. eks bruke bikini, kan du godt planlegge dette noen måneder før.

Kan man dusje etter brasiliansk voks?

Etter voksing: Unngå trening, dusj og sex: Vent i minst 24 timer. Alle disse tingene gjør huden mer irritert og sår. Ikke rør! Hold hendene borte fra huden som er vokset.

Hva skal man unngå etter voksing?

Etter voksing, unngå sollys i 48 timer, når huden er mer følsom og delikat. Trening, sex, svømmebassenger og badstuer bør også unngås i 24 timer etter voksing, siden porene fortsatt er åpne og mer utsatt for betennelse.

Kan man dusje før voksing?

Man skal helst ikke vokse nyskrubbet hud, så det er anbefalt å skrubbe dagen før behandling. Men, ta gjerne en varm dusj før du drar til salongen. Da blir hårene mykere og mer medgjørlige, i tillegg til at huden bør være ren ved voksing. Etter voksingen bør du derimot vente et døgn med å dusje.

Skal man barbere seg før eller etter dusj?

Det beste tidspunktet for å barbere seg er om morgenen etter en varm dusj, eller før frokost. Hvorfor? En varm dusj, gjør at dampen åpner porene, som igjen gjør hårene myke og letter derfor barberingen.

Hvor mange menn barberer seg nedentil?

Intimbarbering blir mer og mer vanlig, og hele 44 % av norske menn og kvinner barberer seg nedentil, viser en undersøkelse gjennomført av InFact for Vitusapotek.

Hvordan barberer man underlivet?

Gode råd før intimbarbering
  1. Rengjør og myk opp området som skal barberes.
  2. Bruk en barbergel eller barberskum tilpasset intimområdet.
  3. Pass på at høvelen du bruker har skarpe blader, det reduserer eventuell irritasjon.
  4. Barber i samme retning som hårene vokser, og prøv å unngå alt for mange repetisjoner.

Hvordan få bort alt håret i underlivet?

Bruk barberskum eller gel spesialtilpasset for intimbarbering. Vanlig såpe gir hverken samme fuktighet eller glid, og har heller ikke riktig pH-verdi for underlivet. For å barbere så skånsomt som mulig bør du bruke lette og forsiktige strøk når du barberer deg. Er du for hardhendt kan du oppleve irritasjon og rødhet.

Hvordan få underlivet til å smake godt?

Det er noen ting du kan spise for å smake mildere nedentil. Frukt og grønnsaker som ananas og selleri gir væsken en mindre skarp smak. Kjøtt, fisk og melkeprodukter i tillegg til hvitløk, krydder og koffein får deg til å smake kraftigere. Ved å drikke vann vil du imidlertid dempe smaken igjen.

Hvorfor har jeg har på tissen?

Håret på kroppen vår har viktige funksjoner. Håret på tissen holder på lukt fra underlivet, og det hjelper blant annet mot friksjon eller gnissing slik at det blir vanskeligere for bakterier å komme inn.

Er det farlig å nappe kjønnshår?

Er det farlig å nappe kjønnshår? Begge deler er like normalt. Å nappe kjønnshår med en pinsett har du rett i at kan være både smertefullt og tidkrevende. På intime steder er ikke napping førstevalg fordi det ofte må fjernes mye hår, men hvis du tror det kan fungere for deg så kan du gi det et forsøk.

Hvordan barbere seg på tissen?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Er det vanlig å ha hår på tissen?

Det er helt vanlig å ha masse hår på tissen og de fleste vil bry seg veldig lite om hvor vidt du har på hår kjønnet eller ikke når du skal ha sex. Hårene har en viktig funksjon for transport av svette og også stimulere nerver slik at følsomheten under seksualitet øker.

Kan man nappe hår på tissen?

Huden i underlivet kan fort bli nuppete, rød og irritert ved fjerning av hår. Det går an å fjerne kroppshåret med enten voksing, barbering, epilator eller hårfjerningskrem, men inn mot slimhud i underlivet skal du ikke bruke hårfjerningskrem.

Når får jenter har på tissen?

Det er helt normalt å ikke ha mye eller noe kjønnshår i en alder av 13 til 14 år. Noen får hår nedentil i tidlig alder, mens for andre kan det komme seinere.

Leave a Comment