Hvor mye koster voksing?

Brazilian voksing – intimvoksing for kvinner
Brazilian /Hollywood med bedøvelsekrem 20 min790,-
Brazilian / Hollywood (Mindre enn 3 uker) 20 Min550,-
G-streng Med Bak 20 Min550,-
G-streng Uten Bak 20 Min490,-
Bikinilinje 10 min390,-

Hva inngår i brasiliansk voksing?

Hva er brasiliansk voksing? Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret i underlivet fjernes med voks. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran, så fjerner vi alt under og bak. Det er en helt fantastisk følelse å være glatt og hårfri i lang tid, og gjenveksten av hår føles mykt og stikker ikke.

Hvordan forberede seg til brasiliansk voksing?

Forberedelser til brasiliansk voksing

Blant de viktigste forberedelsene er: Spar håret de siste 2-3 ukene før behandlingen. Dette sikrer at voksen får tak. Vask huden samme dag som du skal til behandling, men ikke skrubb huden de siste 24 timene siden dette kan irritere huden og gjøre behandlingen mer ubehagelig.

Hvor mye koster voksing? – Related Questions

Hvordan få bort alt håret i underlivet?

Bruk barberskum eller gel spesialtilpasset for intimbarbering. Vanlig såpe gir hverken samme fuktighet eller glid, og har heller ikke riktig pH-verdi for underlivet. For å barbere så skånsomt som mulig bør du bruke lette og forsiktige strøk når du barberer deg. Er du for hardhendt kan du oppleve irritasjon og rødhet.

Kan man barbere etter voksing?

en uke etter den første behandlingen. Det er lurt å unngå å barbere seg mellom voksing fordi det forstyrrer hårvekstsyklusen. I tillegg må hårene være en viss lengde før de kan vokses neste gang. Sørg for å la hårene gro litt ut for å gjøre leggene klare for neste voksbehandling!

Hva bør man gjøre før voksing?

Skrubb huden med en god skrubbhanske minst en gang i uken. Gjør det 24- 48 timer før voksing. Spar hårene minst 12-14 dager fra sist barbering. Unngå å bruke fuktighetskrem eller kroppsolje samme dag som du skal vokses slik at voksen fester seg godt til hårene, dette gjør hårfjerningen bedre.

Hvor langt må håret være før brasiliansk voksing?

Dette du vite! Før timen til voksing: Spar håret: 3-5 millimeter er perfekt, og er håret i lengste laget kan salongen «trimme» det til riktig lengde. Dropp kaffen: Koffein gjør blodet tynnere, så hold igjen på kaffen samme dag for å minimere smerten.

Hvor langt må håret være før voksing?

Hva bør jeg være oppmerksom på FØR voksing? For at behandlingen kan utføres, må håret ha en lengde på mellom 0,5 cm – 1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere. Barber deg 2 uker før hvis du vil ha ideell lengde.

Hvordan unngå inngrodde hår etter voksing?

Spesielt rett etter voksing er huden mer følsom, prøv å bruke behagelige og løse klær, undertøy av bomull og helst klær laget av bomull som gjør at huden kan puste. Dette minimerer irritasjon og sjanser for inngrodde hår.

Hvorfor klør det når hårene vokser ut?

Klør det når håret begynner å vokse ut igjen, er det bare å klø seg eller gi hudområdet en skikkelig skrubb (peeling). Kløe i huden betyr vanligvis at hårstråene er brutt av ved hudflaten i stedet for å ha blitt rykket ut med roten, og ligner mer en barbering der hårveksten blir stubbete istedenfor dunet.

Hvor lenge varer voksing av hår?

Stripsen rykkes raskt av og håret følger da med i voksen. Ved voksing blir huden glattere enn ved barbering og resultatet varer mellom 3 til 6 uker. Fordeler: Ofte veldig bra resultat.

Når kan man dusje etter voksing?

De 24-48 første timene skal man ikke:

Ingen varme bad eller dusj. Ingen badstuer, boblebad eller damp behandlinger. Ingen soling, hverken naturlig sol, solarium eller Brun-uten-sol/spray-tan.

Hvor ofte vokse bikinilinje?

Det anbefales å vokse bikinilinjen hver tredje til femte uke. Når du har vokset tidligere, trenger ikke hårene være fullt én cm for å bli med voksen, da de ikke sitter så hardt nede i hårsekkene som tidligere. På tre til fem uker vokser hårene fra ca fem til åtte millimeter.

Hva er brasiliansk kombo?

Brasiliansk kombo er en kombinasjon av stripsvoks og hotwax. Det legges stripsvoks på bikinilinje og i midten også legges hotwax på kjønnsleppene da det er et mer sensitivt område.

Hvor ofte brasiliansk?

Hvor ofte bør man vokse seg? Det varierer litt fra person til person med tanke på hvor fort hårene vokser, men vi anbefaler vanligvis mellom 4-6 uker. Er det din første gang kan man gjerne begynne med hver 4. uke, og evt øke dersom hårene vokser sakte og man dermed ikke får et jevnt resultat.

Blir det mindre har etter voksing?

Gjør voksing hårene tykkere? Myte: Hårene blir tykkere eller mørkere etter voksing. Fakta: Voksing tar med håret fra roten i stedet for å skjære av håret på midten som når man for eksempel barberer seg, noe som gjør at hårene faktisk blir færre eller smalere over tid.

Kan man ta brasiliansk med mensen?

Det går fint an å ta brasiliansk voksing selv om du har mensen, men da må du bruke tampong. Under mensen kan behandlingen være litt vondere enn ellers. Det kan den også være hvis du har sovet lite, er syk eller stresset. Er du gravid bør du ikke ta brasiliansk de siste 6 ukene før termin.

Hvor gammel må man være for å ta brasiliansk?

I Norge er aldersgrense 18 år for brazilian.

Hvor lang tid tar det før Kjønnshår vokser ut?

For de fleste vil kjønnshår vokse ut raskt igjen. Hos noen kan det vokse ut dagen etter, mens det for andre kan ta to dager eller tre før de kjenner det. Det er ikke lett å si eksakt tid det kan ta for kjønnshår å gro, for det kan variere ut ifra gener, kjønn, alder og lignende.

Leave a Comment