Hvor mye koster det med buss til Oslo?

Enkeltbillett
Soner1 sone2 soner
Voksen39 kr64 kr
Barn og honnør20 kr32 kr

Hvor går Sørlandsekspressen?

Sørlandsekspressen kjører fra Kristiansand rutebilstasjon til Oslo bussterminal. Bussen stopper flere steder underveis og korresponderende busser tar folk videre til Tvedstrand, Risør, Kragerø og Porsgrunn, for å nevne noen. Høvik, Lysaker og Sjølyst betjenes også for avstigning alternativt påstigning.

Hvor stopper konkurrenten?

Om. Busselskap med fast rute mellom Oslo og Kristiansand og opptil syv avganger om dagen. De fleste Konkurrenten-avgangene stopper i byene langs ruten, men i helgene tilbys også direktebusser som kun stopper i Arendal på veien mellom Kristiansand og Oslo.

Hvor mye koster det med buss til Oslo? – Related Questions

Hvor mye koster bussen fra Arendal til Kristiansand?

Oversikt: Buss fra Arendal til Kristiansand

Normalt går 25 busser hver dag, inkludert direktereiser. Du kan få den billigste bussbilletten på denne ruten for så lite som NOK 119 (€ 11), men gjennomsnittsprisen på bussbilletter er NOK 119 (€ 11).

Kan man bruke skyss billett på Kystbussen?

NYHET! Har du Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett fra Skyss kan du nå reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker.

Hvordan betale på bussen?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Hvor mye koster Kystbussen?

Billettene koster henholdsvis kr 299, kr 199 og kr 99. For å finne Sparebussbillettene søker du på disse strekningene og velger billettkategori Voksen. Kanskje finner du en Sparebussbillett til reisen din i morgen, eller kanskje du må søke noen dager/uker frem i tid hvis de allerede er solgt ut.

Kan man betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Hvor gjelder Skyss Billett?

Du kan bruke Skyss Billett-appen når du skal reise med Skyss sine bussar, båt i Hordaland, Bybanen i Bergen og lokaltog mellom Bergen og Voss. Frå og med 1. juli kan du også bruke appen for å kjøpe billettar til båtrutene i Florabassenget og båtruta Kaupanger kai – Frønningen.

Kan man bruke Skyss Billett på Kringom?

Slik kjøper du billett på båtane

Du kjøper enkeltbillett og periodebillett om bord. Du kan betale med kontantar, bankkort og Kringom verdikort.

Kan man bruke Skyss Billett på toget?

Du kan reise med utvalde Skyss-billettar på tog mellom Bergen og Arna/Trengereid, og mellom Bergen og Voss stasjon. Følgjande Skyss-billettar kan også brukast på reiser med tog: Enkeltbillett og 24-timersbillett for sone A kan brukast på reiser mellom Bergen og Arna/Trengereid (Vossebanen og Arnalokalen).

Kan man bruke Skyss Billett på båt?

Du kan kjøpe enkeltbillett til båt med mobilen din ved å bruke Skyss Billett-appen. Du treng ikkje registrere billetten frå Skyss Billett om bord, men både mannskap og kontrollør kan likevel krevje å få sjå gyldig billett når som helst under reisa.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hvor mye koster hurtigbåt?

Priseksempler fra 2. januar 2023
EnkeltbillettRute 800/805/810 Trondheim/Vanvikan/Sandstad/Kristiansund
VoksenPristabell (pdf)
Barn/Honnør/Student*Pristabell (pdf)
EnkeltbillettRute 980 Namsos/Rørvik/Leka
VoksenPristabell (pdf)

Kan man ha med bil på hurtigbåt?

Du kan ikke ha med kjøretøy på hurtigbåtene, da må du reise med ferje.

Hvor fort går en hurtigbåt?

Hurtigbåt kan defineres som et fartøy med lettbygget skrog, som kan operere på eller over vann, som har passasjer- eller lasteskipssertifikat og oppnår en hastighet på over 20 knop.

Hvor mye koster det å kjøpe billett på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man betale med vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Leave a Comment